FIV in Ungaria 118

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Nay eu nu fac mare lucru fiind in asteptare. Iau medicamentele si utrogestanul si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata unguroaicelor!
Naty imi pare rau.
Corina sa fie cu lipici si sa stea la mami 9 luni!
Adinutzo ce mai conteaza acum cand ii ti in brate ca n-ai mai dormit...ca ai uitat sa mananci...ca ai pierdut cardul...cred ca fericirea este maxima :) Da totusi nu te mai sui la volan o perioada
Sami ce zice ciclosul? Ne vedem aici sau la Bucursti? Maine mai vine la pensiune o fata dar nu stiu cine poate sa fie... Ai idee? pup si te asteptam...e asa frumos aici...soare, caldut, placinte, liniste...
Ari te pup fata draga
Sa va zic si de mine...ieri la eco: endometru bun...si erau tri foli de 12-13-14 pe acolo. Astia sa fie da sa fie buni si sa-i vad la mine in burtica si sa ramana acolo pana la anu in vara
Maine dimineata mergem iar la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

elenus, foli cu ovocite de calitate iti doresc si un endo primitor. ce zi esti?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Mercic alla
Azi sunt ziua zece de stimulare. Mai am asta seara 3 merionale si 150 de gonale si 1 cetrotide si de maine mai vedem... un cetrotide si ce ne-o mai da :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna fetelo,multumesc pt. cuvintele de incurajare trebuie sa luptam pana o sa ne indeplinim visul.
all76 sotul are si el probleme putini spermatozoizi 30-35 mil iar eu nu raspund foarte bine la stimulare cel mai multi foli 4 la primul fiv.
ank30,alla76,elenus,corina,samira,alina,luki bafta multa sa fie cu ochisori si restul fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

elenusho,azi iti trimiteam sms daca nu veneai cu transmisiunea de la fata locului.
nu stiu cine este fata care vine azi.
Doamne-ajuta sa fie puternici foliculashii si sa ajunga embrioni lipiciosi la mami in burta.

acum...despre mine
DD a fost bun si ingaduitor cu noi si ne-a ascultat rugile...asadar declar azi ziua 1 de CM...de maine incep injectarea....pe 19,adica Vinerea viitoare am monitorizarea de ziua 6 la Albisoru-am si programarea facuta de o luna la ora 10,00...iar Luni dimineata tre' fiu in Hu,la doftorashu cu ochi albastri.
imi doresc din suflet asta sa fie ultimu ciclos pe care il vad in kilotzi si in fata ochilor pentru urmatorul an

va pup si nu credeam ca o sa ma mai bucur vreodata ca mi-a venit CM.
ma duc sa-i scriu doftorashului ca asa am stabilit.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

naty
imi pare tare , tare rau , dar ne ridicam si mergem mai departe.
alla
spor la injectat , te asteptam cu vesti bune !!!
elenus
sunt cu pumnii stransi !!!
samira
ai intrat in linie dreapta , maine incepi injectatul!
Multa , multa bafta !!!!!!!
La dr Albu cu cat timp inainte trebuie sa-ti faci programare pt eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

luck,multumesc.
la Albisor trebuiesc facute cam cu 3 sapt-1 luna inainte programarile.
daca ai nevoie de o programare pentru Lunea viitoare-22 Noiembrie...ti-o cedez pe a mea cu draga inima...ca io mi-am facut programari ca disperata in fiecare zi pentru ca nu stiam cand o sa pice ziua de monitorizare...asa ca m-am asigurat pe cat a fost posibil

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_anam
Irinaflorea, eu vineri am transferat 3 embrioni, (eu am avut 4 dar unul nu a rezistat) si am inceput din acea seara si clexane la recomandarea dr.

Dar sunt in dubii ca aseara am avut unele pete maronii, iar acum ma tot uit sa vad daca mai apar. Asta este... ce o vrea DD

Tin pumnii, DOAMNE AJUTA! Ai facut FIV sau FET?

edit: am aflat, ai facut FET

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

samira! felicitari pt z1! suntem la distante de 1 zi
spor la injectat!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput