Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Bubulino, vrei sa recuperezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Suntem acasaaaaa ! Mai mult de atat nu am cum sa scriu nimic altceva, ca nu ma duce capul la mai mult A fost greu, dar a trecut, si acum avem un bebe Alesangu mic, galben, leit Sof la varsta similara ( caut poze sa demonstrez ), sugator nevoie mare, cuminte, curios si care creste ca Fat-Frumos ( a scazut de la 3550 la 3330 si ne-am externat dupa 5 zile de viata cu 3600 Fulga is my middle name ).

Soful a fost dementiala , se adapteaza si ea incet vietii in patru, il vrea pe bebeAlesangu cu ea peste tot, il vrea in brate la ea, cu ea in pat, ma vrea pe mine, e tot o folie si cu reactiile ei. O sa va mai povestesc pe parcurs

Iar noi, astia batrani... !

Multam tututor pentru gandurile bune, Gudinde mi-a facut o mega-surpriza, nu mai zic de telefonul Nicoletei, Naty ne-a fost inger pazitor...in ciuda greutatii si a tragediei evitate pe ultimii metri, am avut marele noroc de oameni extraordinari alaturi de noi: un pluton de medici cu Monica Cirstoiu la rang de general, vreo trei de asistente, mamici de nota 10 cunoscute acolo... dar deja stiti toata epopeea cezarienei mele incepute la 12:40, cand imi primeam anestezia, si terminata la 15:30.

Acum...sa crestem mari si sanatosi, asta de e treaba!

, cred ca pentru o vreme il deleg pe Iadu pe post de reporter de razboi, vaz ca ii place sa lucreze

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

In primul si in primul rand Olga muuuulti si felicitari!
Apoi despre mine nu am mare lucru de zis - plimbarea a insemnat doar munca si iar munca, cate 12 ore pe zi, iar noaptea tot munca... Toata saptamana am dormit doar cate 3-4 ore pe noapte.
Sanziana e bine, doar putin racita si acum sta acasa cateva zile. Doctorita imi spusese ca trebuie tinuta acasa 2 saptamani... Yeah right! De parca as avea cu cine sa o las... Despre reactia bunicilor nu mai comentez nimic...

Pe 23 decembrie are serbare la gradinita, si in stilul gradinitei, va fi o dit-a-mai petrecerea, la teatrul Tandarica, cu Mos Craciun si spiridusi, cu cadouri pentru copii, cu mancare si bautura, muzica, scena, lumini, filmare profi... De un singur lucru mi pare rau - ca randunoiul o sa lipseasca... DAR o sa fim noi 2 girl power!

In rest incerc sa citesc cat de des pot, si chiar daca nu-mi alearga degetele pe tastatura, va citesc si va trimit fiecareia un gand bun!

Bubu mie descrierea ta imi suna a palpitatii. Nu e de joaca, si nici de trecut asa usor peste! Ai grija de tine!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Stelutz, am vazut poze dulci, dulci! Sunteti frumoase amandoua , dar ia spune-mi tu mie de ce nu mi-ai zis ca vii in IOR? Aud??? Probabil eram si eu pe acolo...

Daca e zi de poze, sa fie poze. Iaca si de la noi niste pozici de toamna.

http://picasaweb.google.com/mamiderebe

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Saru'mana Clau.
Si ,dar totul a fost pe fuga..nu planificasem nicidecum IOR din timp..noua nu prea ne ies intalnirile si le cam ratam fiindca trag de Teo 1 ora sa accepte sa se imbrace (e cevaaaaaaa!) si dureaza mult totul..Iar cand plecam intr-o directie anume ne vine pe moment...Asa ca am ajuns in IOR pe la 12.30.

Multumesc tuturor de aprecieri.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

BUN VENIT BB TUDOR!
SA FII SANATOS SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!
FELICITARI ALINA SI RECUPERARE RAPIDA!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
fetele, repede va zic, ca trebuie sa plec, ma gandeam ca poate va intereseaza sa mergeti la intalnirea asta:
http://www.superbebe.ro/articol_4049/afla_totul_despre_boala_pneumococica_la_clubul_supermame_pentru_superbebe.html

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Olga bine ai revenit acasa (adica aici, printre noi )Sa va fie acomodarea usoara!

Stela eu nu te-am vazut Noi nu suntem prietene pe Facebook? De ce nu pot sa te vad?

Clau v-am admirat pozele, sunt f reusite.

Luny imi pare rau ca nu (va) merg treburile bine, dar sunt sigura ca usor-usor le scoateti voi la capat.

Gecko ce facu sarbatoritul de ziua lui? Te-a tratat si el cu ceva?

Kya bine ai revenit inca o data! Multa sanatate Zanei mici.

Elara m-am delectat cu fotografiile de la tine. Tare frumosi sunteti cu totii!
Nici nu-mi vine sa cred ca Matei e deja asa mare. Si Luk a fost mai rapid decat Antuca, tot asa repede a luat-o la picior, desi era mult mai rotunjor decat ea si pt ca n-a mers deloc de-a busilea as fi zis ca nu se grabeste...
Va pe toti si te mai asteptam pe la noi.

Bubu daca tot esti in concediu nu faci si tu ceva bun sa venim in vizita?

Valentina ce mai fac baietii?

M-am luptat de dimineata sa razbat cu niste contracte, acum le-am terminat si am chef de vorba la o cafea. Nu-mi spuneti ca-i tarziu ca la mine programul de somn e 12.30-6.30 asa ca mai am voie.
Pt voi ceai, laptic si prajiturele.
Sa fiti cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Multumesc pentru felicitari!
Olga, felicitari!!!Bine ai revenit acasa!!Adaptare usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ce zambaret am vazut eu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tare scump bebe Tudor!! sa vatraiasca, Remaliss, sa fiti sanatosi si fericiti!
bubulina, tonic
...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput