Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Radu, cum ii spuneam si Olgai, te pricepi, ce mai! Canapea aveti? :)) Hai ca va fi bine!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

las cafea pt cine se trezeste.
las si dulciuri pt cine mai pofteste[prajitura][yam]
si pt cine are nevoie

LA multi ani cu intarziere pt sarbatoritii zilei de ieri
sa ne traiti fericiti si santosi(aici intra si a mea surioara) (cosiderati mesajul trimis in 8 , va rog eu frumos sau mociolu'varinta scurta de la tac mocio cum ar zice unii ).

NAty, ma bucur enorm ca va-ti inatlnit cu Cory, eu nu-mi fac "nevar" curaj si timp pt multe dintre voi , cind merg in delegatii.multumesc de sustinere, stiu ca aici gasesc cel mai bun refugiu/ajutor/incurajare.(acasa cine ar putea sa o faca are nevoie de astea la randu-i.....)

Ramo ai reusit sa-mi scoti un zimbet.

daca nu va scriu pnctual nu inseamna ca nu vreau sa vb cu voi sau am ceva personal , dar nu am puterile la mine.
in orice noapte in care am insomnii a doua zi se intampla ceva, sunt curioasa de data asta ce va fi, OFFF DOAMNe!!!! sper sa fi doar paranoia mea........

olga ma bucur de venirea voastra acasa.

Tuchita m-am cutremurat cind am citit mesajul,multa bafta colegei sa treaca peste tot, iar tie o mare "big hug".
M-am bucurat si de Elara si ai sai,

cel mai tare m-am amuzat de scrisoarea lui "IAdu"

hai ca am facut un mesaj varza("baza") sau ghiveci moldovenesc, ma retrag in portiunea mea mica de pat sa odihnesc branza cu smantana ce tocmai am devorat-o, daca continui asa in curind ies din butoi ca se vor sparge doagele....
astea fiind zise, cafeiu este cald , sa aveti o zi minunata.

pup
jiani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Mihaele/Mihai si Gabriele/Gabriel!!

multumesc si eu de urari! pupici!

Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri!
spre rusinea mea,nu am apucat sa imi sun nici o fina...

Azi suntem la bucuresti,la Victor Babes sa fac biopsie.Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aoleooo Giani, pai la ora aia servesti tu cafeaua! Ai cazut din pat, mami? Si lasa butoiul ca uite ce zi frumoasa se arata in fata!

Elara, ma bucur sa te citesc, dar si mai mult ma bucur ca sunteti bine si ati trecut de probleme.

Simo, sa dea Dumnezeu sa fie bine, suntem alaturi de voi.

Ce frumos doarme Olgutza cu copiii din dotare! Radu, sper ca ai nimerit canapeaua! Anyway, se simte fericirea la voi acolo!

Merg sa beau niste cafea ca tare bine miroase si apoi la munca cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

saliu din curu' lu' butoiu'... imi vine sa mor, seria ghinioanelor noastre specifice nu se mai termina... se pare ca pica si masina, s-a aprins un senzor, ala cu bujia, si facea urat aseara, mergea greu, d-astea.. in fine... sunt un car de nervi si supararile nu stau deloc departe de noi in ultimul timp...plus ca al meu sot e mai deprimat ca mine, cum 'bine' ii sade lui de obicei..
macar m-am relaxat putin aseara cu pozici frumoase, stela si Thea pe malul lacului, 2 frumoase, clau si Rebi, ca de obicei, si remarc un karaoke la munca, ce-o fi iesit acolo! plus Elara! Carliontata blonda e atat de dulceeee, iat Mateiul tau e bucatica din tine, semanati tare mult!
Radu, mortal ca de obicei, tare frumos la voi Olgule, esti o fericita!! vreau si eu!!
butucel eu sunt aia cu nevoia de praji... tu ce faci, cum mai esti?..
...gata, la munca cu mine..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Buna seara! Permiteti sa raportez

Olga doarme cu cei doi copii "care ii are pe persoana fizica" in patul (ex-)conjugal iar eu ma intreb unde ar fi bine sa dorm eu in aceste conditii

Deci, ie de bine

RADU

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Eu ma gandeam ca-s pe asociatie familiala macar . Iar vis-a-vis de culcus al meu doarme de mult in pat cu Hannah Montana si High School asa ca invata-te cu ideea...nu esti singurul...dar el se consoleaza inca cu speranta ca va sta cu fiica-sa la camin in studentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut!!!
elara nu stiu ce probleme ai avut dar ma bucur ca s-au rezolvat ti-am vazut frumosiice par cretzzz are Pitica si ce dulce este in rochicioara alba

clau.mstelaasa mamici asa fetite f frumoase pozele

raduesti f tare cum ai dormit azi noapte?cum se comporta Sof cu bebitzu?toate cele bune olgutei si numai bine

butucelsper ca esti bine si insomnia sa fi fost doar paranoia..ma bucur ca ti-am smuls un zambet

simoma pentru voi..doamne ajuta sa fie bine!!!

ralu

Citat:
speranta ca va sta cu fiica-sa la camin in studentie
f tare...

noi dormim claie peste gramada in camera lui Andrei...desi dormitorul nostru este liber cu ditai patul de 180/200 dar noua ne place in camera copilului,unde-i cald si bine dar numai io stiu cum dorm,cum adorm asa ma trezescAndru ma impinge ,imi zice "da-te mai intolo" ..de dimineata imi zicea"'toacete cu spatele,auzi,toacete cu spatele..aici domai eu..."(sa ma intorc cu spatele acolo doarme el)..eu cu Andru dorm la un capat al patului iar Cata la celalalt capat,ca sa avem loc..

spuneti-mi si mie ,ca eu nu mai stiu cum sa procedez ,cum sa o conving pe soacra mea sa mearga la spital
e o vorba din batrani"ne-a mancat sufletul"..al meu e la capatul rabdarii,de duminica zace,vomita si tot nu vrea sa mearga la spital..diabetul nu si-l controleaza,in talpa i-a aparut o ranacare nu se vindeca,i-am explicat ca asta este de la diabet,ca o manancape interior fara sa-si dea seama,si noi si cumnata mea si degeaba...amana tot timpul ..ba ca are pomana,ba ca are treaba la serviciu,ba ca etc etc etc...sambata are pomana pentru bunica lui Cata,i-am spus ca-i mai dam timp pana dupa pomana apoi merge la spital ca vrea ca nu vrea -fortata..asa nu se mai poate...naty as vrea sa te deranjez cu un PM sau un telefon ,se poate?

edit:nu am reusit sa vorbesc cu remaliss la telefon dar mi-a trimis un mail..este un picutz suparata din cauza lapticului dar sunt bine..eu sper sa treaca de aceasta suparare si sa apara cat mai curand cu povestea nasterii lui Tudor

kyate si pe tine ...cum a fost la plimbare?nu ne zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hellou dragutelor!

Remaliss, sa-ti traiasca Tudor scumpic!

Clau, e o dulce Rebe! Gecutza e aia de la mine? ca nu mai stiu

Elara, sunt niste dulci puiutii tai!

Kya, doar atat? ce faci, sunteti bine?

Luny, of...imi pare rau ca sunteti in butoi...

Eu nu prea am dormit bine, mi se batea inima in gat si pana sa adorm daca nu m-am perpelit...simteam ca imi bate prea repede Cred ca sunt cu capul

Radu e mortal! Bine au venit acasa si asteptam poze si impresiile Sofiei

Simo, doamne ajuta, va tin pumnii sa iasa totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, pai atunci sa-ti traiasca finutzul

Mergi la inceput