Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Naty, prima data cand ai zis de finutul tau am crezut ca e asa, o figura de stil! Insa apoi m-am prins ca e de-adevaratelea! Sa-ti traiasca! Sunt asa curioasa de reactia Sofiei! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
elara spune:
Salutare, tuturor. 

Tonic, esti f draguta ca ti-ai amintit de problemele mele. Da, Slava Domnului s-au rezolvat si sunt muuuult mai bine. Am trecut printr-un mare hop ...eram pe marginea prapastiei...Bine ca s-a sfarsit cu bine.
Imi cer scuze si regret ca nu v-am anuntat mai din timp de evenimentul de sambata...am fost uituca...
Noi am fost cu Maria si ulterior am regretat ca nu l-am luat si pe Matei (m-am gandit ca ce stie el de puzzle, margele, desenat...) ca a fost un fotograf prof care pt 30 de lei donati asociatiei facea o sedinta foto cu poze prelucrate pe loc. Abia astept sa fac album sa vi le arat.
Nouatati despre gazutzii mei: Maria si Matei se iubesc si se joaca frumos dar ies si scantei ca Maria e geloasa si il cam impinge sau musca 
Matei a pasit prima data la doar 9 luni iar acum (pe 20 nov face primul anisor) deja merge bine (e...nu chiar ca Maria...tinand cont ca la 11 luni ea abia facea primii pasi). A fost f grabit si ne-a surprins mult ce vanos a fost inca de foarte mic ca noi stiam ca baietzeii sunt mai lenesi.
A invatat de vreo 2 saptamani sa urce si sa coboare din pat si de 2 zile bate din palmutze (de fapt tine stanga pe loc, cu palma in sus si o loveste cu dreapta
..e scump foc
)E foarte vesel si jucaus...se alinta...fuge si rade cand prinde in maini ceva ce stie ca nu are voie ![]()
Ramo_cata, Ariel, Nico, Alice, Bubu, Olgu, Luny, Bitza, Zoze v-am citit si va
.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Kya spune:
Elara draga mea! Ma bucur foarte mult ca e totul bine acum cu tine!!! Te imbratisez tare de tot, si te pup!

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
elara spune:
Kya...wwwooowwwwwwww si eu ma bucur si mai si..
si pe tine si pe Sanzi
. As vrea sa va mai vad...ma oftic ca unele din voi nu puneti poze...Poate imi fac timp candva sa intru pe mess...
Eu tocmai am bagat 2 poze noi cu Matei (chiar la semnatura unde e numele lui)si alte 3 cu Maria de la o nunta (la numele ei).
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Nicoleta spune:
Elara, ma bucur ca problemele tale s-au rezolvat, oricare ar fi fost ele! Ti-am admirat copiii! Seamana intre ei, buclele Mariei m-au terminat, ca de fiecare data!!
Nicoleta spune:
Eu astept un semn de la Olga
.
Olgutzika spune:
Buna seara! Permiteti sa raportez 
Olga doarme cu cei doi copii "care ii are pe persoana fizica" in patul (ex-)conjugal iar eu ma intreb unde ar fi bine sa dorm eu in aceste conditii 
Deci, ie de bine ![]()
RADU
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia

si bine ca cele rele s-au spalat!