Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Hello crenguta.

In primul rand, LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI.

Naty, nici noi nu mai folosim caruciorul de vreo 2 luni, cam asa. Incepuse sa mearga mai mult pe langa el asa ca am renuntat. Acum merge la plimbare numai de manuta sau cu tricicleta. Cand am citit de surpiza de la Iasi , am avut un feeling ca este vorba de Cory, nu stiu de ce!

Bubulina, frumoase poze si relaxante de la picnic. 

Olgutza azi pleaca acasica? Ce frumos o a fie, cred ca murea de dorul lui Sophie.

Tuchi, offf, ingrozitor ce s-a intamplat cu colega ta! Greu o sa-i treaca sperietura, poate chiar ii trebuie ajutor de specialitate. O s-o indrumati voi bine.
Cand eram in liceu, tot asa o colega venea luni dimineata din alt oras si au avut un accident in care ea a fost singura din masina care a murit!
A fost ingrozitor atunci, am plans zile in sir, nu mi-a aminteam decat povestind una, alta, gen emotii la bac, n-am invatat nu stiu ce lectie....efectiv nu intelegeam ( nu voiam ) de ce ea nu o sa mai dea bacul!
Revin...
gudinde spune:
La multi ani Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela!

La multi ani Mihu de America si Mihatp!

Sper ca m-am omis pe nimeni.
tonic spune:
LA MULTI ANI cu sanatate si numai bucurii tuturor celor care poarta numele MIHAI, MIHAELA, GABRIEL, GABRIELA si derivatele.
La multi ani cu mult drag frumoaselor noastre randunici, mari si mici, cu si fara burtici, din tara sau din indepartate zari precum si puiutilor de randunici. 

Remaliss sa-ti traiasca bebelusul, sper ca sunteti amandoi bine si adaptarea decurge lin, fara probleme.
Ramo
multumim pentru vesti.La multi ani cu sanatate sotului tau, sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti.
Ma bucur ca odata cu nasterea lui Alexandru au aparut randunici la care ma gandesc mereu cu drag si grija Raluca de Grecia si Ioana ca stiu ca amandoua au tras din greu cu sarcinile si ma simt solidara cu ele.
si va asteptam cu vesti bune si poze cu puiutii mici in brate cand va veni timpul.
Elara
chiar cu o zi inainte sa scrii ma gandeam ce mai faci, ca stiu ca ai trecut printr-o perioada grea. Sper ca acum esti bine si lucrurile s-au mai asezat.
Multumim pt ca ai anuntat actiunea fetelor de la organizatia MAME pe care si eu le apreciez f mult. Imi pare rau ca nu am putut ajunge, Antuca era plecata si eu n-am fost intr-o forma prea buna ca sa ma descurc cu Luki in agitatie. Astept alte actiuni care sunt sigura ca vor avea succes, ca orice lucru facut cu dragoste si daruire.
Kya bine ai revenit acasa! Sper ca ai gasit totul in ordine si pe Zanuta mica in forma buna. 
Tuchi mi-au placut cafelele tale cu iubire, le-am primit pe toate azi, ca eu in w-end nu intru la calculator.
Imi pare rau de patania colegei tale
, din pacate (si) asta e lumea in care traim, aici si peste tot.
Zoze multa sanatate. Imi pare rau ca te-a lovit tocmai acum asa viroza pacatoasa!
Naty ma bucur pt vestile bune si pt intalnirea surpriza la care v-ati simtit asa bine! 
Multa sanatate tuturor, sunt sigura ca aveam mai multe de spus, dar gata pauza pt moment!
Revin mai tarziu.
PS
Ursulica ai luat cartile pana la urma? 
gudinde spune:
Doamne Tuchi e cumplit ce povestesti tu acolo!
Sper sa iasa CT-ul bine si sa nu fi patit nimic.
Nicoleta spune:
Tuchi, cumplit ce povestesti! Sper sa fie bine, pana la urma!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mstela spune:
De www.facebook.com/photo.php?fbid=144087822305233&set=a.134877829892899.22994.100001120488080" target="_blank">aicicateva pozici calde
...
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
clauclau spune:
Stelutz, am vazut poze dulci, dulci!
Sunteti frumoase amandoua
, dar ia spune-mi tu mie de ce nu mi-ai zis ca vii in IOR? Aud???
Probabil eram si eu pe acolo...![]()
Daca e zi de poze, sa fie poze. Iaca si de la noi niste pozici de toamna.
http://picasaweb.google.com/mamiderebe
blankar spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi!

Stela,Clau aveti niste printese! sa va traiasca!
Remalis sa va traiasca feciorul!
povesteste ne cum sunteti!
Nicoleta spune:
Remalis, felicitari pentru bebe!!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
repede-repejor cat mai leneveste Iulia...
DECI, felicitari Remaliss
, bun venit pe lume bebe Tudor (cum ziceam mai demult, numele ce l-as fi ales si eu daca aveam baiat
) Sa fiti sanatosi si fericiti!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, CU MIC CU MARE!
Tuchi...n-am cuvinte...As strange-o pe fata aia de mana daca as avea cum. Si atat.
Da, Bubu, micul Alejandro va fi finutzul meu
. Au plecat azi acasa in sfarsit, erau turbati cu totii de nerabdare. Dimineata cand m-am dus la ei, Olga iesise putin din salon si puiul se pusese pe un plans nestavilit, tati Iadu nu reusea nici el sa-l calmeze...In fine, am luat puiul in brate si instantaneu a tacut si s-a luminat la fata zambitor...apoi a deschis larg gurita...si cand a vazut ca e tzeapa, nu-i rost de papa
s-a pus pe un scandal demn de un scorpion ce e ![]()
![]()
. I-am adus hainutele de iesit din spital si l-am imbracat si dichisit pe micul domn
. Analizele si tensiunea Olgai erau beton
, ca si cand nimic rau nu ar fi fost vreodata, asa ca au plecat in liniste si voie buna, asteptam acum relatari in direct de acasica.
Gudinde, sa stii ca Olga a fost super-impresionata de vizita ta! Aidoma si de telefonul Nicoletei, era f miscata...
Gata.Iulia se intrece cu gluma, ma duc sa o ridic din pat
P.S. La pozele Stelei si Claudiei sunt restanta, revin![]()
![]()