Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)
Raspunsuri - Pagina 10
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remaliss Un zambet pentru voi:http: Multumesc pentru felicitari!Mai multe nu pot spune...Depresia, bat-o vina, plus problema cu alaptatul. ![]() Olga, felicitari!!!Bine ai revenit acasa!!Adaptare usoara!!! |
..FELICITARI pentru zambaret

...
eu m-am indragostit de mocuta lui dulce si vesela
mihatp spune:
randunicile
olga bine ai ajuns acasa. sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, fericiti in familia voastra minunata de 4. radu a fost simpatic foc cu mesajele lui
remalis
, super scump Tudor
. hai, lasa depresia, sunteti bine, sanatosi, in 4, asta e ce e important.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Remaliss, sunt aici daca vrei sa intrebi ceva despre alaptat. Am trecut si eu prin atatea...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
'na seara!
Ramo, sigur ca ma poti "deranja", cu PM, cu telefon,cu ce vrei tu!
Olgaaa, bun venit/ajuns acasa! [

Pupa si finutzul galbior si pune poze multe ca deja azi v-am simtit lipsa la "pistal" (asa ii zice Iulia). Ce ma bucur ca Sophie e incantata de Alesangu!
Apropo de nume, fetelor...cat m-am distrat...Ieri in ziua plecarii, cand m-am dus acolo, lui bebe tocmai ii mai luase niste sange din talpita, pt o analiza de control. Olga avea o fata luuuunga ca cine stie cat dureaza rezultatul, ca daca cumva ii mai tine...in fine. Am asigurat-o ca urmaresc "strans" pe calculator reteaua spitalului sa vad cand iese analiza si imediat o anunt. Zis si facut. Ma uit eu in calculator...dau cautare dupa nume: VOICU VLAD ALEXANDRU, data nasterii 03.11.2010, garda neonatologie...nimic!!! De fapt copilul era trecut in calculator VOICU X ![]()
![]()
![]()
Remaliss 
. Eu zic sa-ti faci timp sa vii aici, sa spui ce te framanta, sa cauti sfaturi, Nico are dreptate. Destule randunici au multa experienta cu alaptatul. Si DACA o fi Doamne fereste sa nu mearga alaptatul (desi nu trebuie sa renunti usor!)...vino tot aici sa cauti sprijin, suntem si din cele care n-am alaptat nici un minut (eu, Ursuleata, Mimo...)si vezi bine ce mandreti de copii exemplari avem ![]()
![]()
-glumesc, desigur. Ideea e sa nu lasi cu niciun chip depresia sa te stapaneasca!
Jiani...de ce sa nu ai curaj sa vezi randunici prin peregrinari?? Uite aa rau mi-a parut ca si prin Bacau am trecut ca vantul si ca gandul, ca ma mancau palmele sa le sun pe Cami si pe Raluca...Si stii ce a fost un lucru f bun in intalnirea cu Cory? Ca, de data asta, a fost si randunoiul cu mine. El care ma lua peste picior ca pierd vremea cu forumul...a vazut cu ce fel de oameni m-am imprietenit eu de 3 ani si mai bine; ca am astfel de prietene in tot Bucurestiul si prin toata tara, ba mai pana in Australia chiar...Si sper ca de acum sa-mi fie mai mult alaturi la intalnirile noastre. Nu de alta, dar eu de prietenii lui sunt satula...il inteleg ca nu se simte mereu in largul lui cu colegii mei, ca vorbim numai de medicina...dar macar cu grupul randunicesc sa se integreze si el ca lumea!
natynic spune:

Iulia si-a pus pe cap reductorul de wc, se uita in oglinda si zice ca e Doamne-Doamne 
blankar spune:
Doamne cat e de scump Tudor!
imi vine sa il mananc!
Alina

am fost cu Marc la NPI ca nu am fost deloc
linistita din cauza leganatului
asa ma bucur ca m-am dus,dr.m-a linistit ca nu e o boala
e hiperkinetic copilul
ce usurare!!!!!!!!
va pupez
Nicoleta spune:
Salutare.
Greeeeu mai e cu 2 nazdravani seara, la nani... ca atunci ii apuca harjoneala si galagia... DAR e regula deja! Matei ma roaga apoi sa-i cant diverse cantece despre diverse personaje, terminand cu "Te ooog, biiiitteeee!".
Olga, bine ati ajuns acasa, adaptare usoara si cand ai timp si energie, mai aratati-va lumii ;).
Zoze, ai doborat raceala?
Soooviii, ma aaauuuuzi??
Naty, rad pe aici de una singura de ce spune Iulia!
Remaliss, un scump puiul cel mic!
Ma duc sa umplu masina de spalat vase si revin!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
remaliss spune:
Ramo, ai dreptate, cel mai mult conteaza ca e sanatos, dar pe fondul depresiei postnatale am acest sentiment de mama incompleta.La fel m-am simtit si cand am nascut-o pe Rebeca, pe care n-am alaptat-o deloc.
Nico, multumesc!
Poate, cand ai timp, citesti ce-am scris la Alaptare-Help Line.Acolo am detaliat.