Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, prima data cand ai zis de finutul tau am crezut ca e asa, o figura de stil! Insa apoi m-am prins ca e de-adevaratelea! Sa-ti traiasca! Sunt asa curioasa de reactia Sofiei!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare, tuturor.

Tonic, esti f draguta ca ti-ai amintit de problemele mele. Da, Slava Domnului s-au rezolvat si sunt muuuult mai bine. Am trecut printr-un mare hop ...eram pe marginea prapastiei...Bine ca s-a sfarsit cu bine.

Imi cer scuze si regret ca nu v-am anuntat mai din timp de evenimentul de sambata...am fost uituca... Noi am fost cu Maria si ulterior am regretat ca nu l-am luat si pe Matei (m-am gandit ca ce stie el de puzzle, margele, desenat...) ca a fost un fotograf prof care pt 30 de lei donati asociatiei facea o sedinta foto cu poze prelucrate pe loc. Abia astept sa fac album sa vi le arat.

Nouatati despre gazutzii mei: Maria si Matei se iubesc si se joaca frumos dar ies si scantei ca Maria e geloasa si il cam impinge sau musca
Matei a pasit prima data la doar 9 luni iar acum (pe 20 nov face primul anisor) deja merge bine (e...nu chiar ca Maria...tinand cont ca la 11 luni ea abia facea primii pasi). A fost f grabit si ne-a surprins mult ce vanos a fost inca de foarte mic ca noi stiam ca baietzeii sunt mai lenesi.
A invatat de vreo 2 saptamani sa urce si sa coboare din pat si de 2 zile bate din palmutze (de fapt tine stanga pe loc, cu palma in sus si o loveste cu dreapta..e scump foc)E foarte vesel si jucaus...se alinta...fuge si rade cand prinde in maini ceva ce stie ca nu are voie

Ramo_cata, Ariel, Nico, Alice, Bubu, Olgu, Luny, Bitza, Zoze v-am citit si va .

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Elara draga mea! Ma bucur foarte mult ca e totul bine acum cu tine!!! Te imbratisez tare de tot, si te pup!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Kya...wwwooowwwwwwww si eu ma bucur si mai si..

si pe tine si pe Sanzi . As vrea sa va mai vad...ma oftic ca unele din voi nu puneti poze...Poate imi fac timp candva sa intru pe mess...

Eu tocmai am bagat 2 poze noi cu Matei (chiar la semnatura unde e numele lui)si alte 3 cu Maria de la o nunta (la numele ei).

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Elara, la multi ani! si bine ca cele rele s-au spalat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Elara, ce frumusica si bucalata e Maria, e o dragutza!

Mergi la inceput

Elara, ma bucur ca problemele tale s-au rezolvat, oricare ar fi fost ele! Ti-am admirat copiii! Seamana intre ei, buclele Mariei m-au terminat, ca de fiecare data!!

Mergi la inceput

Eu astept un semn de la Olga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna seara! Permiteti sa raportez

Olga doarme cu cei doi copii "care ii are pe persoana fizica" in patul (ex-)conjugal iar eu ma intreb unde ar fi bine sa dorm eu in aceste conditii

Deci, ie de bine

RADU

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Olga bine ati venit acasa!
Radu

Mergi la inceput