Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:
SALUTARE!!!!!

LA MULTI ANI,GABITELOR/GABITILOR,MIHAELELOR/MIHAILOR..MICI SI MARI...LA MULTI ANI, MIHUTZA
LA MULTI ANI,MIHAP

ieri am avut o zi minunata alaturi de baietii mei...sa dau si eu de baut in cinstea sotului meu drag pentru ca ieri a schimbat prefixul...

natyma bucur ca te-ai intalnit cu cory..unde-s pozele?eu nu le-am gasit?
bubu f misto la picnic
despre
inca nu stim ce o sa-i aduca desi am facut o scrisorica..el vrea masini,masini si masini
..vrea mancare ca sa se faca mare
,vrea bituiti,ciocioata...un Mos deghizat as vrea si eu cu toate ca a gradi o sa vina sigur parca as vrea unul si acasa dar nu prea am pe cine...
de dimineata a mai plans putin dar s-a linistit,i-am dus doamnei flori si cadou si i-a zis "a multi ani " printre lacrimi...
o mica sulpliza,care m-a facut sa zambesc si cu asta mi-am inceput eu ziua,vizionand pozici cu un bebel pe numeTUDOR,o splendoare,o frumusete...bebel de remalissnascut acum o saptamana..nu stiu f multe detalii,dau un tzarrr si revin cu detalii...remaliss,draga mea sa-ti traiasca si sa fie sanatos..alaturi de surioara lui frumoasa
revin....
tuchita spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
eu sunt intoarsa pe dos si asa de mahnita, indurerata, revoltata...
O fata de la mine de pe sectie a luat dimineata o masina de ocazie ca sa vina la munca, ea stand la tara, pe langa Ploiesti.
O masina cu doi indivizi care au schimbat traseul si au vrut sa o violeze, iar ea de teama s-a aruncat din masina in timp ce mergea....
e jos la urgente, plina de sange, aparent fara nimic rupt, acum asteapta sa intre sa tomografie...e in stare de soc, tremura toata si nu spune decat ca ii e frica...
asta e din categoria lucrurilor care se intampla fara sens, fara rost....dincolo de puterea de intelegere si acceptare!
tuchita spune:
Gudinde,
iti multumesc pentru offline!
Ma simt vinovata ca eu nu apuc sa-mi fac timp sa te ajut....si tu esti mereu alaturi la nevoie!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Buna dimineata! eu sunt intoarsa pe dos si asa de mahnita, indurerata, revoltata... O fata de la mine de pe sectie a luat dimineata o masina de ocazie ca sa vina la munca, ea stand la tara, pe langa Ploiesti. O masina cu doi indivizi care au schimbat traseul si au vrut sa o violeze, iar ea de teama s-a aruncat din masina in timp ce mergea.... e jos la urgente, plina de sange, aparent fara nimic rupt, acum asteapta sa intre sa tomografie...e in stare de soc, tremura toata si nu spune decat ca ii e frica... asta e din categoria lucrurilor care se intampla fara sens, fara rost....dincolo de puterea de intelegere si acceptare! Catalina, mami de si ![]() |

doamne, saraca fata...
ramo_cata spune:
pfiuu...zozesanatate !!!!
natyam gasit pozele
2 frumosi
si gata ..la treaba...
sa aveti o zi minunata
bubu05 spune:

La multi ani Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela!!!! Sa fiti sanatosi cu totii, cu mic cu mare! Mult noroc si o zi minunata!
Hai maaaaa, ca stau acasa de data asta
nu plec nicaieri
Cata nu are concediu si mi-am luat si eu ultimele 5 zile sa ma relaxez, ca acu vine decembrie si e jale!!! noi avem program si de sarbatori si inca nu stiu cum lucrez...
Tuchi, doamne fereste, bine ca nu a patit nimic saraca fata, ingrozitor prin ce a trecut ![]()
Naty, tu esti nasica lui Alejandro mic?
asa se intelege...
Noi nu mai avem carucior din vara, l-am vandut, chiar unei fete de pe DC care avea burtica. Stef mai are o tricicleta, care a fost a lui Vlad si merge in parc cand cu aia cand de manuta. La primavara o sa le luam la amandoi biciclete.
Ma bucur ca v-au placut pozele de ieri, a fost superb asa de mult ne-am relaxat si ne-am distrat 
ramo_cata spune:
smile therapy
..cu dedicatie pentru BUTUCEL CEL SUPAREL
sper sa fie scrisul OK daca nu le trimit pe mail![]()
Un tip cam modestutz imbracat intra intr-un restaurant pentru ca era rupt de foame.
Se aseaza.Vine ospatarul sa-i ia comanda.
-Ce doriti ?
-As vrea sa incep cu o tarie.Un rachiu ceva...ca nu am prea multi bani...
-Vai, dar va aduc imediat o sticla de whisky de 12 ani..
-Stiti...eu cu banii...
-Nu-i nimic...e din partea casei...
Incepe asta temator sa bea
-ce mancati?
-Stiti...un sandwich...nu am prea multi bani...
-Dar comandati orice...e din partea casei...Va aduc intai un platou cu
fructe de mare...friptura, salata, desert...un cognac Courvoisier la
urma...stie baiatu...fac ceva frumos...
Mananca asta de se sparge...
-Ce mai doriti ? intreaba ospatarul...
-Un pachet de tigari...
-Dar de ce ? Un cartus intreg...e din partea casei.
-Va rog frumos, chemati-l pe patron, vreau sa-i multumesc pentru acest
cadoou minunat...
-Nu Se poate.Este ocupat.
-Va rog, trebuie sa-i multumesc.
-Nu se poate, e sus cu sotia mea.
-Si ce face acolo ?
-Acelasi lucru pe care-l fac si eu acum cu afacerea lui.
Scrisoare catre postul de televiziune:
- Va rog terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului!
Soacra-mea crede ca e karaoke!
*Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la
maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi.*
*
Discutie intre 2 blonde:
- Ce i-ai cerut anul asta lui Mos Craciun?
- 30$, ca la toata lumea!
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE ANIVERSATILOR DE ASTAZI! SF. ARHANGHELI SA VA OCROTEASCA!!
Doar 2 vorbe, ca sunt "nevorbareata" si nici nu am timp:Tea vrea de la Mos Craciun o papusa "maaaae" si o carte "maaaaaaae"![]()
..le cere de mai mult timp,saraca,dar cum bugetul e restrans si tot se apropie Mosu' cu pasi repezi, i-am bagat-o ca ii va aduce Mosu'.![]()
Vazut pozici,vazut pe Cory si al ei fecior pe care ii salut si eu furtunos.
Sanatate copilasilor virusati.
Salutare tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita eu sunt intoarsa pe dos si asa de mahnita, indurerata, revoltata... O fata de la mine de pe sectie a luat dimineata o masina de ocazie ca sa vina la munca, ea stand la tara, pe langa Ploiesti. O masina cu doi indivizi care au schimbat traseul si au vrut sa o violeze, iar ea de teama s-a aruncat din masina in timp ce mergea.... e jos la urgente, plina de sange, aparent fara nimic rupt, acum asteapta sa intre sa tomografie...e in stare de soc, tremura toata si nu spune decat ca ii e frica... asta e din categoria lucrurilor care se intampla fara sens, fara rost....dincolo de puterea de intelegere si acceptare! Catalina, mami de si ![]() |

..ma revolta pana la epuizare si pe mine astfel de lucruri...mai ales ca ma declar cam misandra
..o fi de ff rau??..sa dea Domnul sa fie bine

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bubu05 spune:
Eu am plecat sa iau copilul de la gradi si apoi sa cumpar niste cadouri pentru sarbatoritii nostri de azi...3 gagici, nu mult
Ar mai fi si altii...dar nu ne vedem, asa ca...vad eu ce cumpar...
Pupici!

si