Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)
Raspunsuri - Pagina 4
gudinde spune:
Bubule iar in concediu? Zau ca zic ca Mimo: pozitii vacante n-au pe la voi? Io-s pe risc, Mimo pe logistica![]()
Nicoleta spune:
Salutare.
Am vorbit si eu cu Olga, parea in forma! Sa-i tinem pumnii stransi sa iasa analizele bine si sa ajunga maine acasa cu bb Alex!
Apoi... de Craciun... Stefan stie exact ce vrea si de Sf Nicolae, si de Craciun, si de Iepuras :)). Are scrisoare, scurta si la obiect!!
Matei va primi... nu stiu inca, vedem la fata locului, sper sa alegem ceva care sa prezinte interes. Daca as fi stiut ca pana pe 6.11 sunt reduceri de 20!!% la Müller-ul din Stadion Center... Ei, asta e, vestile bune circula mai greu pe-aici...
dar cine s-a hotarat, sa scrie si pe aici, sa culegem si noi idei...
Sooooviiiii, cum esti??
Naty, acum cateva zile am pus si eu un link cu cantecul asta pe FB, si mie imi dau instant lacrimile cand il aud... mama il canta cand eram mici si ii era dor de parintii ei, desi in viata pe-atunci... si plangeam si eu pe ascuns... Greu. Buni, rai, sunt ai nostri, asa cum si noi suntem ai copiilor nostri... Uf!
Bubu, am vazut si eu pozele de la picnic, foarte faine si foarte faini si protagonistii! Si vremea, superba! Aici de 2 zile e noiembrie vienez, adica mohorat... Insa mi-e gandul la minunatele sarbatori de iarna care-s pe drum! 
Gudinde, mi-a spus Olga ca ai vizitat-o, parea foarte placut surprinsa! 
Acestea fiind zise... cred ca dau totusi azi cu mopul. Pfiuu, e greu singura acasa cu picii, pana joi parca sunt saptamani intregi! Nu mai spun ca Adrian deja ne-a sunat de 3 ori pana acum, si e plecat de la 13... Maine stam acasa, sa-si mai revina copiii, marti insa intram in paine! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihatp spune:
-ici randunici
am intrat sa las tratatie pentru maine, ca va fi o zi infernala si mi-e ca va tin insetate si-nfomentate![]()
asa ca luati, serviti...

si o
pe dimineata pregatita
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
vali, am prins promotie la metro ieri la jucarii (-TVA-ul) asa ca i-am luat cadoul de craciun. e ca un laptop, dar e de fapt tabla magnetica si clasica, cu tot felul de accesorii. desi nu cred ca va fi mai putin interesat de laptop-ul meu.
andreea 
pentru mesaj si bravo pentru nota
.
va
apasat pe toate, mi-e dor de-un ciripit![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
ce ne-am mai distrat si noi la prieteni azi, copiii s-au jucat super frumos, Mate il pupa intr-una pe bebe Raul si avea grija de el prin curte:)) noi am facut pizza
, dragut de tot!
vali eu cred ca merg pe excavatoare de Craciun, daca nu se plictiseste pana atunci, daca nu, alte idei nu prea am, mai vedem
Naty, si mie mi-ar placea un Mos Craciun...poate mai nimerim la mama la job vreo serbare ceva, altfel, nu am unde.. caruciorul noi nu l-am mai folosit de la un an si un pic, iar anul trecut l-am facut praf in Vama caci am carat in el umbrela, piscina, bere
etc,nicidecum Mateiul..si l-am abandonat acolo
.. anul asta, surpriza! l-am recunoscut la o tanti cu o fetita de un anisor, reconditionat cu sarme si folosibil... i-am spus ca a fost al baiatului meu si ca noi l-am lasat acolo anul trecut, si mi-a multumit cu cerul si pamantul, erau amarati.. sa va fie de bine intalneala, ma uitam si nu stiam cu cine esti in poze, noroc ca ai spus ulterior
si pt Cory si blondul ei frumos!
miha multumim pt tratatia din seara asta, si iti urez La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Ooo, Naty, daca nu ar fi caruciorul asta ar fi vai si amar de salele mele! Ca Matei merge ce merge, insa nu vrea mereu de mana si rar nu vrea in brate dupa 10 minute. Insa noi si circulam zilnic prin diverse mijloace de transport... el adoarme in carucior de la gradi spre casa... (este destul de mare sa doarma comod, uneori doarme si 2-3 ore in el). In plus eu fac mici cumparaturi cu Matei, unde sa pun sacosele? Si cand il luam pe Stefan de la scoala, unde crezi ca sta atarnat ghiozdanul? Eu sunt pro-carucior, ba sunt "indoita" ca nu am luat de la inceput unul mai zdravan (si mai scump)... Ca asta e deja al doilea la Matei, primul Chicco (nu prea scump) s-a rupt iarna trecuta incercand eu sa-l smulg dintre bordura si autobuzul care se inclinase sa ne asigure o coborare mai lina din el...). Avem unul sport, ramas de la Stefan, inca in stare buna, insa nu suporta atatea... Deci DAAA, avem si-l folosim intens inca!
Nicoleta spune:
Miha, multumim de tratatie! Sa fii sanatoasa si sa-ti ofere viata tot ce-ti doresti si inca in plus!
La multi ani Gabrieli si Gabriele, Mihaili si Mihaele! 
luny spune:
neatza!
cafele pentru toata lumea

LA MULTI ANI, MIHAELE, MIHAI, GABITZE SI GABRIELI! Sa ne traiti si sa fiti sanatosi!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
LA MULTI ANI Mihaele si Gabriele dragi! Sa fiti sanatoase si fericite! 

La multi ani tuturor celor dragi voua care isi serbeaza azi onomastica!