Nov-dec2010 - BV Lore!! Hai Sugubina&Anya!! (153)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Va invit la o

Anya sper ca ai nascut pana cum si ca sunteti bine!

Madalina ce greutate are bebelina la varsta asta? Si la mine ramasese Iulia in urma cu 3 sapt si nu a fost nicio tragedie a recuperat foarte bine ulterior!

Am vazut poze cu bebici asa frumoooosi!

Mami fericita si implinita de Iulia si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Anya, Celesta, ceva vesti calde?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Felicitari Joy,Lore,Sugubina!
Recuperare usoara si mult laptic!

Hai Anya,Celesta!

Ieri a venit pe la noi cumnata mea cu nepotelul de 5 luni care e un scump,un agitat si un garsan(are aproape 8kg).
Cumnata mea a vrut sa-i faca ea baita Sandrei si bine a facut ca altfel cred ca continuam cu greselile.In primul rand micuta a fost foarte cuminte(la noi urla ca din gura de sarpe,asta in conditiile in care eun copil foarte cuminte),chiar i-a placut.I-a facut si masaj de era toata relaxata si cuminte...
Off ma apucase o depresie...am chinuit copilul.
Sa nu mai zic ca nu-i stergeam bine nici ochii,nasucul nici atattare ingramaditi suntem si eu si sotul.
Si nici puta nu o curatasem cum trebuie(imi era cam frica sa umblu pe acolo)...
Cu alaptatul ne descurcam.Mi-a venit lapticul destul de repede dar am observat ca-i place mai mult sa suga la sanul drept.La stangul mi-a facut rana si folosesc Garmastan/protectii de silicon.Nu-i nici o placere sa o pun la sanul stang dar cum zicea Claudia strang din dinti si merg mai departe.
Este o greseala daca dupa ce se satura micuta nu-mi scot lapticul ramas?Eu sincer nu vreau sa ma complic cu pompe de muls/biberoane/etc(nu dati cu rosii in mine)?
Vad ca fac multe greseli in cresterea micutei,asta si pt ca nu m-am pregatit suficient.Cred ca nu credeam ca ajungem pana aici....nu credeam ca reusim sa avem un pui....observ ca am dat-o in melancolie

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Letzy, scumpo, stai linistita ca nimeni nu s-a nascut invatat. toate mai facem greseli, ne mai panicam, e normal. Legat de ochisori, sa stii ca nu trebuie stersi decat dc au secretii. In rest, lasa fetita in pace, ca stie ea mai bine. La fel si nasucul, trebuie sa verifici dc e curat, il lasi in pace, dc vezi mucisori/laptic (unii bebei cd regurgiteza, dau afara si pe nasuc) il cureti. Pt urechiuse nu folosi inca betigasele speciale de urechi. Cel mai bine il stergi usor cu comprese DOAR in urechea externa, nu te apugi sa umbli cu bete prin ureche.
Nu e nevoie sa scoti laptele ramas in san decat dc ii simti grei, durerosi. si nici atunci nu-i golesti. Dc tu scoti laptele ramas, sanul va produce mai mult lapte decat papa bebelina. eu vorbesc din experienta mea, pt ca sunt convinsa ca sunt femei care iti vor spune altceva. ideea e sa selectezi tu informatiile, si sa alegi ce consideri tu ca e mai bine pt voi.

Dana, la asta ma gandeam si eu...esti sigura ca a transpirat si nu s- audat de la pipi? Cum suge? Adica il pui doar la un san/la ambii sani? Parerile sunt impartite, dar eu dupa ce am citit/documentat, am ales s amerg pe varianta un san/masa, ca sa pape si laptele de final, cel care e mai satios. Dc tu il pui la ambii sani, el papa laptele de inceput, care e mai apos, sa le tina de sete, si atunci poate face hipo, fiind atat de micut, mult mai repede.
Lore1983 (sper ca n-am gresit), sa stii ca eu incerc sa citesc tot, si sa raspund...dc te-ai simtit ignorata/trec peste mesajele tale, imi pare tare rau, ca nu cred ca o face cineva cu intentie

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Letzy, toate facem greseli, ce sa facem daca suntem la prima experienta cu bebi
Eu sunt terifiata la baita sa nu pateascaceva din cauza neindemanarii mele, sunt asa incordata sa nu facceva aiurea, incat dupa baita lesin extenuata! Da al meu urla cand il scot din cadita, in apa are o fatuca asa curioasa.... Sotul ma necajeste si imi zice ca saracu, daca l-am tinut fara lichid, se intreaba ce e chestia uda

voi cum le dati vigantolul?]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna dimineata fetelor. Va invit la fara cofeina.

M-am apucat aseara sa citesc ce ati mai scris si am capitulat dupa 4 pagini ca mi se inchideau ochii. Nu stiu de ce dar a dat somnul peste mine dar si harnicia si nu stiu cum sa le impac pe amandoua
Nu am timp de somn ca sunt singura cu Ati acasa si toata ziua ne facem de lucru, ba cu mancarea, ba cu aranjatul prin casa dupa ea...

Felicit proaspetele mamici si fac si eu galerie Anyeisi Celestei

Syl, mami de Ati si acum 32+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, Vigantolul trebuie dat DIRECT in gurita, ca altfel, fiind o cantitate f mica, nu prea aveti siguranta ca a inghitit bebe tot. Ii deschideti gurita si turnati din sticla 2 picaturi si gata.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Lore 1983 si eu mai postez stiri despre mine cand se discuta cu totul altceva si atunci e normal ca fetele sa nu considere ca trebuie sa-mi raspunda. Dar si cand am avut ceva pe suflet toate mi-au sarit in ajutor. Depinde. Eu oricum citesc tot si de multe ori nu am timp sa raspund. Nu fi trista

Referitor la vigantol, se da direct in gurita, se picura. In felul acesta esti sigura ca administrezi intreaga cantitate prescrisa de medic. Punand-o in lapte sau pe lingurita, o parte din cantitate ramane neadministrata si imaginati-va ca unele din voi aveti prescrise 2 picaturi de exemplu, daca le puneti pe lingurita bebele nu le ia pe toate, jumtate raman pe lingurita. Eu o momeam pe printesa cu biberonul sa deschida gurita si pac scapam o picatura sau daca plangea deschidea gurita mare si atunci le dadeam repede si gata.

Syl, mami de Ati si acum 32+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura, am intrat in 33. Acum, acum vine ziua mareata. Nu stiu daca v-am zis dar medicul mi-a zis ca ma ia mai devreme la cezariana deci undeva pe 15 decembrie si nu 25 cat e DPN-ul.

Syl, mami de Ati si acum 33+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata raportez o noapte cumplita cu dureri mari de spate care nu au trecut nici cu nospa

in rest citesc cu interes din experientele mamicilor cu bebei lor ca sa ma documentez pt cand mi-o veni randul

Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia

Mergi la inceput