Nov-dec2010 - BV Lore!! Hai Sugubina&Anya!! (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor. va multumesc pt urari si vreau sa le felicit si eu pe miruna, joy, sugubina pt ursuleti, sa va traiasca si sa fie sanatosi. Anya, nastere usoara si bebe sanatos. Madalina, Dana, letzy nu va mai stresati, toate se rezolva daca aveti incredere. Nu Mai stiu ce vroiam sa zic si ini e si greu sa scriu de pe iPhone. Ast sa mi se aduca laptopul-sper sa aibe net- si daca e , o sa-mi fie Mai usor. Va pup pe toate

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Letzy, stai linistita, totul se invata din mers. Eu stiu ca am invatat de baita dintr-un clip de pe babycenter. Si nici nu am adoptat metoda romaneasca, de baita zilnica. De 2-3 ori p[e sapt era ok daca nu transpira, in rest spalat la fiecare schimbat de pampers la chiuveta. Sau vara, cand ii faceam baita zilnica, nu foloseam sapun mereu. Eu stiu ca poate afecta pielea, lucru care se vede abia dupa 30 de ani, iar de la mine deja a mostenit ceva probleme.
Legat de alaptat, nu goli sanii dupa, asa e, vor tinde sa produce mai mult lapte decat e necesar. Si au spun la fel cum zice Corina, un san complet la fiecare masa, cat sa prinda toate beneficiile, fiecare are rolul sau. Dar incearca pe cat poti sa dai cantitate egala din ambii sani pe parcursul unei zile.

Noi suntem la a 3-a viroza consecutiva la M, ultima luata chiar de ziua ei, abia era reparata... asa ca nu reusesc deloc sa mai intru, sunt nedormita, la unison cu noile mamici. Daca as naste mai devreme as avea un soc, pt ca sunt total nepregatita.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Corina, m-am gandit si eu la var cu pisu, dar udeala era complet incolora....
El deobicei face pisu usor Galbui....

Noi bem de la un san doar, nu am sfarc la al doilea :( si completam cu bibe tot cu lapte de la mine muls, ca nu prea are forta sa suga cat ii tb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Felicitari Joy,Lore,Sugubina!
Felicitari noilor mamicilor care au nascut de cand nu am mai intrat....
Hai Anya,Celesta!

35+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Felicitari Lore, Sugubina,sper ca pana acum a nascut si Anya si o pot felicita si pe ea!

Nu am mai intrat de cateva zile,sunt cam suparata,am primit o veste proasta de la dr.Nu va fi disponibila 10 zile, eu am 37 de sapt si 2 zile, deci se poate intampla oricand evenimentul. M-a lasat pe mana dr Oana Magurean,tot de la Polizu, stiti ceva despre ea?
Acum am zis ca ce-o fii o fii,pana la urma e un spital, nu nasc pe camp, or avea grija si de mine...

Marti am fost la eco, bebe avea 3400 grame,capul mare, deci probabil se anunta si vremuri grele la nastere . Dar bine ca bebe e bine si analizele au iesit si ele bine, secretii,urina,sange.

Legat de Vigantol,pe mine ma invatase dr sa-i dau lui Vlad cu lingurita dar sa completez cu lapte de la san, pt ca e unsuros vigantolul si ramane pe lingurita,iar asa se amesteca cu laptele. Sper sa va fie de folos.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Am schimbat si semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Felicitari pentru schimbarile de semnatura, ma apuca melancolia cand vi le vad la semnatura... parca ieri eram si eu cu AMR-ul la inaintare!
Symo, ! Sunt mult mai bine acum, cel putin nu mai plang. Bebe al meu e un mancacios, nu se mai satura de la un san, trebuie sa-i dau si la al doilea. Noi asa am papat, un san la o masa, apoi celalalt la urmatoarea. Insa acum nu mai e suficient si credeti-ma, lapte am, slava Domnului! Bebe are "voce", adica stiu cand ii este foame, ca scoate un sunet dulce rau, rau... Numai cand face kk se stramba si se foieste si se supara... in rest, mult laptic, somnic si kk. Symo, inca ceva, eu abia astept sa faca kk doar de 3-4 ori/zi, pentru mine e f obositor sa-l schimb de 10 ori/zi. In fine, se vor "aseza" ele toate...

Madalina, nu-ti face griji, bebelina o sa vina pe lume sanatoasa si voinica. Poate ovulatia ta a fost intarziata, poate asa e ea, mai micuta si mai delicata... cert e ca trebuie sa fii optimista ca totul va fi bine si vei vedea ca vei naste o fetita minunata.
Celesta, eu am vrut sa-ti scriu la un moment dat ca parca te vad la 40 de s, intrebandu-te de ce nu mai nasti... Asta atunci, cand ai fost internata in spital. Si uite ca gandul meu a avut dreptate. Dar nu te nelinisti, o sa nasti atunci cand trebuie si cand vrea Dumnezeu. Suntem aici, cu motatele pregatite!
Sashenka, felicitari pentru finalizarea casei, sa aveti un camin plin de liniste, pace si voie buna! Dorinta ti-a fost indeplinita, esti mutata in casa ta inainte sa se nasca Horia.
Vasari, draga de tine, imi imaginez cat iti e de greu cu Maria bolnavioara din nou. Multa sanatate si liniste, aveti nevoie!
Lore1983, Syl, !
Sun, cum te mai simti?
Amelia, cum e acasa? Profiti de concediu?

Va pup pe toate (si eu), fara exceptiune!
P.S. (si eu)= domnul iubi

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,
Nu am uitat ca trebuie sa va povestesc nasterea, dar m-am apucat de 2 ori si s-a trezit bb. Acum parca vad ca se trezeste iar, pana termin de postat.
Incerc maine, cum adoarme mai bine. Acum asteptam pe unchiul si matusa mea in vizita, apoi iesim la parc putin...profit de ultima zi acasa a sotului
Si eu sunt cam ametita, in primul rand din cauza oboselii (bb se trezeste la 2-3 ore si ziua si noaptea, niciodata nu a dormit mai mult de 3 ore de cand am venit acasa) si in al doilea rand din cauza anemiei. Inca nu am ajuns sa cumpar medicamentele, azi se duce sotul.
Corina, am vazut ca avem aceleasi nume la bebelusi, suntem in situatia lui Beatrice si a Ioanei (anymona) care au bebelusii Robert-Alexandru . Noi am oscilat intre Patrick Stefan, Andreas Stefan sau Andreas Patrick. Cum ultima varianta suna prea "ne-romanesc", am eliminat-o si am oscilat intre Patrick si Andreas pana in ziua in care l-am nascut. Atunci am decis ca parca i se potriveste mai bine Patrick, decat Andreas. Iar Stefan este singurul nume de sfant, in afara de Alexandru (nume pe care deja il are Nicholas) care ne-a placut intotdeauna .
Lore,si eu m-am simtit nebagata in seama de multe ori, dar stiu ca fetele citesc mesajele mele si inteleg ca sunt zile in care avem subiecte "hot".
Gata, ma cheama datoria de mamica!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ana, Claudia, ce bine ca ne mai scrieti si ne povestiti din viata de proaspete mamici !

Ana, imi prieste si ... nu prea am timp. M-am apucat de curatenie si merge tare greu, ca obosesc repede si daca nu ma opresc la timp (nu prea imi stiu limitele, stiu asta de cand faceam sport) ma atentioneaza bebelina noaptea, cand nu dorm aproape deloc de dureri de spate si burtica, si dupa asta urmeaza o zi tare grea, in care nu ma reusesc sa ma recuperez . Eh, macar sunt pe drumul bun cu treburile si incet-incet o sa le aranjez pe toate.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helllooo tuturor burticilor si mamicilor si mai nou taticilor

Ana ma bucur k esti ok si ai laptic si bb e mancacios.

Claudia te asteptam cu povestea nasterii. sa mai treaca oboseala

Sunset hai k mai e un pic. si scapam si de dureri si de toate. vine bb si ne vom plange de altele

Tigrut poate bb sta cumintel inca 10 zile pana revine dr. pana la urma nu esti singura. stai linistita k si tu si bb veti fi bine

Lore si eu am cateodata impresia k vb cu reclamele p aici... dar nu ma supar. poate ma nimeresc intr-un mom cand se discuta sub mai interesante decat ce am eu de zis, sau pur si simplu fetele nu au nici un raspuns sa-mi dea. hai nu fi trista.

de Anya nu se mai stie nimic??? oare a nascut???

si ca tot sunt prin zona, spuneti-mi si mie va rog, voi de cand ati inceput sa beti ceaiuri pt lactatie??
tuturor. sa aveti o duminica frumoasa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput