Nov-dec2010 - BV Lore!! Hai Sugubina&Anya!! (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Beatrice esti f norocoasa ca bebe te lasa sa dormi 6 ore la rand. Eu niciodata nu am "indraznit" sa trezesc un bebelus care doarme.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Corina, a transpirat pe spate-fundulet, nu la cap.
Trecusera 3 ore si un pic de la ultima masa... Ar putea fi hipoglicemie? Off, citit ca e frecventa la astia mai mici...

Imi e si frica sa ii dau mai rece in camera, daca asa mi-a fost recomandata de dr. Off, daca ar ajunge o data la 2.5kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Felicitari, SUGUBINA si bine ati venit, Puficelor !!!

HAAAAAAI ANYA !!! Multa putere si sa treaca repede timpul pana-ti vei tine comoara in brate !

Multumesc de incurajari, fetelor Momentan tot acasa, am contractii, unele f dureroase, dar am parte de un travaliu lung, apa nu s-a rupt inca si presupun ca nici colul nu s-a dilatat cu mult mai mult decat era de dimineata (2 cm)... dar asa cum am asteptat-o pe ursuleata mea cativa ani, o mai pot astepta cateva zile sa vina
Maine se implinesc cele 40 de saptamani...

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Danaint esti sigura ca a transpirat pe spate si la poponet ? Nu cumva a iesit un pic de pipi din pampers ?

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Celesta, poate pate vine la noapte printesa. Stie ea ce stie ...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

madalina gandeste-te ca sunt fete care au pierdut dopul si au nascut dupa 2 sapt, cum a fost miruna asa ca fruntea sus.
merci mult fetelor de cuvintele frumoase

dana eu chiar nu stiu cum sa te sfatuiesc in problema ta....mai bine asculta-ti pediatrul

Mami Andreea 38+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

HAI CELESTA!!! Sper ca travaliul sa fie cat mai usor si nasterea la fel!!!

Madalina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Felicitari Sugubina!! Frumoase rau numele fetelor tale. O sa fie un barlog cu fete frumoase si pretioase si cavaleri prezentabili si curtenitori!

Bafta Anya, nu conteaza cat de lung e travaliul, sa fie fara dureri si bebe sa vina sanatos.

Celesta, eu cred ca printesa ta are o buna comunicare cu mama ei si mai e si ascultatoare: stie ca la 40 se nasc copii si ea atunci va veni. Tin pumnii sa nasti usor fara dureri.

Felicitari MSymo pt slabirea rapida! Bravo asa vreau si eu.

Si multumesc tuturor mamicilor care desi au timpul dramuit, mai intra sa ne spuna ce fac. Fetele de decembrie ar trebui sa fiti recunoscatoare. Pana nasteti o sa aflati tot felul de lucruri folositoare si interesante.

Mai voiam sa zic ceva dar... am uitat

38+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Felicitari
Lore si Sugubina!

Hai Anya!

Buna mamici si burtici! Eu am inceput sa am ceva dureri noaptea, si ziua am dar nu asa dese cum sunt in timpul noptii...Mi se intareste burta rau(sunt contractii sau nu?) Si ma mai doare foarte rau noaptea cand ma intorc, mi se mai pun si carcei la gambe si cateodata imi trosneste si osul bazinului...cred ca este de la calciu...doctorul mia zis sa iau doar tardyferon fol ca suplimentele m-au cam ingrasat..am luat 20 de kg pana acum :((

De abia astept ziua de luni, cand ma duc la doctor, sa vad daca sunt sanse sa nasc in zilele urmatoare.

37+ David Mario
AMR ... MAXIM 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici si mamici !

Raportam o noapte oribila, nu stiu daca am dormit legat 2 ore. Mai am un pic si ma urc pe pereti de nervi. Pur si simplu am pierdut noaptea intorcandu-ma de pe o parte pe alta. Si nu dormisem nici ieri deloc, deci azi sunt zombie.

Azi dam de baut , am schimbat semnatura

34+

Mergi la inceput