Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebeluai grija de tine..si nu mai face nici un efortodihna si atat
Irinukaaa..da sexy grasunica
De-easuperba burtica si mamica

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici.
Am aparut si eu mai pe seara, azi am avut ceva treaba prin casa si apoi am iesit la o plimbare.
Ralu spere ca esti bine si nu e nimic grav. M-am cam speriat cand am citit.
Carmen mergem la eco in aceeasi azi amandoua. Si nici eu nu l-am mai vazut de pe 5 septembrie.
Ma bucur ca marea majoritate sunteti bine si optimiste azi. Asa ar trebui sa fim zi de zi.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Madalina, si eu iau MagneB6 (exact pe asta mi l-a prescris dr); nu stiu cu cat mai mult magneziu are in plus magneziu forte

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ariana ma bucur ca ti-a iesit totul bine la eco ! Ai luat 4 kg in 3 sapt?intr-adevar cam mult.Si eu parca mananc mai mult de cand iau vitamine.Aveam 55 kg acum 2 sapt, 6kg in plus, sunt curioasa sa vedem cand ma cantaresc pe 17 la dr.
laura mai avem 10 zile pana mergem la eco, hai ca trec repede ,abia astept sa-mi vad buburuzul

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc angie...si tu esti o mamica superba cu o super burtica.
Fetelor-eu observ k au inceput sa ne creasca burticile vizibil.va dati seama ce putin mai e pana incep sa apara buburuzele?eu abia astept.
bebelu-ma gandesc la tine si astept sa ne zici cum esti.oricum DD e mare si are grija de voi.

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

loutzy ce te mai plimbi tu

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

am vazut astazi la farmacia Dona Femibion (s-a tot discutat despre vitaminele astea acum vreo cateva sapt) si am intrebat cat costa. M-am ingrozit cat sunt de scumpe: Femibion 1 (se ia in primul trim) 49 ron si Femibion 2 (pt trim 2 si 3) 75 ron. Wow! Si eu care credeam ca Elevit sunt scumpe.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

oare ce mai face Mada23? Ea intra in w-e sa ne mai spuna ce face. Sper din tot sufletul sa fie bine.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Si eu ma gandeam cum se mai simte mada23 , simo nu a intrat nici ieri,nici azi...sper ca amandoua sa fie bine ,sanatoase.Le pupam

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

madalina, eu Femibion 2 am iau, dar termin cutia si gata..4 kg in 3 saptamani?????????//totusi cred ca e mult prea mult..asta e si parerea medicului meu...si intr-adevar numai la farmacia dona am gasit la restul nici macar nu auzise de ele..
si cred ca te-am mai intrebat te-ai gandit la nume?

mami de Ariana (30.10.2005) si 26+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput