Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Odihna placuta tunde

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

de_ea frumoasa burtica ........frumoasa mamica

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

deea... super gravi

tunde, bine ca inca mai ai curaj sa conduci...eu implinesc o luna de cand nu am condus..si culmea sunt pasionata si obisnuita sa folosesc propria masina zilnic...o mai plimba sotul cataodats

eu cred ca ma apropii de 10 eco

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

am zis ca ma intind un pic si a rezultat un mare nani

carmen eu am ratat bitestul, iar primul TT (facut la un cabinet la care m-a trimis dr la care mergeam atunci) a iesit cu un rezultat la pragul inferior, pana sa ajung sa-l vada dr l-am mai repetat io in 3 locuri diferite pt linistea mea sufleteasca (ca ma panicasem rau); cd am ajuns dupa cateva zile la dr cu primul rezultat, mi-a spus si el ca e ok, ca interpretarile sunt uneori exagerate, dar ca nu avem de ce sa ne facem griji.

bine ca au trecut toate; de-asta ziceam ca, chiar dc s-a remediat situatia la bebelu, in locul ei m-as duce oricum la dr maine sa vada un pic ce si cum.

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

rox acum am inteles ! bine ca totul a fost bine pana la urma

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna seara burtici! Ce zi frumoasa a fost si astazi! Am iesit in Oraselul Copiilor cu finii si cu finuta Daria, de 1 an si 4 luni. Doamne cat a crescut in 4 luni de cand nu am mai vazut-o. I-a zis mamica ei ca in burta am un bebe si a venit sa il pupe. A fost atat de scumpa, m-am topit!

27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Ralu, Dumnezeu sa te aiba in paza! Sa nu fie nimic grav si sarcina sa mearga bine, ca si pana acum! Curaj! Poate ar fi bine sa faci totusi o eco, pentru linistea ta (tot ziceai tu ca nu rezisti pana la urmatoarea programata).

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Mirela, care este gramajul max de magneziu pe care avem voie sa il luam/zi? Ai zis tu mai demult, parca 0,500g? Eu am cerut azi la farmacie Magneziu forte cu B6, de care am luat si pana acum, care are 0,460g. Farmacista s-a uitat uimita la mine si m-a intrebat: dar v-a recomandat medicul asa o concentratie? Mie nu mi-a zis dr concentratia, doar ca sa iau magneziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc fetelor.
Da monika-vezi bine ,a fost o vreme prea frumoasa pentru stat in casa asa ca am scot burtica la soare.rochita e luata din sv.Era asa multa lume la plimbare la ipotesti.

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor..chiar o vreme super frumoasa azi, am profitat si noi si ne-am plimbat 3 ore prin parc, a fost foarte bine..

Raluai grija de tine si de bebe, iar la cel mai mic semn fuguta la spital..dar daca totusi a fost in cantitate foarte mica, fara dureri sau contractii probabil ca nu e nimic..oricum ne rugam pentru tine si bebelina ta sa fiti bine si sanatoase..

Mirela,capul sus,raspalata va fi pe masura si inca dubla

eu am fost ieri la control, bebe e bine, cu aprox. 2 saptamani mai mare, dar pierde el pe parcurs,..analizele de sange bune, hemoglobina la limita inferioara..mi-a dat sa iau Maltofer si din saptamana 28 calciu efervescent 10 zile pe luna, 3 luni..si legat de vitamine cand i-am zis ca m-am ingrasat 4 kg in 3 saptamani a zis sa nu mai iau nici intr-un caz, doar omega 3..

Fluturas, ai timp sa conduci dupa..

Madalina, cred ca totusi farmacista nu era foarte bine documentata..

mami de Ariana (30.10.2005) si 26+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput