Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

va zice una care a repetat triplul test cu tot cu echografii de 4 ori

Aoleu rox , de 4 ori ?! Si doctorii astia exagereaza cu atatea teste. mie,de ex, dr mea mi-a zis ca daca a iesit bine bi-testul nu mai are rost sa fac triplul test.Ma rog, la tine erau semne ca era ceva in neregula?

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

bebelu, bine ca e ok...stie el dr mai bine..

missmj, asa este, suntem cateva fete aici care stim ce inseamna tot greul pt a avea o buburuza in burtica, si momentele astea placute vor sterge tot greul si la sfarsit tot ce v om spune e ca a meritat din plin...eu personal asa am descoperit ca sunt puternica si D zeu nu ne da niciodata mai mult decat putem noi sa ducem...

e ok, te pricepi la achizitiimirela

si sotul eu...tomai s a inors cu 3 dvd uri de desene luate dintr o intersectie..cica pt bebelusi..dar eu stiu ca el o sa le vada primul
se mai uita uneori la dexter si inca unele cu niste copii inventivi..cica asa vrea sa fie bebeii nostrii...

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetle ne auzim mai tarziu k ma intind un pic in pat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelu86 somik usor

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetle ne auzim mai tarziu k ma intind un pic in pat

somn usor !

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.
Ralu-somnic usor si sa fie bine.
Tocmai ne-am intors si noi de la o plimbarica mai lunga,ieri am fost in vizita la mama si la niste neamuri...v-am tot citit dar nu am scris nimic.

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

am pus si eu 3 poze proaspete.

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

bebelu, stai linistita, daca dr zice ca e bine, e bine. Ne rugam sa fie bine pana la capat!

de_ea, ai fost la Ipotesti, la lac, vad bine. Chiar a fost o zi superba de plimbare prin padure...Eu am fost la un priveghi din pacate...asta e viata. Frumoasa rochita, e luata din BT?

Era vb de ecografii daunazi...Voiam sa va spun ca eu am facut doar 3 cu tot cu morfo de trim II si mai fac una in dec.
Acu pap cozonac facut de mamica mea

Asteptam vesti de la ralu sa vedem cum mai e...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 24+

Mergi la inceput

Ce faceti burtici ? Cam liniste pe aici, eu mi-am facut de treaba si am facut gogosi.
deea arati foarte bine .burtica
monica si eu am facut tot 3 eco pana acum cu tot cu morfo II.Mai fac una pe 17 luna aceasta,sa vedem cum stam cu colul si sa-l vedem pe bebeloi,ca atunci o sa se implineasca 1luna si 2 sapt de cand nu l-am mai vazut.Mi-e tare dor de el, si sunt curioasa cum mai arata

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am ajuns acasa cu bine
Bebelu;ma bucur ca nu-i nimic grav..sa -ti de DD sanatate multa si tie si lu bebe..
M-am obosit..acuma s pe orizontala si EU
pup...sa aveti o seara frumoasa

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput