Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ariana, eu m-am tot gandit la nume ... multe variante, dar niciunul nu a trecut de ultimul filtru: sotul. Prima mea obtiune a fost Victor, dar a fost refuzata categoric. Apoi au mai fost si altele: Luca, Cosmin, si altele (nici nu mi le mai aduc aminte cate au fost) care au avut aceeasi soarta. Ii spunem Bobita (asa i-am sous de la prima eco, cand era cat o bobita), iar numele o sa il stabilim probabil cand il vom vedea, sa vedem ce i s-ar potrivi.
Voi v-ati hotarat?

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

azi, in parc, o fata ne-a intrebat cum o sa il cheme, la care noi, in cor: Bobita! A facut ochii mari si a zis: Bo ... Bobita? iar al meu: da! I-am explicat eu ca glumim, ca nu ne-am hotarat si s-a linistit. Chiar crezuse cand a vazut ce siguri eram.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Madalina, la fel e si la noi..multe variante nimic care sa ne satisfaca pe amandoi..eu initial vroiam Filip, insa sotul m-a refuzat categoric..el vrea Tudor..nu pot sa spun ca nu-mi place dar parca as vrea altceva, dar daca nu vom gasi un nume care sa ne placa la toti trei probabil ramanem la Tudor..

mami de Ariana (30.10.2005) si 26+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

:)) foarte tare mada...cu siguranta o sa ajungeti la un nume care sa va placa amandurora...

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

va las fetelor,,trebuie sa-i facem baie fetitei si s-o pregatim de somnic, maine incepem gradinita..

noapte buna!

mami de Ariana (30.10.2005) si 26+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

multumesc tuturor pt gandurile bune si pt vb frumoase. chiar au avut efect. de atunci nu a mai curs absolut nimic. nu am avut dureri, contractii, nimic nimnic.
marturisesc k nu am putut sa stau linistita, am mers cu mama la Sf. Nectarie. simteam nevoia neaparat de a ajunge acolo. acum am ajuns aksa. sper saptamana viitoare sa ajung si la Cernica. ma simt ff bine si linistita.
si va multumesc inca o data.

ma apuc de capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Mirela, care este gramajul max de magneziu pe care avem voie sa il luam/zi? Ai zis tu mai demult, parca 0,500g? Eu am cerut azi la farmacie Magneziu forte cu B6, de care am luat si pana acum, care are 0,460g. Farmacista s-a uitat uimita la mine si m-a intrebat: dar v-a recomandat medicul asa o concentratie? Mie nu mi-a zis dr concentratia, doar ca sa iau magneziu.

27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

eu am luat si 4 comprimate pe zi
scrie in prospect ca se pot lua cate 6-8 drajeuri pe zi
atatea nu am luat ca am zis ca e prea mult si pt cineva care are probleme cu rinichii nu e ok
dar cel mult 4, am zis ca e ok

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput