Licurici de ianuarie - februarie 2009 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
andre_ea spune:
'Neata si de la noi.
tuturor sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril.
Micola, ma bucur foarte tare ca ati trecut cu bine peste operatie. Recuperare usoara in continuare.
Cristi, felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos.
Patricia, recuperare rapida lui Mircea. O sa te descurci, ai sa vezi. Pasta de dinti sa te uiti sa aiba fluor max 1000pps. Asta daca nu-i dai supliment de fluor pastilute. Daca ii dai, atunci pasta sa fie fara fluor.
Dark, imi pare rau de treaba cu job-ul.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Naty spune:
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele Arhanghelilor Mihail si Gavril!
FELICITARI CRISTI!
Ma bucur tare mult pentru voi! Sarcina usoara!
micola Slava Domnului ca sunteti OK! Ati trecut si hopul asta! Alexutu mic sa se refaca cat mai repede!
Aoleu, miere m-ai dat gata cu citatul ala ... mi s-a facut un gol in stomac si mai ca mi-au dat lacrimile.
patricia offf, imi pare tare rau de accidentul lui Mircea. Asta va mai lipsea!
Cu cezariana - la mine prima cezariana arata foarte bine, cam dupa un an de abia se mai cunostea, era o linie pala de tot si mica, ca si cum as fi desenat-o cu un creion; apendicita arata mult, mult mai urat. Si nu era tare de loc.
A doua insa nu arata asa frumos, desi a fost facuta peste prima, la capete e un pic mai in sus si mor cand vad ce frumos se vede prima si cum arata asta. Nu e tare dar e inca rosiatica si am senzatia ca asa va ramane.
La amandoua am avut fire care se topesc.
Daca mi-a fost mai greu la a doua? Cu siguranta da. Dar nu stiu daca asta nu a fost din cauza problemele pe care le-am avut
anuc stai linistita, nu e dracul asa de negru cu cezariana. Mai ales prima (parca tu ai nascut natural pe Ioana si Filip, nu?). Eu la Ioana nu am avut absolut nici o problema, m-am recuperat fantastic de repede, am tinut fetita in brate a doua zi (am stat singura in salon cu ea), iar dupa 2 saptamani nici nu mai stiam ca am avut o operatie.
Pe Ioana am nascut-o duminica si miercuri am plecat acasa; la Nadia si mai si, desi am avut probleme - am nascut luni si miercuri am plecat.
Nadia mea e racita bocna, nu are febra dar ii curg mucii ceva de groaza.
Stie cineva cu ce as putea sa o dau la nasuc ca deja o ustura rau de cat am sters-o?
Si Nadiei ii place mult sa o spal pe dinti, singura cere "mami, ditii"
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Nadia mea e racita bocna, nu are febra dar ii curg mucii ceva de groaza. Stie cineva cu ce as putea sa o dau la nasuc ca deja o ustura rau de cat am sters-o? |
cu orice crema grasuta, cu bepanthen.... ce ai prin casa. pupam mucoasa mica!
edit ca uitasem sa ii zic lui Anuc: vorbeste cu medicul.. strepB nu e indicatie musai de ceza.... poate il convingi pana la 40s sa nasti natural. eu tin pumnii!
Leditia spune:
la multi ani tuturor ce-si sarbatoresc azi onomastica
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
ada_coman spune:
Felicitari Cristi , felicitari Lisa . Sa sa vea DD copii sanatosi. Sarcina usoara!
Sarbatoritilor de azi!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor! Si noi printre ei, deja avem 3 saptamani de viroza.
Micola recuperare usoara lui Alex.
Bebelusi sanatate si recuperare usoara lui Mircea.
Naty sanatate Nadiei. Eu am dat fetele cu crema de galbenele la nas/fata.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crisspy spune:
'Neata,
tuturor care isi sarbatoresc ziua numelui azi
Micola am primit PM-ul...asa de tare ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie . Multi lui Alexutu si recuperare grabnica...aaaa, by the way, spor la bb2
Cristi felicitari pentru bebe ...o sarcina usoara si un bebelus sanatos. Multa sanatate si lui Carol, cum mai sunteti azi?
Patricia sanatate multa lui Mircea si voua celor raciti .
Anuc fruntea sus...hai ca nu e dracul asa de negru cu cezariana. Si mie cand mi-a spus medicul ca trebuie sa facem cezariana m-a apucat panica, dar acum parca ni nu m-as gandi la nastere naturala asa de bine a decurs totul. Operatia mea arata super OK, nici nu zici ca e cezariana, e o dungulitza abia sesizabila si asta de la cateva luni dupa operatie.
Carmen am vazut pozicile cu Nazdravanel...ce mare s-a facut . Tu cum te mai simti?
Naty sanatate multa Nadiei
Mara sanatate multa si voua
Am vazut si pozicile cu David si Pupu...2 scumpi. Ledi pentru sotul tau
Noi suntem binishor, mami e un pic ingrijorata de vorbitul lui Razvi (a cazut ea in putina cu ingrijorare) si de faptul ca are momente cand este absent si pare ca nu o aude cand vb cu el...eu l-am tot urmarit week-end-ul asta si nu mi s-a parut, acum ea sta toata ziua cu el si vede mai multe...nici nu mai stiu ce naiba sa mai zic / fac .
O zi frumoasa tuturor
Crisspy, fericita de Razvi
Carmen_Marieta spune:
Crisspy daca stau linistita in pat sunt bine, cum ma ridic incep contractiile. Sambata cand am plecat la Stefanut a venit tata sa ma ia, nu mai ies din casa (distante lungi) neinsotita.. si am noroc ca am fratele taximetrist( e la "cheremul meu" ori el ori nasul lui-sa nu raman descoperita de masina..)
Ledi aseara am vazut si eu pozele dar nu am mai scris.. ma topesc dupa David.. cum sta el pe jucarie.., si la masa cu Pupu
Anna e tare cuminte... cocotat pe televizor..oricum sanatos sa fie, ca le rezolvam pe toate..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
31+
bebelusi spune:
Crispy, pntru linistea ta vb cu un medic. Cu vb nu iti face griji, Stefan a vb f tarziu
Naty mltumesc de explicatii. Poti sa ii dai cu unguent de galbenele
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi in frunte cu baiatul meu drag pe care il cheama Vlad Mihai, sa ii dea DD multa sanatate
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele Arhanghelilor Mihail si Gavril, in frunte cu Vlad Mihai al Patriciei:)
Sunt suparata...de la simpla tuse a ajuns sa nu poata nici dormi..are acum si muci, se aude haraind, noaptea sforaie..
la 2 fug cu el la dra lui...desi as fi vrut s-o evit o perioada ca ea nu a fost de acord cu operatia..si o sa ma certe ca l-am operat si ca din cauza mea a luat cine stie ce din spital...
ea zicea ca dupa 3-4 ani trebuie operat...cand toti drii la care am fost au spus ca trebuie cat mai repede dupa 1 an...
Mi-e si frica sa nu ma internez iara cu el...e mai rau ca niciodata..
ii mai pot da bronhovaxom? sau e deja tarziu? ca e noiembrie..plus ca acum e deja bolnavior.. a dat careva la vreun licurici? si nu a mai racit?
Naty spune:
Merci rox, ada, crisspy, bebelusi
crisspy sa sti ca si Ioana mea are momente cand efectiv nu te aude, e atat de concentrata la ceva ca poti sa vorbesti mult si bine degeaba. Eu tot timpul o cert ca e prea aeriana, ma enerveaza, dar si ta-su e la fel, il mosteneste.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia