Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Apropos de porecle si noi am inceput sa-i spunem Maiei BUBU, de la buburuza. A inceput Andreas cu Bubu-n sus si Bubu-n jos si m-am contaminat si eu, chiar daca la inceput l-am certat ca-i da porecla fetei. Si sotul meu are porecla: Bebs (long story de la ce vine), iar pana sa se angajeze nu raspundea la numele lui. Mie si acum mi-e greu sa-i zic pe nume cand vb despre el cu colegii lui sau cu voi, de exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Ha, ha, ha, ce de porecle...si eu ii spun lui Tudor "Duffy Duck" tot de la precipitatiile cu care ne "vorbeste" dar taica-su ii mai spune si Hubble, de la telescopul Hubble, pt ca bebe are urechile un pic cam clapauge

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Vai, Vivela, ce tare e faza cu painea gratis M-am uitat la pozele pilor tai. chiar voiam sa te intreb de ce nu ai pus si tu album cu d&D Cel mare e un cret adorabil, iar ochii celui mic m-au magnetizat pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna fetelor !

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA DE NASTERE
SARBATORITILOR DE NUME !
SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI !

Noptile sunt in continuare cu treziri dese, cea de sambata a batut tot recordul ca incepand cu ora 23:30 am ratat doar ora 1, in rest le-am semnat pe toate , ciudat e ca m-am obisnuit cu pogramul dansei si ziua nu mai sunt asa de rupta.
Pampersul il punem din ce in ce mai greu ca nu sta locului o clipa, ba e pe spate, a pe burta si tot asa.
Ne ridicam in fundulet din semisezut, e chiar comica, isi ia avant balansandu-se si tinandu-se de varfurile picioarelor si aterizeaza direc in fundulet; de cele mai multe ori din cauza avantului puternic daca nu as fi eu acolo ar ateriza direct in nas . Incepem sa ne taram, nu prea ne iese dar insistam ( am o fata ambitioasa ).
Chiuim de zor si astazi toata ziua mi-a scos limba iar acum spre final marea ei distractie era sa isi produca tusea , isi baga degetele in gat pana ii vine sa tuseasca si apoi tuseste razand ( obiceiul asta sper sa fie rapit trecator ca ma enerveaza, dar a descoperit sunetele joase ca nu le stia decat pe cele inalte ).
Aseara a dormit in premiera 10 minute pe burta, dupa care s-a trezit si somnoroasa fiind nu isi putea ridica capul de pe saltea si in final s-a pus pe urlat, am invartit-o rapid pe spate si a luat somn imediat.
Cam astea ar fi ultimele noutati !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Si eu am patit in Auchan, zilele trecute, o faza similara cu bonul... luasem doar 2-3 chestii si imediat mi s-a parut suma mult prea mare pentru ce aveam in plasa... M-am uitat pe bon si luasem o caserola de 10 oua cu 65,5 lei ... n-au stiut sa-mi explice eroarea din sistem, mi-au dat imediat banii inapoi dar eu am insistat sa mi se explice cum se poate sa apara asa ceva, pana la urma mi s-a spus ca probabil la introducerea in sistem a pretului de la acel cod de bare a fost virgula introdusa gresit, adica in loc de 6,55 lei caserola au pus 65,5 lei... Nah, cine stie cata lume n-a cumparat acele oua pe pretul gresit?!... Si cati ditre ei s-or fi uitat pe bon sa vada magaria?!

Am vrut sa merg a doua zi sa mai cumpar o caserola, sa vad daca au scihmbat pretul in sistem... dar n-am mai apucat. Daca nu ar fi schimbat, sunam si la protectia consumatorului si la politie si mai scriam niste "memorii" si in presa... Hotii!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Laurita : nasol ca luati antibiotic, Klacidul nu e prea tare ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Mira, probleme cu morcovul am si eu... ori il aburasc prea tare si li se sfarama fetelor in mana - cum spuneai si tu... ori ramane prea tare si oricat l-ar molfai nu se "topeste" nimic din el... La noi momentan e doar un zarzavat decorativ, le atrage culoarea si cam atat...

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

momy merci de raspuns
intradevar au trecut bubitele si maine o sa iesim afara daca e frumos

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla, frumoase jucarii pe site-ul respectiv, insa scumpeeeee.....

eu caut un tobogan (de exterior, normal) pt cel mare, ca in we si-a facut singur tobogan dintr-un maldar mare de pietris si nisip - unde ne facem noi casa. l-am lasat sa-si faca bucuria, dar avea nisip din cap pana in varful sosetelor (ca sa nu zic ca si in chiloti ii intrase, nu-mi dau seama cum...).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Carla, frumoase jucarii pe site-ul respectiv, insa scumpeeeee.....

eu caut un tobogan (de exterior, normal) pt cel mare, ca in we si-a facut singur tobogan dintr-un maldar mare de pietris si nisip - unde ne facem noi casa. l-am lasat sa-si faca bucuria, dar avea nisip din cap pana in varful sosetelor (ca sa nu zic ca si in chiloti ii intrase, nu-mi dau seama cum...).

Traiesc in Orasul Alandala

stiu ca-s scumpe....

dar sunt atat de frumoase si bine facute... de aceea intrebam daca cienva a vazut ceva similar pe alte siteuri, la un pret rezonabil... chiar as vrea sa le iau fetelro asa ceva.

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput