Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
Onana spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi cu nume de sfant!
La multe lunite fericite bebeilor din 8!
n_a_n_a spune:
Rocsy, te-nteleg din pacate... Adelina ne da desteptarea la 5:55 zilnic; din cand in cand mai mananca un 5 (in weekend-uri ), asa ca suntem sus la 5:05 . Normal ca pe la opt jumate-noua pica lata si mai doarme pana la zece-zece jumate, da' io atunci nu mai am somn sa-i tin companie . Seara adoarme pe la noua-zece cu trezirile obisnuite tot la doua-trei ore...
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
n_a_n_a spune:
Meniul zilei:
*piure de mar(1) si avocado(1/2)
*cartof dulce la abur
ps: am gasit la Kaufland niste mere grozav de gustoase, nu stiu cum le cheama, dar sunt rosii cu galben, la plasa de 2,5 kg, scrie pe eticheta ca sunt mere calitatea a doua (au niste bubite mici pe coaaja, nu sunt lovite sau stricate deloc) de la Barlad.
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
Jocurban spune:
Nana, ce noroc pe tine sa vina ai tai lunar in vizita... asa as vrea sa facem si noi la felsau, mai exact, asa as vrea sa ma intorc acasa! Pentru mine "acasa" va ramane mereu Timisoara si familia, aici la Cluj o sa ma simt mereu straina, a nimanui, fara nimnei aproape... Pupici micutei Donald Duck!
Sotul meu le spune fetelor, mai nou, "bonsai"... Am adoptat si eu expresia, iar ele se distreaza la culme de intonatie, facem un ssssss prelung si le place tare...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
mommy_to_be spune:
Bun regasit dragele mele!
Nu am mai intrat de miercuri caci i-am avut pe ai mei in vizita si am fost cam ocupati, asa ca iarasi am ramas in urma. Maia le-a facut o surpriza fumoasa bunicilor, caci joi a fost prima zi in care a stat in fundulet fara sustinere E drept ca se mai clatina si-si mai pierde echilibrul, insa pe zi ce trece reuseste sa isi mentina echilibrul din ce in ce mai mult.
Ieri am fost plecati in cautare de scaun de masa si am gasit ceva super OK la Miniblu, asa ca acum avem unde sa ne mozolim cu avocado, banana, para si alte fructe si legume moi. Am luat si un Steamer de la Zelmer, pe care abia astept sa-l incerc.
Mary, inca astept rezultatul uroculturii si al sumarului de urina ca sa mergem cu toate odata la medic. Ideea e ca m-am mai linistit de cand mi-a zis Artu ca si la Sbina sta tot asa treaba, deci mai am putina rabdare. Cat despre ce a zis Nati... uf... eu nu am tinut-o pe Maia nespalata, Doamne fereste! Insa e drept ca nu am spalat si frecat pe acolo in disperare, ci asa, mai delicat tocmai pentru ca nu mi s-a parut ok sa insist cu mana prin zona respectiva... sper sa nu fie asta cauza problemei... ar fi ciudat...
Diana m-am uitat si eu la filmuletul cu oile
Sorana, si eu vreaaaaau teatru!!! Te invidiez...
lena, sanatate multa puiului tau, sa treaca repede!
Artu, sper ca te simti mai bine cu piciorul. De ce nu mergi la medic? Poate e un os fisurat si e nevoie sa-l gipsezi... multumim de informatiile referitoare la siguranta. Chiar am inceput sa ma gandesc intens la acest subiect pentru ca maine poimaine incepe sa se deplaseze buburuza si ma prinde nepregatita. Imi pare tare rau pentru mama ta... Cred ca e intr-o stare groaznica! Sper sa nu mai aiba parte de asemenea "intamplari" nefericite. Ma ingrozeste tara asta in care traim.
Cris... sa vezi ce-am patit noi la Real... Am fost la cumparaturi joi seara, am luat cam ce luam de obicei, iar mie mi s-a parut cam mult totalul la final, da' n-am zis nimic, ca era maraita si somnoroasa buburuza si abia asteptam sa ajung acasa sa o culc. Sotu' e dintr-ala care pastreaza bonurile si ma cearta ca eu nici nu apuc ca ies din magazin si le arunc, sau nici nu le iau de la casa, iar eu fac misto de el ca se umple de bonuri pentru ca dupa aia uita sa le arunce. Ei bine... dupa ce am ajuns acasa, studiaza sotul bonul si ma intreaba surprins: "Honey, noi am luat curcan intreg? 3 kg, 80 RON." Mi-a picat fata... S-a intors sotul cu tata la Real, s-au uitat aia pe camere si au vazut ca ceea ce scria ca era curcan era de fapt dovleac placintar in valoare de 7 RON, si a reusit sa recupereze banii. A fost o eroare de sistem, zic ei, si ceea ce e cel mai dubios e ca nu exista curcan intreg pe raft Morala? Mai verificati bonurile la iesire, ca se mai pot strecura greseli. nici un sistem nu e perfect. Noi am avut noroc ca am putut recupera banii fara tam-tam
polixenia, bun venit printre noi!
Alina, felicitari lui Toto pentru renuntarea la Pampers noaptea Tot asa inainte!
Vivela, ce scumpel e David cu replicile lui! Cat despre Plansul la plecarea din casa... Maia plange cat o imbrac, in special cand ii pun manecile, dupa care se potoleste. Totusi, daca mai poposesc mult in casa, incepe sa planga de cald, asa ca tot pe o fuga sunt si eu la iesire.
rocsy, ce matinala e Sofia ta... Cred ca seara pici franta de oboseala.
Carla, ce urata faza cu e-bay-ul... Ce neseriosi sunt unii oameni... cel mai aiurea e insa faptul ca a refuzat sa trimita in Romania. Mi-a cam sarit mustarul cand v-am citit dialogul, pentru ca ma cam scot din sarite oamenii de genul asta. Imi pare rau ca nu ai reusit sa iei inca Bumbo-ul... Parca ai povestit despre vizita alor mei de weekend-ul asta. si noi am primit borcane si borcanase, mere, pere, gutui si morcovi eco, de cultura proprie, plus repararea a tot ceea ce era stricat in casa... si cand ma gandesc ca al meu sot e inginer...
bubu, sper din suflet sa se termine totul cu bine, si asa va fi, vei vedea. Imi inchipui ca stai ca pe jar si-mi inchipui si starea pe care o ai avand in vedere frecventa ridicata cu care ai "vizitat" sistemul nostru nationl de sanatate... cel mai important e sa iesiti victoriosi din aceste incercari, si asa va fi. ne rugam pentru voi.
nana, sanatate multa Adelinei. M-am distrat cand am citit de porecla
Am inceput sa ne jucam si noi, sa experimentam papa solida. Pana acum am incercat para dulce si zemoasa pe care i-am dat-o cruda pt ca era extrem de moale, banana, morcov fiert si avocado. para a avut succes maxim la Maia si s-a descurcat cel mai bine cu ea, insa probleme am intampinat la morcov, iar aici vin cu o intrebre catre cele care mergeti pe varianta autodiversificarii. La voi nu s-a sfaramat morcovelul in bucati mici? Noua asta ni s-a intamplat cat ne-am jucat cu el in manuta si mi-a dost taaaare frica sa nu-l aspire... Inca o problema... eu am mari emotii cand o vad ducand bucata de morcov sau bananana la gurita, cu mult avant si baga in gura cat ii incape. Mi-e tare frica sa nu se rupa alimentul de unde tine ea cu manuta si sa-i ramana bucata blocata in gurita. Avocado i-am dat doua zile consecutiv, prima data s-a strambat, dar a doua zi era disperata sa-l bage in gurita si se enerva teribil ca-i tot aluneca din mana si nu reusea sa-l tina mai mult la gurita. Nu va zic cum arata... era toata un avocado pe fata si-n urechi ca si-a bagat si acolo mainile. Aseara am facut si piure de avocado, asa cat sa umple 2 lingurite, zic eu... Am luat putin in lingurita, si cand sa ii duc lingurita la gurita, ea nu a deschis gura ci a intins mana, a luat lingura si a bagat-o singura in gurita, dar a scuipat pireul, lucru care nu s-a intamplat cand manca direct din fruct. Cam asta e experienta noastra de pana acum cu autodiversificarea. Trebuie sa recunosc ca de fiecare data cand o pun in scaunel si-i dau mancarea in fata, am maaari emotii sa nu se inece, insa imi fac curaj sa merg mai departe deoarece din cate m-am documentat si am citit cu ajutorul vostru, am inteles ca asa e cel mai sanatos sa ii dau solide. Mi se pare logic si asa am ales noi sa mancam Am avut si episoade in care am crezut sa se ineaca insa am treut peste. Artu, voi cum va descurcati acum? Se mai ineaca Sabina?
Am scris... de v-am innebunit insa daca am lipsit atatea zile a trebuit sa recuperez.
Va pup pe toate si va doresc o zi faina!
Vivela spune:
naziua
multumesc frumos de urari .
la randul meu, urez si eu la multi ani tuturor celorlalti sarbatoriti de astazi si toate cele bune .
eu nu-s chiar in the mood pt petreceri, n-am nimic, doar ca n-am chef si atat. as sta doar cu un ceai in mana si o carte buna sau un film lacrimogen. dar cum si piciul e la fel de "lacrimogen" o sa sar peste film si o sa ma adaptez la ce am .
va mai las niste poze, daca aveti chef sa "ne" vedeti.
pupici, o zi frumoasa .
Traiesc in Orasul Alandala
mommy_to_be spune:
Ce tuta sunt!!!
La multi ani sarbatoritilor de astazi! Sa va dea Dumnezeu sanatate multa si intelepciune, caci apoi o sa le faceti pe toate.
Jocurban spune:
Legat de magazinul immaginarium, de care va ziceam... prietena mea a primit cadou acesta zebra (http://www. imaginarium. ro/productos/detalle?referencia=46481), e absolut adorabila, are un buzunaras cu o zebra mica, ce canta... dar costa...
Ati mai vazut ceva similar cumva pe alte siteuri? Chiar as vrea sa le iau fetelor de Craciun... dar la pretul acesta nu prea imi permit.
Zebra zice ca e de la 18 luni in sus, dar eu am vazut-o si fara probleme poate fi pus copilul si mai repede... acum, la varsta alor nostri, pot fi tinuti de subtiori si leganati iar apoi, dupa ce fac primii pasi, se pot urca singuri...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
Vivela spune:
mira, am patit-o si noi la kaufland, aveam un bon de vreo 5 mil , intr-adevar umplusem cosul, dar nu cu cine stie ce...cand am iesit, m-am uitat pe bon si aveam vreo 30 de kg de pui, cand noi cumparasem doar unul.
ne-am intors imediat, s-au scuzat, bla-bla, ne-au dat o paine gratis , n-am prea inteles gestul, dar ni s-a parut amuzant. si cum chiar uitasem sa cumparam, a picat la fix!!
Traiesc in Orasul Alandala