Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
veronicach spune:
Maria, scumpa, eu prima data m-as duce la medic
remediul trateaza tusea dar nu sti ce anume o provoaca
sa nu aiba ceva la plamani micutza si tu sa nu sti
eu una prima data fug la dr sa il asculte si daca nu are nimic in gat/plamani ma linistesc
La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc azi ziua onomostica, sau mai aduna o lunita in calatoria lor:)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
maribell spune:
VERONIKA MERCI....o sa ajung maine cu ea la dr aici in comuna, apoi de abia vineri in buc.
astazi nu am cu cine merge la dispensar, si singura cu ea in masina nu merg, iar scarbela nu se urca in masina......cica ii e frica
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
ioana1234 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi !! Sa aveti o zi frumoasa alaturi de cei dragi!
Jocurban spune:
Si din partea noastra multa sanatate, fericire si impliniri sarbatoritilor zilei, mari si mici!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
Dienutza spune:
Maribel - votat ml1
Theo - La multi ani!!! Sa ai parte de tot ce este mai bun!
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor (floricele si mamici de floricele); si la nulti ani sotului meu pt. ca astazi este ziua lui de nastere
Jocurban spune:
Noi am absentat in weekend, parintii mei mi-au facut o surpriza si au venit vineri noaptea la noi, de la Timisoara... la 1 noaptea m-am trezit cu ei la usa, era sa fac cu inima (ne-au surprins in plina giugiuleala in timp ce ne uitam la Dansez pentru tine... noroc ca nu aveau cheie, sa intre peste noi!)!
M-am bucurat enorm, mi-era tare dor de ei si pana la sarbatorile de iarna nu speram sa ne revedem... Si ei tot de dorul mazarichilor au facut drumul asta, nu s-au dezlipit de ele doua zile!
Au sosit cu portbagajul plin borcane pline (gemuri, compoturi, muraturi, bulion, zacusca), cu tot felul de bunataturi si o oala enorma cu vreo 50 de sarmale gata fierte, prajitura de casa! Tata si-a adus trusele de scule si s-a apucat sa-mi repare cuptorul cu microunde, monitorul calculatorului sotului, un robinet la baie... Iar mama si-a adus cu ea masina de cusut electrica si le-am facut fetelor paturici groase de iarna (am cumparat o patura mare si am taiat-o in 4 bucati numai bune de pus in carucior)... apoi am incercat sa pregatim casa pentru iminenta circulatie a mazarichilor prin ea... am scurtat perdelele pana la pervaz, am pregatit draperii noi, tot scurte, am vrut sa invartim si mobila, dar n-am mai apucat... Plus o plimbare pe afara lunga de jumatate de zi, pe o vreme superba!
O nebunie a fost!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
Jocurban spune:
Fetelor interesate de jucarii... un site cu jucarii superbe este http://www. imaginarium .ro/ (am pus spatii)... Am vazut cateva la o prietena si mi s-au parut extraordinare...
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
ioana1234 spune:
eu am castigat de la ei un set de acuarele pt pictat pe fata, i l-am daruit nepoatei si mi-am pictat burtica cand eram gravi, m-a surprins placut calitatea lor....fff bune
ms ca mi-ai adus aminte de ei, o sa caut si eu ceva pt prichindelu meu:)
n_a_n_a spune:
La multi ani tuturor celor care azi isi serbeaza ziua de nume!
Sfintii Mihail si Gavril sa vegheze asupra voastra si sa va indrepte pasii spre fericire!
bebei din 8
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
n_a_n_a spune:
Noi am fost vineri seara la ortoped pentru a doua eco de sold si control. Totul e in proportie de 90% bine, restul de 10% se datoreaza faptului ca soldul nu a inceput inca sa se osifice... Se pare ca nu fixam destul calciu, medicul spune ca din cauza asta stagnam si cu fontanela. S-ar putea sa fie de vina cresterea accelerata din ultima vreme (3-4 luni - 700 de grame; 4-5 luni - 700 de grame; 5-6 luni - aproximativ 1 kilogram) iar aportul sa nu tina pasul cu necesarul, char daca in ultimele doua luni am luat cate zece zile calciu si am crescut doza de vigantol la patru, respectiv sase picaturi pe zi. Saptamana asta mergem si la pediatru pentru controlul de sase luni, ramane de discutat si cu ea ce se poate face. Ortopedul (sotul pediatrei) imi zicea sa nu ma ingrijorez, ca oricum se va osifica pana la urma... dar stau ca pe spini...
Carla, ma bucur de bucuria ta! Asa surprize sa tot ai! Si fetele mele vin sa ne vada lunar, ca nu mai pot de dorul piticutei!
Adelina s-a pricopsit cu o noua porecla de la daddy: Donald Duck ; pentru ca vorbeste non stop, cu precipitatii si nu intelege nimeni ce vrea sa spuna - fix ca ratoiul dupa care a fost "botezata" (exceptie partea cu vorbitul non-stop, asta cred ca i se trage, vorba Vivelei, de la supa alfabet )
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete