Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
mommy_to_be spune:
Apropos de porecle si noi am inceput sa-i spunem Maiei BUBU, de la buburuza. A inceput Andreas cu Bubu-n sus si Bubu-n jos si m-am contaminat si eu, chiar daca la inceput l-am certat ca-i da porecla fetei. Si sotul meu are porecla: Bebs (long story de la ce vine), iar pana sa se angajeze nu raspundea la numele lui. Mie si acum mi-e greu sa-i zic pe nume cand vb despre el cu colegii lui sau cu voi, de exemplu
marylenac spune:
Ha, ha, ha, ce de porecle...si eu ii spun lui Tudor "Duffy Duck" tot de la precipitatiile cu care ne "vorbeste" dar taica-su ii mai spune si Hubble, de la telescopul Hubble, pt ca bebe are urechile un pic cam clapauge
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
mommy_to_be spune:
Vai, Vivela, ce tare e faza cu painea gratis M-am uitat la pozele pilor tai. chiar voiam sa te intreb de ce nu ai pus si tu album cu d&D Cel mare e un cret adorabil, iar ochii celui mic m-au magnetizat pur si simplu.
r_ocsy spune:
Buna fetelor !
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA DE NASTERE
SARBATORITILOR DE NUME !
SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI !
Noptile sunt in continuare cu treziri dese, cea de sambata a batut tot recordul ca incepand cu ora 23:30 am ratat doar ora 1, in rest le-am semnat pe toate , ciudat e ca m-am obisnuit cu pogramul dansei si ziua nu mai sunt asa de rupta.
Pampersul il punem din ce in ce mai greu ca nu sta locului o clipa, ba e pe spate, a pe burta si tot asa.
Ne ridicam in fundulet din semisezut, e chiar comica, isi ia avant balansandu-se si tinandu-se de varfurile picioarelor si aterizeaza direc in fundulet; de cele mai multe ori din cauza avantului puternic daca nu as fi eu acolo ar ateriza direct in nas . Incepem sa ne taram, nu prea ne iese dar insistam ( am o fata ambitioasa ).
Chiuim de zor si astazi toata ziua mi-a scos limba iar acum spre final marea ei distractie era sa isi produca tusea , isi baga degetele in gat pana ii vine sa tuseasca si apoi tuseste razand ( obiceiul asta sper sa fie rapit trecator ca ma enerveaza, dar a descoperit sunetele joase ca nu le stia decat pe cele inalte ).
Aseara a dormit in premiera 10 minute pe burta, dupa care s-a trezit si somnoroasa fiind nu isi putea ridica capul de pe saltea si in final s-a pus pe urlat, am invartit-o rapid pe spate si a luat somn imediat.
Cam astea ar fi ultimele noutati !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Jocurban spune:
Si eu am patit in Auchan, zilele trecute, o faza similara cu bonul... luasem doar 2-3 chestii si imediat mi s-a parut suma mult prea mare pentru ce aveam in plasa... M-am uitat pe bon si luasem o caserola de 10 oua cu 65,5 lei ... n-au stiut sa-mi explice eroarea din sistem, mi-au dat imediat banii inapoi dar eu am insistat sa mi se explice cum se poate sa apara asa ceva, pana la urma mi s-a spus ca probabil la introducerea in sistem a pretului de la acel cod de bare a fost virgula introdusa gresit, adica in loc de 6,55 lei caserola au pus 65,5 lei... Nah, cine stie cata lume n-a cumparat acele oua pe pretul gresit?!... Si cati ditre ei s-or fi uitat pe bon sa vada magaria?!
Am vrut sa merg a doua zi sa mai cumpar o caserola, sa vad daca au scihmbat pretul in sistem... dar n-am mai apucat. Daca nu ar fi schimbat, sunam si la protectia consumatorului si la politie si mai scriam niste "memorii" si in presa... Hotii!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
r_ocsy spune:
Laurita : nasol ca luati antibiotic, Klacidul nu e prea tare ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Jocurban spune:
Mira, probleme cu morcovul am si eu... ori il aburasc prea tare si li se sfarama fetelor in mana - cum spuneai si tu... ori ramane prea tare si oricat l-ar molfai nu se "topeste" nimic din el... La noi momentan e doar un zarzavat decorativ, le atrage culoarea si cam atat...
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
lenabum spune:
momy merci de raspuns
intradevar au trecut bubitele si maine o sa iesim afara daca e frumos
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
Vivela spune:
Carla, frumoase jucarii pe site-ul respectiv, insa scumpeeeee.....
eu caut un tobogan (de exterior, normal) pt cel mare, ca in we si-a facut singur tobogan dintr-un maldar mare de pietris si nisip - unde ne facem noi casa. l-am lasat sa-si faca bucuria, dar avea nisip din cap pana in varful sosetelor (ca sa nu zic ca si in chiloti ii intrase, nu-mi dau seama cum...).
Traiesc in Orasul Alandala
Jocurban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela Carla, frumoase jucarii pe site-ul respectiv, insa scumpeeeee..... eu caut un tobogan (de exterior, normal) pt cel mare, ca in we si-a facut singur tobogan dintr-un maldar mare de pietris si nisip - unde ne facem noi casa. l-am lasat sa-si faca bucuria, dar avea nisip din cap pana in varful sosetelor (ca sa nu zic ca si in chiloti ii intrase, nu-mi dau seama cum...). Traiesc in Orasul Alandala |
stiu ca-s scumpe....
dar sunt atat de frumoase si bine facute... de aceea intrebam daca cienva a vazut ceva similar pe alte siteuri, la un pret rezonabil... chiar as vrea sa le iau fetelro asa ceva.
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor