Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

angie, pai daca ti-e asa mila de seful tau...ori ca ii zici acum, ori in ianuarie...tot mila iti va fi Si daca nu exista riscul concedierii sau sa se iveasca alte probleme, atunci zi-i cand simti ca nu mai poti ascunde burta...or'cand observa singur:)))

fetelor, si eu am abonament business la Medlife si am intrebat la receptie de gratuitati. consultatiile, analizele sunt gratuite. la ecografie se plateste doar morfologia. dar mai depinde si de medicul la care mergi. ca eu am mers senina sa imi fac programari la ecografii stind ca sunt gratis si tanti de la receptie mi-a zis ca am gratis la alti medici, ca eu am ales sa merg la domn'profesor asa ca voi plati. M-am resemnat ca va trebui sa scot milioanele din buzunar si am zis ca fac programarea de acasa prin telefon. iar la telefon mi s-a zis ca depinde de aparat la domnu profesor. daca fac la ultra -super etc care este forte nou atunci voi plati integral indiferent de tipul de abonament. iar dca voi face la celalalt aparat o sa am gratuitate. Pana la urma nu mai stiu ce sa cred. o sa vad la momentul respectiv adica undeva pe la 20 sapt, pt ca la ecografia de 12-13 sapt o sa sun direct medicul sa ma primeasca si atunci sigur o sa ma bage la ecograful cel scump.....

iar la maternitate mi-au zis ca voi avea 10 % reducere din total

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina11+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Valentina felicitari pentru baietel.

Prettysunshine ma bucur ca esti mai bine.

Dudu200705 multa sanatate piticului tau.

Ina 33 foarte frumoasa rugaciunea. Si eu ma simt bine cand merg la biserica.

Eu am fost foarte bolnava, cu febra mare si frisoane cumplite. Multumesc lui Dumnezeu mi-am revenit, cu propolis si bai cu sare. De azi sunt la munca.

la bebici si burtici.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor! eu ieri nu am intrat ca am avut o zi, mi-a fost rau toata ziua si azi-noapte. azi parca e un pic mai bine. dar am citit azi toate mesajele si mama ce ati mai scris!
valentina felicitari pentru baietel si ma bucur ca esti mai bine si mai linistita.
prettysunshine ma bucur ca te simti mai bine si incearca sa faci cat mai putin efort, lasa-i pe altii sa te ajute.
stefania, rugaciunea este foarte frumoasa si avem nevoie in momentele astea de astfel de rugaciuni.eu de cand mi-e rau nu am mai ajuns la biserica si astept sa ma simt mai bine sa merg.
la toate fetele care merg la control, va doresc ca totul sa fie bine si sa va vedeti bebeii.
sa aveti o zi frumoasa

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

a, am uitat! somleac, ma bucur ca te simti mai bine si sanatate multa in continuare

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, dragelor!
Mi-am dat seama ca ieri v-am lasat cam in aer asa cu starea mea de rau. De obicei knd mi-e greata, oracai de cateva ori si apoi gata, imi trece. Eeeeee,am avut 2 zile o stare de sfarseala, cu greata continua, dureri de cap si ameteli de parca bausem 2 nopti. Avantajul meu in cazurile astea este ca stau aks (am avut "norocul" sa raman fara serviciu inainte sa aflu ca sunt insarcinata)!
Dar azi sunt bine, in forma maxima. Am fost la doctor, mi-a zis sa nu-mi fac griji si m-am programat marti la DT.
Am cateva nelamuriri legate ordinea de desfasurare a DT: mi s-a spus ca tb sa fac ecogafia si apoi cu rezultatul interpretat sa ma duc la analizele. Eu ma gandeam ca ar tb sa fie invers. Voi care ati facut, cum a fost?
Daca se poate as vrea si eu parola de la mailul comun.

Valentina, felicitari pt bebe mic!
Ch_dana, si eu iau Augmentin 1g/zi tot pt o infectie urinara cu Ecoli. Daca medicul ti-a recomandat, nu-ti face probleme. Augmentinul face parte din grupa penicinilelor, antibiotic permis in sarcina. Mi-e doctorita mi-a spus ca infectia urinara poate provoca avort, iar la istoricul meu nu merita sa risc.

Pupicutzi la fete si la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DAII- e ok si sa faci intai eco si apoi analiza de sange pt DT si atunci rezultatul final il iei de la laboratorul care-ti face analiza de sange si e ok si invers adica sa faci analiza de sange inainte si eco dupa si cei de la eco iti dau rezultatul final cu grafice, tot. Depinde de laborator. Cei mai multi insa Med as, Synevo etc..... procedeaza cum am scris prima data. Si eu din considerente materiale am ales sa fac testul la med as deci fac intai ecografia si apoi analiza de sange(100 lei analiza de sange).

LUIZA- problemele de tiroida in timpul sarcinii nu afecteaza negativ copilul atata timp cat esti bine rumarit si-ti faci periodic TSH-ul si ti se modifica dozele de eutirox. Mare grija insa sa nu lipsesti de la analize. Prietena mea a nascu la termen o scumpete de fetita sanatoasa tun dar de 2 kg din cauza ca nu a stiut si ginecologul ei nu a trimis-o la analizele de tiroida si ea a ramas pe doza de euritox dinainte de a ramane insarcinata. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Tzuna, multumesc mult! Eu am abonament la Sanador si se pare ca asa e procedura la ei.

Puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

daii, si eu mi-am intrebat dr (Medlife) si mi-a spus: intai eco, apoi analiza de sange.

iti dau PM cu parola+user comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Acum si despre noi: suntem intr-o permanenta stare de greata, mancam, dam afara, o luam de la inceput si toooot asa. Asteptam cu mare interes momentele de pofte, daca or veni vreodata, ca ne-am cam pierdut sperantele

In rest: crestem (speram - bine) si asteptam cu interes dublul test.
Ah, si ne enervam pe la serviciu, dar asta e numai asa, de diversiune, ca sa mai uitam de somn (ca altfel ce-am mai dormiiiiiii)

Sanatate multa burticilor si muuulti (ca avem nevoie)

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Anna_i.
Abia astept sa treaca zilele pana marti sa ma duc la eco. Ar fi prima oara knd l-as vedea pe bebe in forma de BEBE, ca sa zic asa. Pana acum n-am avut norocul asta pt k am pierdut sarcini si la 9 sapt, knd incepea sa aiba mugurasi de manute si picioruse dar ....nu-i mai batea inimioara.
Multumim pentru rugaciune. Mi-am rugat sotul sa mi-o aduca aks printata si am sa ma rog. Dumnezeu e singura noastra speranta.

Pupicei multi si pe maine!

Mergi la inceput