Fluturasi de martie-aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ilinca 77 imi pare tare rau ca nu ai intrat mai devreme sa si postezi, sa-ti exteriozizezi "sentimentele" legate de bb, si mai ales regret faptul ca ti-ai facut griji. Conteaza tare mult starea de spirit, ...doar asa bb va fi in siguranta.
Una peste alta bine ca ai reusit sa obtii o programare la eco, bine ca iti va fi sotul alaturi curind, ..si astfel veti trai fericiti adinci pina la fericiti! Asa sa fie!!!

Legat de miscarile lui bb, la mine pe la 18 s cind a inceput sa miste si-a facut aparizia zi de zi, nu stiu ce sa spun de miscarile preconizate mai devreme apoi pauza... or fi existat si ele si nu mi-am dat seama. De acum incolo sa te astepti sa-ti miste frecvent!
Sarcina usoara in continuare, si te asteptam mai des la noi, de ce nu si foto sa ne cunoastem daca iti face placere.
Te pup

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 19+

Mergi la inceput

exteriorizezi

Mergi la inceput

madutza probleme cu tenul conform descrierii tale am avut si eu, ..ma speriasem initial. Am apelat la unguent cu extract total de galbenele. La mine a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Catank
Iti multumesc pentru gandurile bune, asa e, poate ca ar fi fost mai bine sa ma exteriorizez, nu prea imi sta in fire sa vorbesc atunci cand am probleme, uneori ii spun sotului ce am pe inima alteori tin doar pentru mine, el ma cunoaste cand nu sunt in apele mele si chiar se supara cand nu vreau sa-i spun ce am.
Poze nu prea am ca daca am fost mai mult singura pe aici nu mi-am facut nici poze, am facut doar cateva in costumul de baie in oglinda ca sa-i arat sotului cum creste burtica, dar si alea sunt fara cap.
Cand o sa vina sotul o sa-l rog pe el sa faca niste poze normale si poate sa am si eu burtica mai mare ca acum nu e cine stie ce.

Mergi la inceput

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

linishte rau azi,dar asha e mereu in weekend

eu ma pregatesc sa ies in orash,macar dc sunt singura acasa sa ies cu fetele

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 21+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna seara burtici,
am intrat sa urez si eu La multi ani, sanatate si implinire lui Anemi! multi pupici anemi si un bebe sanatos

multumesc mult fetelor ce mi-au transims urari, va pup si eu mult mult.. pe burticute, chiar daca nu va place sa dea Domnul sa fim toate binecuvantate cu un bb sanatos peste cateva luni

si acum sa si raspund la ceva ca mi-a ramas in minte..
pisuc, vaccinul eu stiu ca n-are sens sa-l faci daca n-ai dezvoltat anticorpi, de fapt tocmai asta e ideea, se face doar dupa nastere sau doar daca dezvolti anticorpi..parerea mea e ca il faci degeaba..probleme apar cand intra in contact sangele lui bb( posibil RH pozitiv) cu cel al mamei ( RH negativ), si asta se poate intampla daca ai sangerari in timpul sarcinii, hemoragii, sau dupa nastere..mai intraba doctorul ca totusi costa vreo 5-6 milioane si vaccinul asta...
madutza, si eu am avut probleme cu tenul..parca asa se zice din batrani, ca la fete apar probleme dar au trecut
catank, si la mine e rece burtica, dar eu in general sunt cam gheata..nu cred ca afecteaza bb, inauntru la el e caldurica

cam atat, ca restul am uitat

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

aaa, si sdcristian, felicitari pentru liniuta! asta e cea mai buna veste, te felicit si Doamne Ajuta!

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

am aparut si eu dupa ce am umblat toata ziua prin oras ,cand am ajuns acasa am fost invitati la o pizza la niste prieteni acasa si acum am venit acasa ,ma duc la dus si ma bag la tv ma simt asa obosita zici ca am fost la servici
pupik dulcik toate burticile

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

La multi ani, Miki!
La multi ani, anemi b!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 24+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png