Mamici inimoase de Constanta ***130***
Raspunsuri - Pagina 8
lulu77 spune:
georgi, ma bucur ca te-ai alaturat familiei, tine bine muraturile, ca se vor termina cu siguranta de craciun. eu aduc painea, tu muraturile...cine vine cu slanina/muschiuletul/jumarile?
Rox si Miha sunt responsabile cu desertul.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
AngeliquedeS spune:
Wow, cat ati putut scrie!
M-am simtit foarte bine aseara, pur si simplu nu stiu cand a trecut timpul, mult prea repede.
Ma bucur ca v-am revazut/cunoscut.
Aici am pus cele cateva poze pe care le-am facut http://picasaweb.google.com/zicolorata/GascaDeConstanta#
Lulu, painea mi s-a parut grozava, m-ai facut sa ma hotarasc sa imi iau si eu masina de paine.
Roxana, briosele m-au lasat fara cuvinte si pe fi-miu la fel, dupa cum se vede si din poze.
Iar tortul Mihaelei un deliciu. La fel si dulceata de caise
Va pup pe toate si sper sa ne mai vedem. As scrie mai mult dar ma calareste fi-miu :)
lulu77 spune:
Cris(angeliquedes)...nici nu sti ce supriza mi-ai facut ti-am mai spus eu
Cat despre paine...data viitoare o fac mai speciala, si evident o vand si mai scump hihihi, ma bucur ca te-ai hotarat. Eu am un Moulinex, simplu cred, cu vreo 12 programe( de paine cateva, de facut gem/dulceata, de framantat aluat, de copt, si un program de briose si unul de o prajitura).
Cand am timp de copt, fac paine la un program mai lung, intre 2-3 ore dureaza, dar iese o paine.....EXCEPTIONALA, cu iaurt/lapte sau cartofi fierti, cu miez de seminte.
Am facut si dulceata de portocale si de caise la masina de paine..un deliciu
Promit ca data viitoare vin cu paine mai multa!
Eu as sfatui pe toate mamicile sa achizitioneze asa : o masina de paine, un aparat de gatit la abur si forme de briose..ne apucam de bucatareala ! !!
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
lulu77 spune:
Mai..cine stie..cum se zice..daca treci de cei 7 ani de casnicie e de bine?
Eu am deja 4 luni peste cei 7 ani de "casnicie" cu DC. Ma apuc de citit de la capitolul 1 in noaptea asta.
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Leditia spune:
http://community.webshots.com/album/578944698VSDdqf
aici puteti vedea cat a fost de apreciat 'animalu' primit aseara.
scuzati petele de pe body-azi ne-am porcit cu adeks-ul ala,ca n-a prea vrut sa-l ia..
Noapte buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
o zi frumoasa ca sufletele vostre va doresc.Noi acest wk suntem in formatie completa.Pe la 10 plecam dupa birou
Sunt super fericita ca ati intrat sa scrieti aici...
Am copiat pozici de la eveniment.
La urmatoarea intalnire poate putem sa stam mai mult...tare scurt mi s-a parut timpul....ceea ce inseamna ca a fost ffff placut si cu copiii fff fericiti.
Las si
all
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia http://community.webshots.com/album/578944698VSDdqf aici puteti vedea cat a fost de apreciat 'animalu' primit aseara. |
Ce-si iubeste animalutzul......felicitari Mariuca(de Crig) ca l-ai donat
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Buna seara Doamnelor si bine v-am gasit... Ma primiti si pe mine in lista voastra? cred ca da.. altfel nu primeam invitatie acilea, nu? |
Da-mi datele aici sau PM si te adaug in listutza....Invitatia e valabila pentru toate mamicile noi sau vechi care nu sunteti si doriti sa apareti in listutza
Dumnezeu imposibilul!
happymumy spune:
Neata dragele!Noi ne pregatim de ultima zi de concediu!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
CRIXIA spune:
Buna dimi de we!
Ghiulten, sa luati vaca acasa, o tii la mine in curte, facem un curs de agro-zoo-domestico la mine in curte!
CAmelia, n-am stiut! Dar cine e, sa indrazneasca!
Giorgi, urata zi, dar ne bucuram ca ai intrat la noi, fie si mai rar \, noi ne bucuram muult!
Miha, super filmuletul! L-am vazut cu Alexia si a recunoscut locul de joaca, ma intreba cine sunt copii, eu zicema ca nu-i stiu...si ea a mai cerut sa revada!
Dodo, aseara am aterizat in Real 2, eram pe fuga rau, k lasasem copii singuri, adik cu tati..intelegeti..si am zarit un anunt de la Jisk cu ceva oferta de birou. Daca aveti cum sa treceti, sau sa aflati...sper k nu m-am inselat! Bafta!
Lulu, da, ca si Kriss(Angeliq) m-ai facut sa-mi doresc again masina de paine..o trec la dorinte, poate aduce Mosu'
Rox, le pui direct in hartie, fara forme? De briose spun, k eu, le-am pus si in forma. Am incercat sa asez hartiutele in tava dreapta, dar s-au largit mult si nu a crescut briosa frumos!
Copilul meu de la intalnire, Elena, va trasnmite ca a ramas profund impresionata de stilul nostru, bucuroasa si doreste sa ne insoteasca si datile viitoare. De scris nu are cum, e bugetar si are limita la net la servici, iar acasa nu intra, are si ea o Alexia si o nepotica...greu! Dar e alaturi de noi.
We frumos, soare...iesiti, distractie! ca-i gata vacanta
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana