Mamici inimoase de Constanta ***130***
Raspunsuri - Pagina 9
lulu77 spune:
mneatza,
sunt la a doua ceasca de cafea, mai stam putin si plekam in plimbari, este tare frumos afara.
happy, drum bun spre casa si te asteptam cu drag.
dodolino, spor la shopping si sa ii fie de folos lui Bogdanel.
CRIXIA, e aur curat o masina de paine in casa, crede-ma.poti face tot felul de combinatii, eu de cele mai multe ori nu pun din cantitatea trecuta in reteta de faina, toata faina, impart si pun si tarate/faina integrala, etc.
Ledi, ce iubire intre David si noul vostru locatar.
pup toate fetele inimoase si va doresc un week-end dupa sufletul vostru, adik MINUNAT si CALDUROS!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Fiquelle spune:
Buna dimineata!
Noi inca motaim, dar soarele de afara ne imbie la o plimbare, mai ales ca vreau sa merg pe Industriala la acele magazine de mobila, caut un set de hol(cuier cu oglinda si o garderoba).
Lulu, masina de paine a devenit indispensabila si la noi...
Crix, tu acum esti in CIC? daca ai mai mult timp, poate ne vedem si noi.
Georgi, bine ai venit!
georgipuia spune:
Ce date aveti mamicule nevoie? zi ca eu dau tot din casa... da nu acum ca ma retrag fuga mars... e ziua lu fratelino si se serbeaza, deci partyyyy....
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
CRIXIA spune:
Lulu, pai mi-am cumparat deja fainurile(tarate, integrala, secara), sunt pregatita, atept cuminte!
Fiq, da in CIC sunt si stau pana in august 2011! Ne vedem ca suntem vecine de cartiere! Daca n-ar fi Institutul ar fi mult mai scurt drumul!
Ledi, cu lipici a fost si animalu'!
Happy, o zi excelenta! Relaxare!
Fetele mele sunt afara deja, ma duc s-o salvez pe Ana de la acrobatiile propuse de Alexia, o pune pe tobogan in toate sensurile!
Paa!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
mery_anna spune:
Buna dimineata,,ufff e greu sa ma tin dupa voi...bravo-bravo,mamici inimoase,
Toata admiratia si recunostinta pentru actiunea facuta,pentru bucuria adusa parintilor si copilasilor.Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa realizati tot ce va propuneti.Ne-ar placea sa putem participa si noi data viitoare,cu mare placere.
Am votat si eu pentru concurs si v-am admirat pozele frumoase.Eu indraznesc sa va recomand pentru votare pozele prietenei mele,Dana din Germania:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe+de+vara+2010&page=9 pentru da-1,da-2
Pe Dana am cunoscut-o in Germania pe cand eram internati in spital,ea fiind stabilita acolo,la vreo 50 km de Leipzig.Atat de mult m-am bucurat cand am intalnit-o si atat de mult bine mi-a facut,incat toata viata ii voi purta recunostinta si mult respect.Are o familie minunata,Dumnezeu i-a dat si un baietel adorabil,pe care si l-a dorit enorm.Este pasionata de fotografii,fiind o mare placere sa le admiri.
Va spun astea ca sa intaresc cele spuse cu privire la actiunea caritabila,ca un gest cat de mic ar fi el,valoreaza enorm pentru un suflet de copil si pentru o mama care se lupta pentru binele acestuia.
O zi buna,ca e tare frumoasa!
ADINUTZA spune:
Dragele mele vreau sa va cer o parere cu privire la o situatie un pic mai delicata. Saptamana trecuta ne-a murit Ronti, hamsterul, pe care il aveam de 2 ani. Copiii nu stiu inca, lor le-am zis ca e la veterinar, ca s-a imbolnavit si ca o sa-l luam acasa cand se face bine. Dat fiind ca pe acest soricel noi l-am mai dus la doctor cand si-a rupt piciorusul, ei m-au crezut, dar acum imi zic ca le e dor de el si vor sa mergem la clinica, sa-l vada ca "poate e trist, si ne uita" citat din Andrada.
Mi se rupe sufletul,teoretic, stiu ca trebuia sa le zic de prima data ca a murit, dar, recunosc, si eu am plans dupa el ...pentru ca facea parte din familie si in fiecare seara ne distram cu ghidusiile lui.
Cu toata psihologia, nu stiu cum sa le spun in asa fel incat sa sufere cat mai putin dupa el.
Aveti vreo idee in acest sens?
dandusa spune:
valeuuu muica,cat ati scris!n-am citit tot,mai mult pe unde se scria de praji si pe unde am vazut numele meu.timpulll asta nemilossss...
bre,una la mana si f importanta,Georgi,nu vrei tu sa bagi deja la licitatie borcanul cu muraturi?:D.noi licitam/supralicitam si cand venim la party,doar lasam banii si ridicam obiectul.zi-mi ca ai si gogonele
doi la mana si la fel de important,Leti,animalu'-i de la mine(Mariuca,scumpa ).si nu de la C&R ci de la copilul Dandusa.l-am primit de la fratiorul meu scump acum 12 ani de zile.vezi ca toata burta lui e plina cu dragoste,da pe afara nu stiu daca ai observat:D,sa va umple casa cu fericire si cand aveti nevoie mai mare de suport si energie,imbratisati-l,are multtt de oferit!
trei la mana,hartiute pt briose,eu am luat de la ikea.link www.ikea.ro/product/show/code/40133041" target="_blank">aici
si patru,Crixia,transmite-i Elenei ca am o buzita sa-i mai dau pt catelulul achizitionat.am cautat-o si inca o mai caut.o s-o gasesc eu pana la urma
mery_anna spune:
Am uitat sa intreb ceva si sa va cer ajutorul celor care va pricepeti.Eu mai intru pe un forum,al copiilor hipoacuzici,unde am si un cont,dar nu am postat niciun mesaj,doar urmaream discutiile.De cateva zile ma chinui sa mai intru si nu pot,imi spune:Sorry Guest, you are banned from using this forum!Spam si la fel cand vreau sa ma loghez.
Ma tot gandesc de ce imi este interzis doar de pe IP-ul meu si ce sa fac?
vladis spune:
buna dupa-amiaza de week-end, de printre oale, aspirator si rufe! eu sunt aia, 3 in 1
daca nu aveti ce face, ia luati de scotociti prin www.dropshots.com/vladis#albums/intalnire%20DC%202007" target="_blank">sertarul cu amintiri
si apropo de prajitura cu gris, fiica-mea are luni ziua scolii, au targ de produse, ca doar se poarta, iar eu cica trebuie sa bucataresc ceva cu specific turcesc ma gandesc ca prajitura aia s-ar inscrie in trend, ca doar e insiropata, ca baclavalele si buna ii mai iau si o cutie de rahat turcesc si m-am scos. nu stiu cine a facut-o, dar vreau si eu reteta, please!
we frumos ca vremea de afara
CLIPE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Leditia spune:
Dandusa,daca animalu-i de la tine..nu-mi dai si fata?Ca poate i se face dor de el..si asa il vede mereu..:)))(am pus ochii pe ea,ai grija.)
Multumim.
vladis sa ai spor.
weekend placut tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.