Mamici inimoase de Constanta ***130***
Raspunsuri - Pagina 7
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Sanzi, Happy, Merry Camelia, de mine e vorba? Eu scriu, nu doar citesc, si sunt si colega cu cetateanul de onoare al topicului, dom' Mitica! |
Crix mai aveti o celega, am inteles ca a venit dupa ca ai plecat tu in CIC. Voiai tu sa fi unica nu?
Sinzi buna revenit.
Si ca suntem la amintiri, va mai "rascolesc" putin cu poze de la acel eveniment.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ontica Camelia Si ca suntem la amintiri, va mai "rascolesc" putin cu poze de la acel eveniment. |
vazut poze,copii micuti,mamici frumoase...dar Mitica,unde-i???
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
lulu77 spune:
m-am conectat...imi era deja dor de voi
sanzi...ce surpriza plakuta..te asteptam, macar virtual, zilnic alaturi de noi
happy.....concediu plakut .
camy, sper sa fie ok, sa nu fie vreo serbare...ma gandesc ca in urmatoarea saptamana lumea este ocupata cu pregatirile ptr acasa, inainte...nu stiu dac ama incadrez in timp...ptr ceea ce vreau sa facem .
putem face si asa...de luni sa intrebam la gradinita pe cand doresc sa se tina serbarile, si astfel poate pana pe sf saptamanii viitoare aflam si hotaram data...va fi greu sa gasim o zi in care sa poata fi prezenta toata lumea..din pacate.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
lulu77 spune:
Am uitat, happy...m-am tuns si vopsit..ai obs bine .
Apropos, nu scoate nimeni, de la caldurica, poze de la intalnirea de acum ...4 ani cred..era Luca in burtica..Gabi...ajuta-ma,acum 4 ani parca, nu?
mihaela77O spune:
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
lulu77 spune:
miha, super filmuletul
simonapro spune:
Vai, Miha ce mi-ai facut cu filmuletul, l-a vazut Lucian de trei ori si tot plange sa il mai pun
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
Buna seara Doamnelor si bine v-am gasit...
Ma primiti si pe mine in lista voastra? cred ca da.. altfel nu primeam invitatie acilea, nu?
Am stat ca pe jar azi, stiind ca undeva se barfeste mult si eu la munca nu puteam sa intru deloc (azi, ca de obicei nu sunt probleme), ce sa zic.. a fost o zi mai grea la job.. ba mai mult azi trebuia sa "ma aud" la radio.. si tot din cauza jobului am si ratat si nici macar sa ascult nu am putut... in fine.. ideea este ca am avut o zi extrem de grea, dupa o zi extrem de frumi... Acum am citit capitolul anterior, dar nu mai fac fata sa citesc 7 pagini si din asta nou ma dor ochii, spatele si mie somn...
Referitor la seara precedenta, a fost o surpriza pentru mine, a iesit nemaipomenit, lucrusoare care de care mai de calitate, dulceturi, dulciuri si altele necesare noua, mamicilor... Daca stiam ca se poate aduce orice de prin casa, veneam cu butoi de muraturi si dulceturi facut de moi (spuneam eu zilele trecute ca mai am putin si o dau si pe mama, nu?).. dar data viitoare o sa stiu...
Eu aseara am luat 2 briose (la doi copii) in ideea ca sa ajunga la toata lumea... apoi vazand ca mai erau in tava mi-am permis sa mai iau 2 (mami si tati), dar vazand cu cata placere au mancat copii nu m-am indurat sa mananc eu si tot ei au savurat si ultimele 2 briose... mi-au dat insa si mie sa gust... Rox... eu chiar am crezut ca-s de cumparat... Minunate, te felicit din tot sufletelul si pt reteta si pentru aspectul comercial.
Tortul meu a evadat din farfurie si a ajuns printre lucrusoare... partial protejat de punga... dar s-a lins in secunda doi, mai ales de Teo care e mare amator de dulciuri de casa. Am vazut ca ati pus retete... deci maine tre sa intru sa dau copy paste ca azi nu am vlaga nici sa mai tastez... Tortul de gris cine spuneti ca l-a facut? a pus si reteta? Trebuie sa recuperez tot capitolul asta.. da maine...
Am si eu forme de biscuiti TCM de la Halta Traian (din vremurile bune), asa ca-s mare amatoare si de reteta de biscuiti...
Nu-mi dau seama daca mai vroiam sa va scriu ceva... dar stiu sigur ca vreau sa felicit organizatoarea si toate fetele implicate ma bucur ca am putut lua parte la o asemenea actiune si daca va mai adunati, chiar si in grup mai restrans, nu ne uitati si pe noi...
Noapte buna si pe curand!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
happymumy spune:
Apropos, Cris, am vazut forme de briose de silicon, in Selgros, si cred ca si in mgazinasul acela cu de toate ptr bucatarie din Carrefour. Cele din Selgros sun vreo 40-45 ron. Cam scumpute , dar e ok ca le ai mereu , nu mai ai nevoie de "consumabile", si eu sunt fan forme de silicon, cu toate ca nu am reusit inca sa imi iau una.Dar nu se lipesc, se curata foarte usor, nu se zgarie.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
happymumy spune:
Am uitat sa va spun, Ayli a invatat sa " smulga" vaca, a fost super incintata, ba chiar si-a ales una pe care sa o ia acasa, si a baut si 2 cani de laptic prospat muls .
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13