PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky ma bucur ca ai gasit ceva mai bun.

Eu am terminat munca pe saptamana asta, asa ca o sa plec :). Maine e liber, si mi-am luat si vineri. Deci avem o mini vacatza.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - he he, chiar vroiam sa mentionez treaba cu returul . Ei.. sfatul nu era chiar numai pentru Vicky, si in Ro sunt magazine unde poti returna, dar prea putine, si mai degraba in orasele mai 'smechere' (ce aiurea....) In Ro, eu am returnat la marks&spencer. Aici poti sa returnezi oriunde, orice, in unele locuri ai timp o saptamana, de ex incaltari, in alte locuri poti si in termen de 90 de zile! Ba chiar, daca ai cumparaat ceva si ulterior scade pretul, in termenul ala, te duci si le ceri diferenta de bani si ti-o dau! Eu mi-am schimbat robotul de bucatarie de 3 ori, si nu s-a uitat nimeni in el, mi-au laut cutia din brate si mi-au dat alta, noua! Nu zic sa se pice in extrema, aici mi se pare cam exagerat, adica iei robotul, il folosesti, zici ca nu-ti place ca face zgomot si poti sa iti iei altul sau banii inapoi...
Sau altele, daca dupa 4 ani de folosit o saltea consideri ca te doare spatele de la ea, te duci si iti da alta, in anumite conditii, cu o diferenta de bani poate, dar iti da.
Sau si mai si, cica si o sticla de vin, daca bei din el si iti face rau un pahar, te duci cu sticla desfacuta inapoi si iti da banii asta mi se pare prea de tot, mai ales ca o sticla de vin costa cam 15 dolari (exista si de 40, dar si de 8...).
MONI - cu gestionatul jucariilor > il duci pe Luca la gradi. Asta e solutia dupa parerea mea. Eliza avea 5 ani si nu ii dadea Erikai jucarii. Altfel, Irlandeza a zis bine, dar eu n-am avut nervi prea multi de asta... my bad... Mai impartim, mai facem teorie, dar te ia capul. Mai bine la gradi cateva ore, si faci timp pentru fiecare, plus teoria aferenta, dar macar esti mai odihnita.
Mai baga si tu un SedatifPC din cand in cand.
SYB - la voi ca la noi Eliza a putut sa o pacaleasca pe Erika, un timp, dar acum nu ii mai merge. Si eu am cumparat chestii in dublu exemplar, iar mai nou le iau si haine la fel uneori. Acum au geci la fel, si toata lumea le admira, sunt haioase asa, imbracate la fel, dar una e mica si una e mare. PiEs - am vazut si eu (abia) ieri pozele, pfuai m-ati dat pe spate cu salonul, inainte si dupa! De copii nu mai zic, ca stii, sunt a-do-ra-bili! Mai ales pozele cu Vladi pe ponei mi-au placut!
VICKY - si noi la fel cu bagheta... E singura paine pe care o cumparam din an in pasti, ca altfel fac paine in casa mereu, dar la magazin avem problema asta cu bagheta, noroc ca mergem doar o data la doua saptamani.
JJ - cum mai merge scoala?
BOTI - excelenta cocareala si super mica gospodina. Da' ne zici si reteta?
Aaa, mai am un cadou in minte - e un cuptor cu microunde care face prajituri.
ASTA
www.google.com/images?hl=en&q=easy bake oven&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=S7_aTKCLLIGC8ga3gL3eCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=6&ved=0CFQQsAQwBQ&biw=1366&bih=572" target="_blank">SI ALTE IMAGINI
MARINA - daca nu stiai deja: Tārgul de juc#259;rii din lemn, Hotel Marriott, Sala Ploiesti, etaj 1, Calea 13 Septembrie, Nr. 90, din capitala. Sambata 27 si Duminica 28 noiembrie 2010.
Intre orele 10:00 si 18:00, atat Sambata cat si Duminica.
Altfel, de construit, eu i-am luat Elizei o chestie misto de la Fisher Price, este seria TRIO. Eu i-am luat o macara, e misto ca are si un scripete, urca si coboara greutati... Pentru copii mai mici sunt modele mai putin complexe.
A propos de sterilet, Mirena - cat timp tine asta?? Ca am uitat...
IOANA - noi avem mobila de papusi, si de lemn si de plastic, cu tot cu castel si muzica, print si printesa, si nu se joaca cu ele, nici una si nici ailalta.... Eu prin mobila inteleg masa, scaune, avem si dulapuri de bucatarie de lemn, si din plastic avem si pat, sifonier, oglinda cu scaunel, masa si scaune, etc... De lemn avem chiar si o lampa! Uite o idee: www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2058&e=product&pid=49445&pcat=lpplaysets" target="_blank">casuta little people
Noi avem www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=lpproduct&pid=44747" target="_blank">castelul asta. Sigur se gaseste si in RO gama asta.
Eu o sa ma axez pe Craciun, mai ales ca anul trecut nu au primit foarte multe chestii, ne pregateam de plecare si le-am zis ca Mosul o sa fie mai incarcat aici, ca acolo, stia ca ne pregatim sa plecam si nu aveam cum sa transportam chiar totul aici... Ba chiar, anul asta as vrea sa facem bradul mai devreme - de regula imi place sa il facem in ajun, dar anul asta il vom face imediat ce intram in vacanta cred, adica in jur de 20 decembrie.
Gata, my time is up!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

anka, nu stiam. merci
dar ma gandesc ca marriott=scump
poate ajung si acolo, macar cu uitatul

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina11+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Marina - habar n-am daca scump, insa cred ca va fi fain, macar de uitat. Jucariile de lemn sunt scumpe peste tot, dar stiam ca le preferi.
Ia www.babynaturopathics.com/shop/pc/viewCategories.asp?idCategory=6&gclid=CMOCxvHtlqUCFRhO5QodZFbA3w" target="_blank">uite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anka merge bine, busy, busy of course. Am terminat unit 1 la majoritatea dat un teanc de proiecte. La mate si it is la fast track si cu it termin pana de craciun oricum deci scap mai devreme vinerea.
Si is din ce in ce mai interested de psychology e super ce facem.
Mai ales ca eu ma axez pe aia care se aplica la copii.
La tine cum merge?
Bujo tu ce faci cu univ?
Noi bradul aici mereu il facem mult mai devreme. Anul trecut au avut o tona de jucarii asa ca anul asta o lasam mai usor.

Na fug la somn ca tocmai am fost la un open evening a fost f interesant das rupta si maine am o tona de proiecte de terminat si sa invat si pt un examen la mate ca primul am scapat de el e gata si nu am gresit decat un sg exercitiu, da nimic grav numai din neatentie.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola fetele!

cu intirziere spun si eu

Felicitari Delia!!! Sa va traiasca baietul si sa fie sanatos!!!

despre jucarii: istoric vorbind cred ca cele mai de succes la Anna au fost chestii de gen puzzle. ea are chiar inclinatie si la 2 ani facea unele destul de complicate, pt alta virsta. ei bine Tony nu le atinge, e interesat de tot ce are suruburi rotite etc, daaar si de papusi pe fii-mea nu o atrag deloc. el plimba bebelusii, le da sa manince, ii leagana...
la amindoi le place sa se joace la o bucatarie de jucarie.
playdough-ul e de mare succes cu diferitele accesorii.
amindoi se bucura enorm cind primesc carti
deci drept cadou de mos avem asa: casuta de papusi din aia mare cu mobila etc (ca tot vad ca e in voga) - cred ca pe tony il va bucura mai tare ca pe ea
un tractor cu multe suruburi de demontat/montat
mozaicuri de la quarcetti - le recomand cu caldura, le place fff tare la amindoi
carti
ceva dulciuri

cu impartitul ... e grele ... nu am o startegie coerenta, merg si eu cum imi pica in ziua respectiva, cel mai des in ultimul timp ii las sa-si negocieze singuri problemele, daca iese cu paruiala jucaria respectiva se confisca si ramin amindoi cu buzele umflate. avem si noi chestii in dublu exemplar cind era evident ca e ceva ce vor dori amindoi cu ardoare. ceea ce ma amuza insa e ca uneori mi-e foarte clar ca se cearta pe cite o jucarie doar de dragul de a se contrazice unul pe altul, nu ca si-ar dori-o chiar asa de tare

va pup

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Vicky si Anka, multumesc pentru raspunsuri. Am deschis paginile date de voi, am admirat... si m-am hotarat: o casuta! Am vazut ca are si ceva mobila, deci voi avea ocazia sa vad daca-i place sa se joace cu mobila. Daca da, ii voi lua si mobila de lemn. Si pentru mine jucariile preferate sunt cele de lemn, chiar daca sunt mai scumpe, nu prea am dat gres cu ele, nici la baiat, nici la fata.

Moni_or, sa stii ca si la noi e aceeasi poveste, chiar daca diferenta de varsta este mare. Ilinca are tendinta sa-i ia lu frate-su tot (inclusiv lucrurile pentru scoala, si atunci chiar intervin eu), baiatul are tendinta sa o chinuie si sa-i ascunda jucariile, chiar daca el nu se mai joaca de mult cu ele! Eu mai intervin, ii mai las, nu am o regula. De obicei, daca am rabdare si-i las sa-si rezolve singuri problemele, sunt cei mai buni prieteni dupa 5 minute! Noroc ca se intalnesc mai mult seara, in restul zilei avand program separat. Are dreptate Anka, cand va merge Luca la graninita va fi mult mai usor. Pana atunci, doar rabdare!

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

BOTI...superba Nancy!!!Draga de ea,ce gospodina!!!
Si pentru tine...jos palaria! super idee!!!

ANKA....super tare in canada cu returnatul. Si noi cand am fost am cumparat un I-Phone parca...si dupa vreo 3 zile ni s-a parut ca am dat o groaza de bani si asa cu o jena imensa am fost sa il returnam. Dar oamenii aia nu au comentat nimic. Mi se parea ca o poveste...nu-mi venea sa cred ca pur si simplu il putem da inapoi fara nervi

Si eu as vrea sa cumpar pentru Irina de Craciun o casuta sau un castel...
Pianul nu i-a placut absolut deloc..ii este frica de el...nici nu vrea sa puna mana pe el.. Poate mai tarziu...

MONI...nici nu stiu cum sa iti spun ca ar trebui sa procedezi. probabil ca e o solutie sa mearga Luca la gradi,dar pana in toamna mai sunt ceva luni bune,asa ca trebuie o solutie imediata...Asa cum spuneau fetele cumpara si tu vreo 2-3 jucarele nu foarte scumpe care sa fie la fel....si sa le imparti frateste. Poate cine stie...
Te astept la vara in Bucuresti pentru concerte..

Irina nu prea se joaca cu jucarii. Acum ii place sa isi puna singura muzica la CD. e placerea cea mai amre sa schimbe CD-urie si sa puna ce muzica vrea ea. In rest ii plac mult carticelele.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Helou fetele, ne-am repatriat si noi. Mersi de urari, sint onorata ca sintem pe titlu de capitol

Noi sintem bine, sintem de 2 zile acasa, V. e un scump si un dulce. Maninca si doarme, mai miauna din cind in cind, dar tot e dulce.

Mara il calareste la greu, vrea sa-l mingiie, sa-l pupe, sa-l ia in brate, sa-i dea de mincare. Incercam sa o implicam, dar daca barbatu-meu lipseste de prin zona, sint pierduta. Norocul meu ca el e mai descurcaret decit mine

Iar nasterea a mers bine, in sensul ca am reusit s-o parcam pe Mara la o vecina la 6 dimineata, dar fu o ora rezonabila de trezit vecinii. Am incercat sa ma tin pina la 7, dar n-a fost posibil, contractiile erau prea dese. In fine, la 11 jumate am nascut, nasterea a fost rapida si usoara, m-am refacut mult mai repede decit la prima nastere. Cred ca daca l-am face si pe al treile ar merge ca pe banda rulanta acuma

N-am apucat sa recuperez ce-ati mai scris, dar mai intru, vad ca discutati chestii interesante.
Oricum, pen' cine vrea sa vaza offspringu', poze am pus aicea.

pupici, mai intru cind mai apuc

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Sa va traiasca Turturico si sa fie sanatos! Ce frumusel e si parca seamana putintel si cu Mara. Bravo!

Va pupam cu drag

mami de Sofi

Mergi la inceput