PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)
Raspunsuri - Pagina 19
bobitamica spune:
VICHI....daca vrei poti sa tragi un ochi aici s vezi pomello ro.Dar e departe de tine....Nu vreau sa iti fac pofta de ceva...sa nu te superi
Merci pentru idee...am vazut ceva si eu..ma duc sa-l caut prin magazine
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
moni_or spune:
VICKY, pai nu, sper sa nu fac vreodata greseala de a intreba ceva la "Parintii intreaba" ca nu cred sa fi fost cineva care sa puna vreo intrebare si sa nu si-o ia de la vreo binevoitoare, orice intrebi si orice parere ai se gaseste cineva sa te contrazica si sa te faca cu ou si otet, din ce am vazut acolo.
BOBITA, ce bine ca ai intrebat de tocator, ca mi-am amintit ca tot voiam sa va intreb. Are careva Happy Chop de ala de care face reclama la teleshopping? Pare super asa, mic si usor de spalat, da nu stiu de ce nu prea am eu incredere in ce se face reclama la teleshopping.
ANKA, stickerele astea pe amazon uk le-am vazut doar ca erau vandute de altcineva, nu de amazon in sine, si acel altcineva nu trimitea in ro. O sa ma uit si pe e=bay. Cat despre plagiat, ce sa mai zic... Eu nu inteleg cum de se poate ca unii sa nu aiba furtul in sange, dar asa, nu ca unul-doi, ci pur si simplu sa fie cultura asta de anti=plagiat, cum zici tu, ca nu au nici intentia de a copia unul de la altul, nu ca nu copiaza de frica sa nu-i prinda...
OOKA, am gustat din tort, a iesit tare bun, doar ca e cam dulce blatul pt. gustul meu, ca am pus si curmale si 5 linguri de miere, data viitoare il fac mai putin dulce. Dar oricum foarte bun, noroc cu crema care era mai acrisoara de la lamaie si ananas.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Yael spune:
prietenii mei din Buc. comanda de aici:
http://www.mancarelaoala.ro/ :) -lesin cand vad ciorbele!
monalac spune:
LA MULTI ANI,DIDI!PETRECERE FRUMOASA!
ioana,bobita,moni,intru maine mai mult si povestesc!
acum n am tp.
bobitamica spune:
Buna dimineata,
MONI....am inteles ca e bun..eu nu am vazut,dar mi-a spus o colega ca bunica ei si-a comandat...si ca singurul cusur ar fi ca nu macina cafeaua
. Dar eu vreau sa toc legumele...sa scap eu de tocat ceapa,morcovul,etc....sa le faca asa cubulete ca pentru ciorbica.
Eu am fost si m-am uitat ieri la cel pe care mi la- recomandat ANKA....e super super...are mai multe piese,dar mie mi se pare cam scump...nu as vrea sa dau mai mult de 150 de lei. Si am gasit unul Bosch...nu l-am cumparat,dar ma bate gandul. Si mai era unul,nu stiuce firma...si ala parea interesant...
Si MONI...stikere din astea cred ca se gasesc si la noi...nu am vazut,dar finei mele i-au cerut la gradinita pentru baietelul ei.Sau poate educatoarele au vazut si ele undeva si vor si ele...o sa ma interesez si daca exista in Bucuresti,iti trimit.
YAEL...e super mancarea si la ei. Am uitat de ei...
.
Apropo de plagiat. Cand eram in facultate,auzea tot felul de povesti cum ca profii vroiau s scrii in referate "povestile lor",cuvant cu cuvant dar in ghilimele. Daca veneai la seminar cu chestii gandite de tine nu era bine.Si probabil ca asa s-a perpetuat sistemul de invatamant. Ideea este ca acum elevii ,studentii nu mai aunici o tragere de inima.
Ma duc si eu sa iau o cafea.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
MONI...pare interesant..Asta pe care l-am vazut eu este elctric si are asa doua lame cam ca la blender,de asta sunt un pic in dubii...ca nu prea inteleg...nu vreau sa le faca marunt marunt ca la piure. Asa ca in clipul asta cu Happy Choper mi se pare excelent.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Marina_1609 spune:
de la pomello am comandat si noi de cateva ori . sunt foarte ok.
moni, nu trebuie sa desenezi masinutele. printeaza-le, decupeaza-le in cercuri si le lipesti pe plansa cu dublu-adeziv cand e nevoie...
or poti sa le faci mai cartonate si le lipesti cu scai ca sa le mai refolosesti....
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina
12+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
Didi81 spune:
Flo, Anka, Mona, merci
, a fost frumos, torturile au fost bestiale, am stat pana tarziu si acum sunt franta ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
bujo spune:
Didi, cu scuzele de rigoare, iti urez la multi ani pt ieri. Sunt asa de prinsa cu diverse ca citesc pe diagonala. Inca odata LMA ![]()
bujo mami de Filip
bobitamica spune:
DIDI...ma bucur c ti-a placut tortul.Aveam emotii.
Vreau sa va spun ca sunt facute cu produse cat mai natural posibile,iar ciocolata este elvetiana 100%. Pentru copii eu am luat de ziua Irinei unul cu fructe, frisca si un blat foarte usor. A fost foarte apreciat!!!![]()
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008