PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)
Raspunsuri - Pagina 20
ankalaura spune:
BOBITA - vezi ca Braunul ala are modele diferite si preturi diferite.
Mixer BRAUN MR4050HC, cu vas, 2 viteze, 400W, alb - 189,90 Lei - la Altex. In alte parti e si 355 de lei, acelasi model. Eu m-am uitat online, iar de la Altex am cumparat adesea online, iti aduce acasa gratuit de la nu-mai-stiu ce valoare in sus.
Modelul asta are tot ce ii trebuie, eu asa am avut si il regret de nu spun. Singura piesa pe care nu am folosit-o decat rar, este telul ala, care nu prea bate bine, de exemplu malaxeaza oua intregi, dar albuse sau maioneza nu face bine. Maioneza insa iese BE-TON cu piesa cealalta cu picior!
Eu votez Braunul asta inainte de orice Bosch sau Moulinex.
Cu scoala si studentimea,... aici e diferenta, zic eu. In Ro, toti fac facultati fara sa aiba nici chemare, nici capacitate reala intelectuala, nici motivatie interna si nici motivatie care sa tina de o posibila cariera viitoare.
In Ca, nu face oricine facultate, pentru ca asta costa si cere timp, in schimb TOTI au motivatiile de mai sus. Si nu e cale de mijloc, evaluarile sunt dure, muncesti de iti sar ochii, altfel nu treci, dar nu treci! In Ro, toti trec. Aici, si pentru un B muncesti ore si ore si ore. Am colegi care au luat C la o lucrare (care ar fi cam un 8 din RO), cu C esti la limita, cu C- pici cursul, cu B- pici programul. Deci trebuie sa inveti nene, altfel stai acasa, te duci la munca, faci orice altceva.
DIDI - o poza ceva cu sarbatoritii si torturile??
Noi am fost aseara la un bazar organizat de scoala Elizei, am cheltuit mai putin de 40$ si am venit acasa cu doua printese care canta, un delfin mic albastru, 4 jocuri super (printre care si un conect si un scrable), o carte interactiva cu Dora, mare, care vorbeste, citestepovestea, are jocuri, si inca 2 carti, ah, si 2 DVD-uri, uitasem ... Asa ca aseara ne-am jucat si am vazut Free Willi!
Didi81 spune:
Bujo,
, nu ai pt ce sa iti ceri scuze ![]()
Anka, probabil o sa pun si poze dupa ce adun de la cei care au facut. Noi am avut aparatul cu noi, dar nu ne-am sinchisit sa il si folosim ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
Din pacate cred ca s-a schimbat parola. NU am reusit sa ma loghez
.
Vicky si Printzesone