PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MARINA, e reward chart, tabel de recompense sau cum i-o fi zicand in romana, e ca sa ghidezi comportamentul copilului spre cum vrei tu. Cand face o fapta buna ii lipesti un sticker si puteti de ex. stabili ca la nu stiu cate stickere ii faci o surpriza etc. La noi cunoscandu-l pe Luca s-ar putea sa functioneze, mai ales daca stickerele sunt cu masini. Se pot confectiona si acasa, stelute sau de astea, dar eu nu le am cu artele plastice si nici timp nu am.

DIDI, distractie placuta la petrecere! Moama, 1.65 si 56 kg, super parfum! Eu sunt o vaca fara vointa, exact ca la Luca, dupa ce am slabit aproape la greutatea dinainte de sarcina (mai aveam vreo 1.5 kg de dat jos) m-am ingrasat oribil, ca n-am vointa si mereu poftesc dulciuri, nu stiu daca de la alaptat mi se trage dar oricum, sunt ingrozitoare. Si sunt si lenesa si nu am chef de sport.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Pica!

La multi ani, Didi!

Sa fiti sanatoase, la fel de voioase!

Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI draga DIDI!!! Distractie placuta! Super ideea cu torturile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni daca faceai marea greseala sa spui la PArintii intreaba pentru ce ai nevoie de stickere, mama ce ti se mai sarea in cap. VAaai, cuuuum, metode ą la super nany???

In alta ordine de idei sunt acasa, cu o lene cat casa. Imi e lene sa-mi misc fundu de pe o canapea pe un scaun. Trebuie sa fac ceva de mancare, as, nu stiu daca reusesc. Bāzai un pic si gata, obosesc, trebuie sa stau in pat. uuuuuff

mai scrieti si voi sa am si eu o activitate

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, Gini, Tecky,

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Am si eu o rugaminte la voi...un sfat..
Vreau sa imi cumpar un tocator de legume...sa imi usurez si eu munca...Nu vreau ditamai roboru'care sa imi ocupe locul in bucatarie...vreau ceva micut care sa taie legumele in locul meu.
Ce imi recomandati???

VICHI...daca asta ai cehf...stai si leneveste...nu puteti comanda ceva de mancare??? eu asa fac atunci cand nu am chef. Am descoperit o firma in Bucuretsi care aduce mancare acasa cu cratita...si cateodata apelez la ei...I-am dat chiar si Irinei si a fost ok. Mancarea e ca la mama acasa....
Sa nu aruncati cu pietre...dar stau prost la bucatareala...pentru ca nu imi place foarte tare. Gatesc,dar nu ma omor...adica gatitul asta la 2 zile ma omoara...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La multi ani fericiti Didi!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bobitza mancare "normala" nu stiu unde as putea comanda. Numai pizza, pui prajitzi si din astea. Si deja aseara am mancar prostii :((. Pusai o supa la fiert. Macar aia se face singura.
Cu tocatorul, sa stii ca eu am vazut o chestie www.priceminister.com/offer/buy/84573264/moulinex-dj750g32-preparateur-culinaire-electrique-fresh-express-robots-mixeurs.html" target="_blank">mica electrica, care mi s-a parut interesanta.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai ce am mai ras! Auzi, elastic de par si clame .

Moni - reward chart, nu stiu daca gasesti in Ro, si eu cautasem mult si bine. Solutia e sa il cumperi de pe amazon UK ca livreaza in Ro, sau de pe ebay. Sau iti confectionezi unul, daca ai timp. Gasesti stickere in orice supermarket, iti mai ramane sa faci plansa.

Vicky - idem si la mine, dar sa stii ca pentru 20 de ani, proportia de 172 cu 52 de kile in cazul meu, era super. Si da, aveam nitica burtica si ceva sunculite pe picioare pentru ca nu faceam sport. Ma rog, 53 de kile aveam si la 27 de ani, dar inca eram juna, fara sot si fara copii.
Acum m-am babit, as fi happy cu 60, dar slabe sanse sa ajung la 60 . Dar la 20 de ani as fi aratat oribil cu 60 de kile, ca era alta structura si scheletu'...

Bujo - si noi mergeam cu seminariile nepregatite pentru ca se putea si se permitea - asta o data - pentru ca oricum aveam cursuri de ne ieseau pe urechi, pana seara, cu ferestre, timp irosit, si efectiv nu mai era timp de citit pentru nu stiu ce seminar de literatura comparata, ca aveam la literatura de baza alte tone, deci cumva eram scuzabili, cumva nu.
Vad ca faci si evaluare cu ei, iti sugerez sa o imparti in etape, si la urmatorul semestru sa ii anunti: evaluarea are 3 etape, in data X, in data Y si data Z, si consta in a, b si c. Cu nota pe fiecare, si cu pondere din nota finala in functie de complexitatea temei. Ii anunti din timp, nu fac la timp, pierd din nota. si cu criterii clare, ca sa nu fie discutii.
In afara de asta, daca ai si continut teoretic, ii pui sa lucreze in echipa si ii verifici la laborator. In mod normal, cine vine nepregatit ar avea de plecat ochii in fata coechipierilor, mai ales daca lucrarea de grup se noteaza. Mie nu mi-ar conveni sa iau nota proasta pentru ca e altul putoare si am avut ghinion sa pice cu mine in echipa.
Asa se procedeaza in Canada si de-aia mananca astia carte pe paine si sunt buni nene, sunt buni de buni!

Daca vrei, o sa iti trimit niste materiale pentru evaluare de competente, dar sunt in franceza.

Bai Moni bai, nu ramaneai tu mai bine la Bucuresti? Pfui ce soacra mai ai si tu...

Cu plagiatul - aici plagiat se considera si daca folosesti PROPRIA ta lucrare! Trebuie musai sa o citezi si sa o pui la referinte, daca ai folosit-o la alt curs.
Plagiat este si parafraza, daca in loc de "marul este verde si copt" spui "iata un mar bine copt si verde", asta e plagiat!
Muncesc astia pe rupte, nu stiu daca exista notiunea de a "cumpara" o lucrare, nici de licenta si nici de trimestru.
Ba mai mult, exista corectori, contra unor sume modice, iti corecteaza ortografia, sintaxa,... ei bine, NIMENI dar NIMENI de la mine de la cursuri nu a dat lucrarea la corectat, si nu din cauza banilor, ci pentru ca asa e cinstit.
Si sa ii vedeti, bai nu copiaza unul, dar NU AU NICI INTENTIA de a se uita peste umarul cuiva! daca stii, bine. Nu stii, iara bine, dar NICIUNUL nu are intentia de a copia.
Mi se pare o mare chestie.

DIDI - la multi ani si petrecere frumoasa!! Funny ideea cu 2 si 9

BOBITA - super tare www.braun.com/ro/household/food-preparation/hand-blenders.html" target="_blank">Braun multiquick daca il iei pe asta, nu iti mai trebuie nimic, parerea mea.
Eu taiam la el si patrunjelul. Nu iti spun ca in 20 de minute faceam o supa de rosii cu el si cu oala pe foc! Aveam si robot, dar pe ala nu il mai foloseam.
Cu mancarea, cand eram in Bucuresti, se intampla sa raman fara mancare - fie din lipsa de ingrediente, fie din lipsa de timp, si pana se trezea Erika si trebuia sa o iau pe Eliza de la gradi, nu aveam timp sa cumpar si sa gatesc, sa am ce sa le dau la pranz. Si cumparam de la un resto fain la 3 minute de casa, imi puneau la cutiuta, o ciorbita de 400 ml costa 8 lei si le hraneam pe amandoua. Si super ciorbita, cu leustean verde, ca la mama acasa!

Azi am o multime de treaba, trebuie sa ajung si la biblioteca sa duc inapoi cartile fetelor, am si de scris - si nici nu m-am apucat! Si parca vad ca o sa stau numai calare pe DC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anka chair te rog sa-mi trimiti, chiar voiam sa caut niste documentatii legate de metode de predare &stuff si nu stiam de unde.
Legat de laborator.... chiar nu am avut pretentii sa vina cu teme de acasa, nu le-am spus decat ca vreau sa lucreze in clasa ca de aia e laborator, si sunt convinsa ca acasa n-o sa lucreze ca n-au timp si s-ar putea impotmoli ca sunt chestii noi. Deci tot ce voiam de la ei era sa-si aduca schitele de data trecuta ca sa poata avansa cu proiectul si sa nu deseneze de fiecare data acelasi lucru. Nu cred ca am fost exagerata. Zi si tu, e posibil sa nu-ti aduci nici macar 3 foi amarate de la laboratorul trecut?
Chestii teoretice nu fac cu ei, doar elaborarea proiectului pe care o sa le dau la final nota. Am avut la inceput niste ore teoretice in care am suplimentat predarea de la curs cu niste notiuni pe care nu le-au facut (profa e inginer si face cu ei doar chestii tehnice). Eu le-am dat si ceva notiuni arhitecturale pe partea de estetica.
Legat de lucrul in echipa... am preferat sa le dau proiecte individuale. Si asa sunt o gramada de ignoranti care nu-si dau nici cel mai mic interes, de ce sa munceasca altii pt ei? Asa ca, daca vor sa ia nota ok tre sa munceasca singuri, nu sa traga altii si ei doar sa imparta nota.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput