PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Monalac, am intrat sa te inveselesc putin.
Acuma, nu stiu daca intamplarea e de ras sau de plans, mie imi vine sa rad si acum cand ma gandesc.
Asadar, stii care au fost cadourile socrilor mei plus cumnata (deci trei persoane active, fiecare cu un venit stabil) pentru singurii lor nepoti pe anul 2010? Pentru Ilinca, una bucata elastic de par si doua clame, asta in conditiile in care fata mea are par scurt, ca un baietel! Pentru Tudor: nimic!!! Da, i-au dat numai fetei ceea ce am zis mai sus, baiatului nimic! Mi-am intrebat suav cumnata: Si lui Tudor ce sa-i dau de acolo, elasticul sau o clama?!! (peste doua saptamani era chiar ziua lui, implinea 9 ani). Nu a raspuns nimic, ca si cum nu ar fi auzit!
In rest, atentie zero, telefoane de zilele lor de nastere sau alte ocazii niciodata, nu mai vorbim de dragoste manifesta sau pupaturi, asa, ca de la bunici la nepoti! Daca se poate sa critice, deschid gura imediat, daca e ceva de laudat, nu vad, nu aud!
Oricum, in cel mai bun caz ne vom vedea la Pastele urmator, in rest nu avem nici o treaba cu ei, nu se amesteca, nu intreaba cand mai venim (ha-ha-ha).
Macar soacra ta are "scuza" ca totusi isi iubeste un nepot, macar e capabila de iubire!

Pe Ilinca a muscat-o un baietel de mana, la terenul de joaca. Era cu taxu. Baietelul respectiv nu avea nici o jucarie, dar voia toate jucariile copiilor din parc. A incercat sa-i ia Ilincai un camion din mana, Ilinca nu a cedat si a muscat-o. Tare, cateva zile s-a cunoscut un semn rosu. Atunci cand sotul meu i-a atras atentia bunicii copilului sa aiba grija de el, aceasta s-a facut ca nu aude. Nici o scuza, nimic. Daca pot intelege gestul unui copil de 2 ani, gestul bunicii mi se pare incredibil!

Ma duc sa mai lucrez cate ceva, desi mi-e tare somn.

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MAi, cu socrii, eu zic asa : ori unii ca ai lu Didi, ori pas. ADica nu trebuie sa va facetzi sange rau ca nu sunt prezenti, fiti happy. Decat unii plini de ifose si pretentii, mai bine unii mi se rupisti. Eu asa zic .

Acum e rau cand trebuie sa le ceri ajutorul, ca in cazul Monei, ca ai mai multi nervi consumati decat orice.

Moni, ase deci, 50 de kile si cu burta. MAi cunoastem :). Eu am 170 si tot 50 aveam prin tineretze. Acum nu as mai vrea sa am atat, as arata ca o scoverca, dar cu 60 as fi in al 7 lea cer.

Azi noapte Maya s-a sculat, si pis pis a venit si s-a instalat la noi in pat, pe care l-a pisulit de numa . Azi dimineazta se scoala : ud, ud, schimba, nu stiam ce are. ERa totul ud . UUuff ce ciuda imi e ca nu aveam pus cearceaful ala impermeabil. Asta e. Ghinion, mai ales ca ea face f rar pisu in pat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi

La Multi Ani! Multa sanatate si fericire!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele. Noi suntem bine, mersi JJ de intrebare, insa foarte ocupati.
De cand m-am intors la birou nu prea mai am timp de mare lucru. Mai am si scoala, mai lucrez si acasa.
La scoala merge bine cateodata. Saptamana asta insa m-au enervat cumplit. Spuneti si voi, vi se pare normal sa ai laborator si de fiecare dat sa vii cu palma in fund? Stiu ca sunt studenti, am incercat sa fiu intelegatoare dar am o limita. adik tot vin cu scuze, ca si-au uitat schitele acasa, ca au avut nush ce partial si au avut de invatat, ca au fost plecati acasa. Bun, merge odata, de 2 ori dar nu in permanenta. Stiti ce mi-a spus una cand am intrebat-o unde ii sunt schitele? Mi-a zis ca nu i-au incaput in geanta Sa mor si alta nu. Am intrebat-o daca glumeste. Asta deja inseamna ca ma iau de fraiera. Sa vedeti cum vin gagicile cu portofelu in mana si gata. Nu tu o mapa, ce sa mai zicem de alte instrumente de desenat.
Si am schimbat foaia. Le-am zis ca daca nu vor sa lucreze de buna voie se poate si cu forta. Ca ei vin si freaca menta ca sa-si faca prezentele. Si le-am zis ca doar 30% din nota o reprezinta redactarea finala, restul dau pe lucrul in clasa. Sa vedeti ce s-au pus pe lucru. Este adevarat ca am si unii care lucreaza de placere, vin cu tema facuta de acasa. Frate-miu care lucreaza in vanzari imi zicea sa merg pe manipulare, adik sa le dau impresia ca ei conduc, si o sa lucreze de buna voie. Ei uite ca nu merge la toti. Unii chiar vor sa-i tratezi ca pe niste copii si sa-i pui fortat sa-si faca temele. Pe dovedite asta.

Una peste alta, mi-au saltat si masina de am dat 380 lei s-o iau inapoi O parcasem intr-o benzinarie parasita care e intesata de masini parcate, nu incurca nicicum circulatia, dar pt ca mai exista semnul de oprire interzisa de pe vremea cand functiona benzinaria profita astia si ridica masini in prostie. Deja am inceput sa vin cu autobuzu la birou, ca ma stresez cu locu de parcare zilnic. M-am si certat odata cu unu care taie tichete de parcare ca eu parcasem dincolo de parcarile marcate si asta imi spunea ca si acolo sunt tot parcari. Si cum le masori frate daca nu-s marcate? Cu picioru? Mi-a zis ca sunt hartii care atesta asta, bla bla. I-am zis sa-mi arate hartiile, ce, m-a vazut pe mine mai fraiera? Si cik: haideti doamna, mergeti ca nu am timp de cearta? Pai cum frate, ma iei la imbrobodit si apoi o dai cotita? Imi pare rau ca nu i-am dat tichetu inapoi, eram prea nervoasa. Atat ii trebuie sa-mi trimita acasa amenda ca-i fac o reclamatie de nu se vede.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Cu socrii, si eu zic ca si Vicky, mai bine asa sa nu fie deloc prezenti decat sa te frece la cerebel si sa fie mereu Gica Contra, ca soacra-mea. Cel mai tare m-a jignit cand i-a spus sotului (la telefon, dar el mi-a marturisit ce i-a zis) ca sa-l lasam pe Luca la ea vreo luna ca sa-l alimenteze corespunzator pe bietul copil Asta in conditiile in care eu in afara de cat am stat in maternitate n-am stat o noapte despartita de el si stie ca nu sunt de aia sa-mi dau copiii care pe unde, la ea nu l-am dus pe Luca mai devreme de un an si ceva (desi sunt tot in oradea ei) si si atunci doar supravegheat de mine sau sot, nu l-am lasat acolo, din motive pe care nu vreau sa le expun aici ca nu stiu cine citeste. Dar oricum ea mereu are impresia ca numai resturi si mancare veche si "chimicale" ii dam lui Luca, sau cel putin asa ma face sa ma simt. Asa ca eu as prefera sa ne vedem doar de Pasti sau Craciun si la revedere.

BUJO, din pacate acum toata lumea are facultate, toate fufele care vin cu poseta plic in care-si pun fardurile si mobilul la cursuri, asta daca vin, pot iesi mari arhitecte, juriste sau doamne fereste doctorite sau farmaciste. Sunt curioasa cat la suta din studenti isi mai fac propria lucrare de diploma si cati o cumpara de pe net, eu de aia iubesc sistemul american cu toate softurile lor anti-plagiarism. Acolo nici citate mai lungi de un anumit nr. de cuvinte nu poti sa ai, ca se considera plagiat, chiar daca dai sursa.

Cu masina, nasol, si pe mine ma enerveaza in oradea ca una doua sar sa te amendeze daca n-ai achitat parcarea dar aparatele de platit sunt tot la cativa km, de faci cate 5-10 minute incolo si inapoi la masina sa achiti tichetul. Eu platesc dar atunci mai pune frate niste taxatoare mai aproape, nu sa ma amendeze pana merg sa platesc si ma intorc.

VICKY, eu ce n-as da sa mai am 50, hai 55 kg, mie nu mi se pare ca eram prea slaba, eram chiar bine atunci, dar s=a dus baba cu colacul, nu mai am nici vointa si nici metabolismul ala...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

moni, eu sunt de pe alta planeta si nu inteleg la ce folosesc acele stikere cu masinute

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina12+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, Bobita, Vicky, multumesc pt urari!
Dam petrecere deseara acasa la un prieten care se serbeaza si el si sta la casa, am decis sa ne serbam impreuna. O sa vina vre-o 35 de pers, sper sa ne descurcam cu pregatirile.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

didi, la multi ani! petrecere frumoasa!
de unde ati luat tortul?

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

Marina12+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

La capitolul kg ar fi si la mine loc de mai bine, dar nu stau chiar rau oricum. Am 1.65 m si 56kg; in vremurile bune aveam in jur de 53 kg. Faza e ca pot sa slabesc, dar ma ingras apoi la loc asa ca tot degeaba. Eh, noi sa fim sanatosi :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

didi, la multi ani! petrecere frumoasa!
de unde ati luat tortul?

Merciii!
L-am comandat de la cofetaria recomandata de Anka si Bobita inainte sa imi recomanzi si tu cealalta cofetarie, dar o sa o incerc pe viitor si pe asta

EDIT: am zis ca suntem 2 sarbatoriti. Ei bine vom avea 2 torturi identice, unul cu lumanarea 2 si unul cu lumanarea 9 [:))]. Cred ca o sa faca lumea misto de noi caimplinim 2 respectiv 9 ani , dar ni s-a parut nostima ideea.

Mergi la inceput