PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)
Raspunsuri - Pagina 16
Didi81 spune:
Valeu, Vicky, da de ce a fost nevoie de asa o interventie? Eu cand mi-am facut cauterizarea a durat totul 5 minute intr-un cabinet particular, fara anestezie (poate doar locala, nu mai tin minte), dupa care am plecat. Muuult mai nasoala a fost colposcopia.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
Didi, habar nu am. Aici nu se fac cauterizari (nu se mai fac). Iti scoate zona respectiva, asa cum scoti dintr-un mar stricat, care are o buba :)). Asa mi-a explicat mie.
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
dar asa stiam si eu ca nu se mai fac cauterizari nici la noi...
vicky cea curajoasa
prin ce a trecut. eu cred ca faceam stanga'n prejur![]()
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina
12+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
Pfuu Vick, au au au! Bine ca a trecut, ai scapat de-acuma, dar intr-adevar, mare mirare, pentru o tara ca Fr, clinica privata, sa ai o asa experienta... ![]()
Mona - imi pare rau ca ai patit-o. Am avut si eu un director, nici macar nu era nevoie sa zici ceva de el, ala asa era din fire. Si daca nu m-a innebunit cu planuri si planificari de mi-au iesit pe nas (daca am vreo oscilatie in privinta alegerii mele de acum, ei bine, planurile si planificarile mi-o provoaca - btw, chiar azi am de inceput o mega tema, un plan de curs pentru 15 saptamani, mori nene
) Bref, vorba lu' Vick, pe om stii cum il chema? Frecus cu SH la sfarsit!
Asa il chema in buletin, nu era porecla...
Ooka - duamna, spor la purcelusi
Cunosc, nici eu nu am drag de treaba cu dormitul in sufragerie, de-aia m-am si bucurat ca am doua fete, macar mai impartim jucarii, haine si spatiu, macar un timp... Dupa aia, mai vedem noi...
Pup ca am de citit, de scris, si la ora 2 mai am si de mers la scoala la copil sa spun o poveste - o activitate cu profesoara 
Didi81 spune:
Vicky, Marina, nu s-or mai fi facand acum... eu mi-am facut acu' 5 ani. Oricum, imi pare f bine ca pe vremea aia inca se mai faceau pt ca a fost totul ok, nu a dat gres cu nimic, s-a terminat repede toata povestea si fara efecte laterale. Ma duc anual la control si arata bine situatia ca sa zic asa
.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
monalac spune:
LA MULTI ANI,PICA!!!
VICKY,imi pare tare rau .sanatate multa.
revin ca tb sa l sterg pe codi la fund.
monalac spune:
gata...
moni,te inteleg perfect...eu cat a fost codrin mic am urlat cat n am urlat toata viata mea....intruna il lovea cris...acum e mult mai bine,se joaca amandoi...
anka,am murit de ras cu domnul frekus....
bobita,moni,tecky,syb pozele sunt de acum 8-9 ani,de cand eram tanara si nelinistita...cand o sa am tp o sa mai printez cateva..aveam 50kg
eu sunt varza cu timpul,sapt asta am plecat la 9-10 de acasa si am venit la 18=19...sotul si a mai gasit un job[pe o per scurta],tot in buc,asa ca tb sa apelez la mama sa stea cu copiii.toate bune si frumoase numai ca nu l pot duce pe cris la gradinita ca n are cine sa mi l ia,azi am fugita pana acasa ca sa prinda juma de ora de dansuri,mai ales ca venea croitoreasa sa le ia masuri pt costumul pt serbare.
nu mai zic ca mama nu scoate copiii din casa,ca stam la 4 si e prea comoda ca sa urce si apoi sa coboare si iar sa urce.
dar macar sta cu ei si se comporta frumos.oricum s a schimbat mult fata de at cand eram mica.
insa il are si pe tata bolnav,pe bunicul caruia tb sa i faca mancare si curat,ii e si ei f greu...
de soacra...no comment.ultima data cand am rugat o sa vina sa l duca pe cris la dansuri[juma de ora,pana ajungeam eu de la scoala],l a impins pe scari si l a facut prost,ca a tipat copilul pe scari...
acum vreo saptamana s a dus g cu copiii la curte sa faca gratar si soacra mea isi luase nepotul preferat la curte si seara cand am venit de la serv ,cris mi a povestit f afectat''mamaie nici nu m a bagat in seama.nici pe mine si nici pe codi.s a jucat numai cu gabriel...''
imi venea sa mor cand l am auzit...
moni_or spune:
VICKY, off, bine ca ai scapat cu bine, nasol moment, si mie mi s-a cauterizat o rana in 2006, la mine a durat mai mult ca la Didi si a fost un pic dureros, dar a trecut si sunt bine acum. Sanatate multa si tie!
BOBITA, TECKY
Noaptea asta am dormit si eu 3 ore legate, ba chiar aproape 4!!
S-a trezit doar de 2 ori Alex, parfum pe langa cum era pana acum... Insa maine ii fac vaccinul de 6 luni si se duce dracului totul iar, ca dupa ala de 4 luni a luat-o razna si cu somnul si cu agitatia si data trecuta
MONA, dar cum de esti asa mult timp plecata? Ai ore si dupa-masa? Ca fiind la scoala n-ar trebui sa ai mai mult de 5-6 pe zi, nu? Eu nici n-am vazut poza cu tine mireasa decat dupa ce a zis Tecky, o vazusem numai pe prima. Ai fost super ca mireasa, mi se pare ca semanai cu Alessandra Stoicescu. Eheee, ce vremuri, si eu tot 50-53 kg aveam acum 9-10 ani, la 1.69 m inaltime. Si tot mi se parea ca am burta, atata eram de dusa...
OOKA, am luat toate cele si fac azi tortul, sper sa-mi iasa. Fac varianta cu biscuiti, doar ca nu stiu, mi se pare ca nu prea este lichid care sa-i lege, decat cele 3-4 linguri de ulei. La varianta cu fulgi ziceai si 1/2 cana apa, la asta cu biscuiti pot sa pun si niste apa daca nu se leaga? Sper sa-mi iasa, ca vin si socrii dupa=masa si soacra-mea abia asteapta sa rada de mine ca nu mi-a iesit tortul... Vrem sa-l serbam azi pe Alex pt. cele 6 luni, ca maine daca face vaccinul nu cred ca va avea dispozitie.
Fetelor, spuneti-mi, aveti idee daca in Romania gasesc undeva reward chart ca asta: http://www.amazon.co.uk/Large-Cars-Reward-Chart-Stickers/dp/B002C0F6SM/ref=sr_1_23?s=kids&ie=UTF8&qid=1290060506&sr=1-23? De mult vreau sa implementez asta si asta e chiar cu masini, deci it might actually work! M-am tot uitat dar eu n-am vazut niciunde in ro, iar asta de pe amazon nu-l trimit in Ro, ca nu e direct de amazon vandut si si daca l-ar trimite probabil m-ar costa de 10 ori mai mult transportul...
Edit ca acum m-am uitat pe prima pagina:LA MULTI ANI, DIDI, SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI, NOROC, SANATATE SI IUBIRE!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
bobitamica spune:
Buna dimineata,
VICHI..m-am ingrozit cand am citit. Eu ma tot gandesc ca in alte tari e ca-n filme la spital. Ca doar la noi e haosul asta...Imi pare rau ca ai avut as o experienta. Eu nu am avut nici o problema de genul asta...cred ca as muri de frica. Eu sunt si suepr panicoasa. Dar la capitolul asta stau cel mai prost...dar am un medic sa ii dea Dumnezeu sanatate. M-a ajutat foarte mult psihic...desi despre el nu se scriu cele mai bune lucruri. E bine ca te-ai dus si ai scapat de o grija.
MONA....imi pare tare rau sa aud cum se poarta bunicii cu nepotii. Dar sa stii ca lui Cris ii va trece in timp...cel putin asa a afost la mine. Bunica mea din partea tatalui nu ma iubea...avea cum spui tu nepoti preferati...si culmea culmilor, era ca dintre cei 20 de nepoti pe care ii avea eu semanam perfect cu ea. Asa am suferit cand eram mica si numai pentru faptul ca semanam cu ea,dar sa stii ca acum am iertat-o...a si murit ,Dumnezeu s-o Odihneasca...Ca sa iti dau un exemplu....facea cartofi prajiti si le dadea doar celor 2 nepoti preferati desi eram la ea vreo 4 ...noi ceilalti mancam mancare gatita. Iti dai seama cum e cand esti copil....dar macar nu eram doar eu in cauza...eram vreo 5 neiubiti...eram copiii nurorilor..Pe cei ai fetelor ii iubea mai tare. Oricum nu nu stateam la ea nici macar un minut fara tata. Pe mama n-o avea la suflet deloc si nu se prea vizitau.Dar pe mine m-a crescut mama si tatal mamei si nu am simtit deloc ca nu-s iubita...din contra...bunicul meu ar fi stat in cap pentru mine...
Ideea era ca baietii tai se vor resemna pe masura ce trece timpul si nu vor mai fi afectati. Mai mult suferi tu ca mama atunci cand vezi diferentele evidente.
In legatura cu greutatea...tu sa fii sanatoasa...asta e. Dupa 2 sarcini,na...asta e..
La mine e invers...eu sunt foarte slaba acum...mai slaba cu 9 kg decat inainte sa raman insarcinata. Chiar si acum 10 cred ca aveam 58-60 de kg,iar acum abia am 57 si am pus 2 kg de cand am inceput serviciul. V-am spus cheia succesului,nu??? NU AM MANCAT....dar nu ca nu am vrut,nu aveam pofta de mancare. Mancarea mi se parea cea mai odioasa chestie...ziceti voi ca nu aveam probleme cu psihicul???era un pui de deprsie...va spun eu,ca ma pricep...am facut la psihiatrie la viata mea.....
MONI...spor la treaba.Sa-ti iasa tortul...Sa stii ca nu am idee unde poti gasi masinutele alea...chiar nu am vazut,dar ce e drept eu nici nu prea m-am uitat de jucarii pentru baieteti.
Nu mai stiu daca ti-am spus la multi ani pentru ALEX, pt. ca il cheama Matei si a fost sf. Matei pe 16.
Poate dupa vaccinul de 6 luni se va rezolva...poate nu va fi agitat.
LA MULTI ANI,DIDI!!! iti doresc multa sanatate,fericire si dragoste. Sa fiti sanatosi si sa petreceti frumos!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008