PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

E la ROMEXPO cumva???
E destul de departe de noi....vedem...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Anka, frumoasa mobila de la Pifu, da' nici n'as vrea sa dau multi banuti. Iar de cei cu mobilleta (parca csn era firma online din SUA) si cred ca's de imprumut ilegal dat fiindca ei fac patul la comanda ceea ce afara nu prea e.

Tu ai fost la Germandent cu Eliza? O sa sun oricum sa fac si eu o programare ca arata bine

Bobita, parca tu intrebai, Gaudeamusul este la Romexpo.

mami de Sofi

Mergi la inceput

OOKA...merci...am vazut ca e la Romesxpo...M-am uitat pe net.
Si mie imi plac cei de la PIFU...am vrut sa luam patut de bb de la ei,dar era 8 mil acum 2 ani...si mi s-a parut scump. Am luat pana la urma de la Ikea cu 1 mil.Si bine am facut pentru ca Irina a dormit doar 1 an si vreo 9 luni. De cand ne-am mutat si are si ea camera ei, a vrut sa doarma in patut junior,patut pe care l-am facut pe comanda si e super ok. O sa fie bun pana la 15 ani cred. Are 190*90 si 2 sertare pentru depozitat dedesubt. I-am facut si aparatoare sa nu cada ,aparatoare pe care o putem scoate mai tarziu.

Arata super clinica dentara...
Eu intai vreau sa merg cu ea la ochisori.
Aseara am pus-o sa deschida gurita si parca nu mi se maipare ca are tartru...Poate data trecuta m-am uitat intr-o altfel de lumina...Oricum se vede ca ma obsedeaza ideea.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

In ce verva sunt astazi...in sensul ca am tot scris pana acum..neobisnuit pentru mine...

LA MULTI ANI tuturor baiteilor care poarta numele MATEI!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Bobita, i'ai facut patut din pal sau din lemn de brad/mesteacan/fag? Eu vreau un pat usor de tot ca m'am saturat de mobila greoaie din pal si deocamdata n'am gasit nicaieri sa pot face la comanda.

mami de Sofi

Mergi la inceput

OOKA...e din pal si intr-adevar,e greut...mai ales ca are si doua sertare de depozitat...dar asta a fost solutia cea mai buna pentru noi, pentru ca am cumparat mai multe foi de pal din care am facut si dulap si raft pentru jucarii.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetele am preluat un mesaj de la o mamica de pe un forum unde activam candva. o poate ajuta cineva?

"buna fetele...am o rugaminte la voi...are cumva cineva vreo cunostinta la spitalul Floreasca?va spuneam in urma cu ceva timp de verisorul meu calcat de tren care e inca internat acolo...are dubla fractura de coloana si alte minuni...problema e ca personalul medical se poarta foarte urat desi mama lui a cheltuit in 3 saptamani 4000 de euro acolo...nu e nevoie sa va spun pt ce...si cu toate astea nici macar nu vor sa discute franc cu ea macar sa stie la ce sa se astepte..acum trebuie si operat la coloana si ii trebuiesc niste suruburi si alte tije, etc care costa f multi bani si chiar nu mai dispune saraca..ar vrea sa afle macar daca are sau nu sanse...ar vrea ca cineva sa fie sincer cu ea si sa nu urmareasca doar interesele financiare....e cumplit..un prieten de familie, profesor neurochirurg la Iasi spunea despre astia de la Floreasca sa invete sa fie mai intai oameni si apoi doctori...din pacate nu-l putem transfera la Iasi pt ca starea lui nu o permite....va multumesc"

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Ce mesaj trist!!
Din pacate,eu nu am nici macar o pila in domeniul medical....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

didi, ai pm referitor la cofetarie

nici eu nu stiu pe nimeni la floreasca :(

sper sa ajung si eu in we la gaudeamus

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina12+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

maitreyi imi pare rau dar nu cunosc pe nimeni...

Mergi la inceput