Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)
Raspunsuri - Pagina 6
EvaF spune:
Eu azi am fost si m-am intalnit cu anestezistul. Apoi am avut eco morfologica, ultima. Am o mandrete de fecior, are 2800 grrame la 32 saptamani, are femurul f lung sare din curba de unde deducem ca e f lung, si sare din curba, in aceste conditii, si la kilograme. Are capul f jos, adica nu mai are cum sa se intoarca intrucat si-a bagat deja capul in col si e langa iesire. Nu are circulara, Doamne scapa-ma de data asta. Eu am colul de 3 cm si inchis, nu sunt probleme. Placenta inca e ffff tanara, are numai gradul I, excelent, am ramas uimita ma aseptam la grad II la acest stadiu avansat al sarcinii.
Noah e sanatos, vioi, si v-am zis cu capul la iesire. De aia simt eu ca ma apasa greu si abia merg, el sta la usa si bate
Cam asta.
Desi copilul meu a luat 1300 grame in 4 saptamani eu nu am luat nici macar un gram, medicul a tinut sa ma felicite.
Va pup si sunt in zona, pregatesc pranzul.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)
DANA26 spune:
felicitari!!!
de Antoniu -David 03/04/2003 32+ mami de Sonia-Ioana
vmadelain spune:
Super vesti Eva Sa dea Domnul sa continue asa evolutia ta si a bebelului Noah!
Madalina36+
ukume24 spune:
WOOOOWWW Ce flacau mare ai Eva!! Luca al meu avea 1700 la 31 de saptamani. Doctorul a spus atunci ca cica e in grafic. Ma bucur mult ca ai primit asa vesti bune. Se simte din mesaj entuziasmul si bucuria ta si ma bucur ca impartasesti cu noi asta.
Eu din pacate tot iau in greutate desi nu mananc mult. Am luat deja 11 kg si sunteam abia in 35 de saptamani. Ufff... mai avem pana la sfarsit.
Luni mergem si noi la doctor sa vedem ce face bebe, daca s-a intors, cat e de grasun si daca totul e bine.E tare vioi in burtica... mics ade numa si asta imi da curaj sa sper ca totul e bine
34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Am intrat repede sa a nunt ca a nascut Miruna:"La 11.25 s-a nascut bebe Iustin. Nota 10, 3900g, 52 cm, groaznic de dureros gratie oxitocinei, am fost asistata de toata familia Badea (n.r medicul Mirunei), dar degeaba" Mami de printisor |
Felicitari Miruna! Bine ai venit bebe Iustin!
Refacere rapida mamicii si sanatate multa amandurora! Va asteptam in barlog cu vesti
33+
amelia_ilie spune:
Ukume, eu sunt varza la capitolul pregatiri ! Adica am ceva hainute, carucior si bibe (in caz de nevoie), plus ceva cosmetice, cadita, pampersei si atat. Nimic de la farmacie, nimic pentru mine, ce sa mai zic, varza completa !
Si de luni sunt in curatenie, greu mai merge. Am o gramada de ciorciobute care imi iau extrem de mult timp sa le curat / aspir / sterg de praf.
Asa ca in fiecare seara am sedinta cu mandruta sa mai stea acolo macar vreo 4-5 saptamani, sa apuc si eu sa ma pun un pic la punct cu toate cele.
33+
EvaF spune:
Dana, Madelein, Ukume, multumesc mult.
Ukume pai nu ai luat multe kg deloc, eu luasem 15 kg si apoi am zis stop. Am inceput regim fara sare, mai fac si exceptii rar, dar in general mananc fara sare, paine nu mai stiu ce e (desi mor dupa bagheta calda) de o luna de zile, ciocolata si dulciuri nu am mai vazut la fatza, si mi-e oooo poftaaaaa. Dar astea ma faceau sa retin lichide si eram umflata ca un balon. Acum nu am edeme, ma simt f bine, si nu mai iau kilograme. E mai mult pentru sanatate ca fac asta, nu de frumuste ca stiu ca dupa nastere revin la forma initiala, dar daca mai luam kg ma chinuiam pana la nastere, respiratie grea, edeme, tensiune, etc, asa totul e ok.
Si, da e mare Noah, asa era si Luca la ecografii, mare, l-am nascut la 38 sapt si 2 zile cu 3650gr si 53 cm, era numai bine. Falci nu avea deloc, era finut si lungut.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)
amelia_ilie spune:
Eva, felicitari pentru vestile bune de la eco! Mandra mea e cu caputul in jos de pe la 23-24 de sapt, asa era si la 31 de sapt, sper sa ramana asa, sa nu se mai intoarca. E tare miscacioasa, daca nu-i convine cum stau asa ma pune la punct... instant un piciorul in ficat / ovar (sta cam pe dreapta).
Eu cred ca saptamana viitoare ajung la doctora mea sa vada rezultatele de la analize si poate o mai vad si eu pe domnisoara mea .
Bravo pentru greutate! Eu am luat deja 13 kg . De vreo 4 saptamani tot acolo stau si as vrea sa raman cel mult aici, ca-s destule si greu dau jos.
33+