Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24
Vreau sa va intreb fetelor care nasteti in decembrie sau cel putin ar trebui. Aveti totul gata pregatit? eu aseara am intrat in panica ca nu mi-au ajung cariciorul si scoica, patutul il avem dar nu am luat salteaua... hainutze mai am de spalat.... ufff. daca vine bebe mai repede si noi nu suntem gata cu toate? voi cum stati la capitolul asta?

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

In primul rand: FELICITARI MIRUNA, BUN VENIT BEBE IUSTIN!

UKUME eu nu am nici carucior :)), am zis ca il vom cumpara mai tarziu (bugetul bata-l vina ) oricum ma gandesc ca afara il vom scoate doar daca este ceva mai cald, gen 10 grade. Poate gresesc in aprecierile mele legate de temperatura, insa ma voi informa. In afara de ceva hainute (nu foarte multe) si patut nu am luat absolut nimic. Planuiesc sambata zi de shopping pt bebe .

33+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu am patut si niste hainute de a lui bebe, spalte si asteapta sa fie calcate,iar carucior s-a incapatanat sotul sa nu cumparam , ca ni-l da niste prieteni. si ni l-a dat doar ca e o panarama de carut, nu are maner reversibil, e fffff greu (nu-l pot manevra), nu intra in lift, ma ia cu frig numai cand ma uit la el (cu toate ca e babecare e o porcarie). si uite asa mai am 2 sapt si nasc si eu nu am carut. acum s-a convins ca ne trebuie unul nou si o sa cumpere de la babyexpo pe 26 nov.

36+

Mergi la inceput

HAI JOY!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI, MIRUNA!!!!!!!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

HAI, JOY & LEON!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor m-ati mai linistit un pic. Multumesc pt raspunsuri.

Eu bagajul de spital il am pregatit di asa in mare am cumparat cam toate dar ma gandeam ca trebuie cat mai repede salteaua si lenjeria de patut ca daca vine bebe de patut are nevoie. Vorba voastra: caicirorul nu e musai in primele zile. Numai ca eu le-am comandat din America si au fost trimise din 7 septambrie pe vapor si inca n-au ajuns. Tot de acolo am comandat si sterilizator, sticlute, balansoar....D-apai sper sa nu am nevoie de ele in caz ca vine bebe mai devreme.
Azi mi-am p[ropus sa fac enrom de multe lucrui si deja am obosit. Am zis ca fac curat prin toate dulapurile din bucatarie si le-am luat la rand. Am inceput de marti si am crezut ca azi le termin dar azi m-am ocpuat si de cupto si nu mai am putere.. Vreau sa mai calc hainutele lu bebe care sunt spalate si sa fac si ceva de papape cand vine sotul de la servici.

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Vedeti cat e de mare Dumnezeu, fetelor!!!! Ieri erati ingrijorate si speriate si azi va asteapta fericirea maxima cu bebei perfecti. Bravo Miruna pentru mandretea de fecior!!! Asteptam si de la Joy vesti. Eram sigura ca veti avea copii superbi si sanatosi!

Mergi la inceput

ana_vio pe unde umbli? esti la doctor? sa ne dai de veste!
hai ca trebuie sa mai rezisti putin , nu e momentul sa nasti!
dc nasti si tu cine imi face si mie galerie frumoasa? :(

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Felicitai Miruna! Ce bebe mareeeeeeee! Refacere rapida si cat mai mult laptic.

Letzy eu am scos-o afara pe Lorena la 10 zile de la nastere. Tot asa se nimerise o vreme frumoasa. E pacat ca e cald si frumos. Doct ta ce ti-a recomandat?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 37+

Dr noastra ne-a spus ca va veni in vizita.Cand?
Nu stiu!
Si eu as cam iesi cu ea pe afara,este atat de placut!
Azi iar am stat in fata geamului deschis.
Cred ca maine imi fac curaj si iesim!
Cne stie cat va tine vremea asta placuta!?!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Si mai am o problema:cat de gros trebuie imbracat un bebe pt afara?
Off,sunt bata!
Cred ca un costum de fas e prea mult!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput