Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)
Raspunsuri - Pagina 4
letzy81 spune:
Hai Miruna,Joy
Eu de la 10.30 o astept pe fii-mea sa se trezeasca.E toata cu kk si se tot chinuie sa se trezeasca.E tare lenesa,asta dupa ce pe la 5 dimineata schimbam lenjeria de pat ca domnisoara a dat tot afara dupa ce a mancat.A scos lapticul in jet de m-am si speriat.L-am sunat pe socrul meu si cica se mai intampla,a mancat mai mult...
Si fetita mea isi strange piciorusele,se screme,da parturi cu putere.Eu am tras concluzia ca are deja colici asa ca ii dau Infacol si parca este mai linistita.
Mamici cu experienta,cam la cate zile putem sa scoatem si noi puiutii la aer?
Eu am pus-o ieri in fata geamului dechis dar tare mi-as dori sa iesim si la aer.Am aproape o sapt.de cand stau numai in casa
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA
sashenka_h spune:
FELICITARI MIRUNA!!!!
BINE AI VENIT URSULET IUSTIN!!!!!
sa fiti sanatosi si mancaciosi si mami cu mult lapte
Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
AMR...10 zile
letzy81 spune:
Felicitari Miruna!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA
ral_eli spune:
crisis esti pe receptie? vreau sa cumpar pompa ta de san, dar numai gasesc anuntul pe bazar, ai vandut-o?
36+
ukume24 spune:
FELICITARI MIRUNA!! BINE AI VENIT BEBE IUSTIN!!
HAI JOY!!!
Fetelor eu sunt hapoy ca am reusit sa dorm relativ bine ast-noapte. M-am trezit sa ma duc la baie de vreo 4 ori, somnic mai iepureste dar macar nu am fixat tavanul. Si pe langa asta am adormit dupa ce a plecat sotul la servici (adica la 7) si m-am trezit la 11.30. Yupiiii
Noi tre sa schimbam semnatura ca imediat intram in 36 de saptamani si am ramas la 34. Vreau sa va intreb fetelor care nasteti in decembrie sau cel putin ar trebui. Aveti totul gata pregatit? eu aseara am intrat in panica ca nu mi-au ajung cariciorul si scoica, patutul il avem dar nu am luat salteaua... hainutze mai am de spalat.... ufff. daca vine bebe mai repede si noi nu suntem gata cu toate? voi cum stati la capitolul asta?
34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
anya2010 spune:
FELICITARI MIRUNA!! BINE AI VENIT BEBE IUSTIN! MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA!!
Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 FELICITARI MIRUNA!! BINE AI VENIT BEBE IUSTIN!! HAI JOY!!! Fetelor eu sunt hapoy ca am reusit sa dorm relativ bine ast-noapte. M-am trezit sa ma duc la baie de vreo 4 ori, somnic mai iepureste dar macar nu am fixat tavanul. Si pe langa asta am adormit dupa ce a plecat sotul la servici (adica la 7) si m-am trezit la 11.30. Yupiiii Noi tre sa schimbam semnatura ca imediat intram in 36 de saptamani si am ramas la 34. Vreau sa va intreb fetelor care nasteti in decembrie sau cel putin ar trebui. Aveti totul gata pregatit? eu aseara am intrat in panica ca nu mi-au ajung cariciorul si scoica, patutul il avem dar nu am luat salteaua... hainutze mai am de spalat.... ufff. daca vine bebe mai repede si noi nu suntem gata cu toate? voi cum stati la capitolul asta? 34+ Luca Stefan S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Ukume Super ca ai reusit sa dormi asa bine si multicel! Poate iti urmez si eu exemplul in seara asta, sa dorm si eu mai mult...eu ma laud cu a doua noapte cam nedormita!
Legat de pregatiri...eu am inceput sa pregatesc treptat incepand cu luna a 7a, si pana saptamana trecuta au stat toate in cutii, unele sunt si acum...Dar de la intamplarea de saptamana trecuta cand credeam ca o sa nasc mai devreme am spalat lucrusoarele lui bebe, le-am calcat si am inceput sa-mi pregatesc bagajul, adica sa le adun pe toate laolalta, le aveam in pungi separate! Ia-le incet, eu una am DPN pe 1 decembrie...si consider ca mai am timp sa mai pun la punct stuff...camera bebelinei inca arata a depozit! asa ca, tu ai si mai mult! Spor!
Madalina36+
Hera25 spune:
Felicitai Miruna! Ce bebe mareeeeeeee! Refacere rapida si cat mai mult laptic.
Letzy eu am scos-o afara pe Lorena la 10 zile de la nastere. Tot asa se nimerise o vreme frumoasa. E pacat ca e cald si frumos. Doct ta ce ti-a recomandat?
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 37+