Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)
Raspunsuri - Pagina 3
Vasari spune:
Uau, ce vesti!!
Miruna si Joy, nastere usoara!!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35
anya2010 spune:
beatrice e un scump bebelusul tau. Succes cu tanti consiliera, sa dea DD sa se rezolve
Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
Vasari spune:
Beatrice, iti tin pumnii sa rezolvi cu consiliera!
Cel mai bine bb desfunda canalele, iar compresele calde dilata canalele. Varianta optima ar fi comprese calde in timp ce bb e la san. Ai vazut cu ce disperare prinde sanul si vrea sa pape.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35
celesta spune:
HAAAAAAAAAI MIRUNA !!!
HAAAAAAAI VICTORIA !!!
Fetele, si eu ma chinui de aseara cu contractii dureroase, unele rau de tot, dar la intervale neregulate de timp... astept sa ajunga la 5 minute ca sa plec la clinica. Nu e prima oara cand mi se intampla asta, cam asa o tin de o saptamana, asa ca prefer sa fiu rezervata in pronosticuri.
Va pup pe toate
39+
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Multumim pentru capitolul nou ! Onniex, felicitari pentru vestile despre bebelina! Au asa personaliatate micutii nostri, nici nu se nasc si ne fac programul . Ioana_mami, am mai vrut sa te intre legat de Cantacuzino: in afara de hainute/cosmetice pentru tine, au zis ceva de minunatele tampoane home-made, sau iti dau voie cu tampoane natracare? Pentru bebe ce ai avut nevoie de cosmetice, ceva? Sau numai scutecele si hainutele de iesit din spital? 33+ |
Tampoane iti dau ele la spital...gata sterile..in functie de tura ti se cere vata la schimb sau nu!Dar tu sa ceri...
Eu imi confectionam si singura pe loc inainte sa merg la baie.
Sa iei sampomel ptr bebe daca o sa stai cu el in camera..ca atunci cand vine la camera sa ii faca baita ii da cu ce apuca.Daca nu o sa il ai in camera nu iti trebuie ca il spala ele acolo.
Hainute la fel...dc ti-l iei in camera cu tine iti haine si il imbraci ...dc nu il imbraca ele cu niste haine ORIBILE...dar sterile
beatrice75 spune:
Am intrat repede sa a nunt ca a nascut Miruna:"La 11.25 s-a nascut bebe Iustin. Nota 10, 3900g, 52 cm, groaznic de dureros gratie oxitocinei, am fost asistata de toata familia Badea (n.r medicul Mirunei), dar degeaba"
Mami de printisor
rala spune:
Miruna si Joy bafta multa si nasteri usoare
Eu cred ca si Celesta e pe cale sa ne faca in noaptea asta surpriza. Bafta Celesta!!!!
Multumsc Simona Maris pt lamuriri despre Elias (eu le ceream). Ce inseamna "sa ai de toate la tine aduse de acasa"? Te referi la trusa pt epidurala? sau batadina? Stiu ca ai multe pe cap cu bebe acasa, dar daca ai putin timp sa imi raspunzi multam anticipat.
Eu sunt bine, azi am schimbat semnatura, eco dupamiaza. Aseara printr-un concurs de imprejurari am ajuns intr-un club, muzica la maxim, Maia a fost destul de incantata. Parca vad ca fac o petrecareata
38+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold