Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu m-am oprit la spital ca era totul ok. Dar tot citind pe net m-a luat panica si a trebuit sa merg sa ma asigur ca e totul ok. Multe belele patesti daca te iei dupa internet

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Si mai am o problema:cat de gros trebuie imbracat un bebe pt afara?
Off,sunt bata!
Cred ca un costum de fas e prea mult!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

O sa razi, probabil, dar il imbraci la fel cum te imbraci tu. Daca tu acum iti pui costum de fas, de ski, etc, asa ii pui si lui. Daca tu iesi in pulover sau gecutza ceva asa si el. El transpira f repede si nu are sens sa infofolim copiii aiurea doar pe motiv ca sunt mici.

Caciulite se pun in general numai cand sunt sub 12 grade si e vant. Dar un bebe nou-nascut, la primele lui iesiri, e bine sa aiba totusi capul acoperit chiar daca sunt mai multe grade si nu e vant, macar o caciulita subtire e bumbacel.

Fara fulare pe nas, gura, ochi, e ridicol de inutil. Copilul are nevoie sa respire.
Si o sa vezi mai incolo ca bebelusii acestia crescuti cu fulare la gat si costume de fas, "vai sa nu raceasca copilul", culmea crescuti cu caciula pe cap in casa... sunt tare bolnaviciosi in general, exceptiile confirma regula. Cum dau de un strop de vant iti fac febra, au muci etc. Ca sunt crescuti in borcan. In general,copilul cum il cresti asa il ai.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Din nou dau buzna pe la voi si cred ca o sa mai dau pt ca am multe fete dragi in odiseea asta
Tre' sa bag si eu niste motzate pet Joy

Hai Joy!!!
Hai bb Leon!!!

Felicitari proaspetelor mamici, in special lui Geniusamb si Ioana_mami

Nasteri usoare!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eva felicitari pt vestile bune!
Ai o ambitie fantastica,esti de admirat!
Si nu,nu rad,are sens ce spui tu.Multumesc

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Hai Miruna,Joy

Eu de la 10.30 o astept pe fii-mea sa se trezeasca.E toata cu kk si se tot chinuie sa se trezeasca.E tare lenesa,asta dupa ce pe la 5 dimineata schimbam lenjeria de pat ca domnisoara a dat tot afara dupa ce a mancat.A scos lapticul in jet de m-am si speriat.L-am sunat pe socrul meu si cica se mai intampla,a mancat mai mult...
Si fetita mea isi strange piciorusele,se screme,da parturi cu putere.Eu am tras concluzia ca are deja colici asa ca ii dau Infacol si parca este mai linistita.
Mamici cu experienta,cam la cate zile putem sa scoatem si noi puiutii la aer?
Eu am pus-o ieri in fata geamului dechis dar tare mi-as dori sa iesim si la aer.Am aproape o sapt.de cand stau numai in casa

Mami de SANDRA-GABRIELA

Letzi am si ei acum infacol sa ii dau ... eu o sa o scot intr-o ora afara ...10 min in fata blocului...e cald si frumos si de ce nu???Si fata mea are 1 sapt fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

a nascut MIRUNA!!! FELICITARI!!!
Imi pare tare rau ca n-am fost pe faza, dar bebe suge, A. vomita, casa un haos, am facut o supa pe etape, acum un morcov, pauza, apoi un cartof si tot asa.
Ma duc sa vad cd, ce, cum a nascut
JOY!!!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

nimeni nu stie nimic de Joy?....cred ca deja a nascut pt ca ii s-a rupt apa azinoapte la 3!

Eva, ai un nazdravan de baiat,nu gluma!!!tot asa sa continue.....felicitari pt kilograme!!!!....eu am 16kg jumate in plus

MIRUNA FELICITARI PT URSULET!!!!

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari, Miruna!!! Bun venit, Iustin!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu l-am scos pe Patrick parca de a doua zi de cd am venit acasa...a iesit prima data 5 minute, apoi 10 minute. Sambata, la o sapt a fos tin parc si am stat aprox o ora si un sfert.
Azi am iesit cu un costumas de casa intreg, de velur, peste care i-am dat o gecuta pufoasa, dar nu groasa. Cd o fost frig, i-am pus un saculet mai gros peste acelasi costum de velur cu care il tin in casa. In cap a avut azi o caciulita f subtire, crosetata, pt ca la noi in camp e vant, iar landoul meu nu are chestie din aia d eprotectie pt vant. Inca n-am trecut nici in zilele in care a fost frig la costumas de iarna, caciuli si mai stiu eu ce nebunii. Si de iesit, se iese cat mai repede posibil, dc vremea permite. si copilul iese din casa si la temp scazute, cu conditia s anu fie ceata/viscol. Iese si dc ploua, si dc e frig. Ca doar n-o sa-l tin in casa toata iarna dc e ger. Eu o sa ies pana la -5 grade. Ca la -10 inghet eu

Nu stie nimeni nimic de Joy?

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu l-am scos pe Patrick parca de a doua zi de cd am venit acasa...a iesit prima data 5 minute, apoi 10 minute. Sambata, la o sapt a fos tin parc si am stat aprox o ora si un sfert.
Azi am iesit cu un costumas de casa intreg, de velur, peste care i-am dat o gecuta pufoasa, dar nu groasa. Cd o fost frig, i-am pus un saculet mai gros peste acelasi costum de velur cu care il tin in casa. In cap a avut azi o caciulita f subtire, crosetata, pt ca la noi in camp e vant, iar landoul meu nu are chestie din aia d eprotectie pt vant. Inca n-am trecut nici in zilele in care a fost frig la costumas de iarna, caciuli si mai stiu eu ce nebunii. Si de iesit, se iese cat mai repede posibil, dc vremea permite. si copilul iese din casa si la temp scazute, cu conditia s anu fie ceata/viscol. Iese si dc ploua, si dc e frig. Ca doar n-o sa-l tin in casa toata iarna dc e ger. Eu o sa ies pana la -5 grade. Ca la -10 inghet eu

Nu stie nimeni nimic de Joy?

==========
Corina

POZE

Brave Girl , mersi de postare ...mie neonatoloaga mi-a zis sa o scot de la 12 zile...dar si mama mea si instictul meu imi spun sa scot puiul 5-10 minute afara ca e asa frumos

Mergi la inceput