Suntem in clasa a doua:2010-2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
madyrizi spune:
La multi ani si la multi fb!!! 
ne placea si noua in vacanta, fara stresul lectiilor, fara teme de vacanta... super... zapada la discretie in curte...
alex a zis ca s-a plictisit si abia asteapta sa inceapa scoala ca n-are cu cine se juca. fratele lui e prea mic si nu rezista la tavaleala
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
happiness spune:
La muli ani! Sa fim cu totii sanatosi, sa avem un An Nou mai bun, mai bogat si mai fericit!
Noi azi iesim din vacanta, pana acum doar am citit, de azi reincepem incet-incet sa intram in ritm, pentru ca acusi incepe scoala si nu vrem sa avem surprize neplacute. Vreau sa faca macar 2-3 probleme la mate si 2-3 dictari la romana, sa ma asigur ca nu o ia prin surprindere scoala, ca mai ieri ma intreba cum se face j...Noi am avut o vacanta frumoasa, traditionala, in familie, atat la tara, cat si la oras, cu saniuta, patinoar, parc de distractii, mers la colinda si la urat...Ne-am relaxat dar parca tot nu asteptam scoala..Voi ce mai faceti?
sorana spune:
Azi a facut doar la engleza, de mate n-a avut chef. Poate maine ....
Sper totusi ca nu vor incepe cu materie noua, vor mai sta cateva zile la recapitulari.
Sabina spune:
La multi ani tuturor! Sa aveti un an frumos alaturi ce copilasi.
Noi mai stam la munte pana duminica. Eu am fost f racita si copiii au luat de la mine, abia de noaptea asta nu se mai tuseste nonstop, asa ca ii mai tinem sa ii refacem complet. Nu merita sa mearga 3 zle la scoala si dupa aia iar la Busteni.
Nici eu n-am fost bine, am tras ceva emotii, cu drum la Bucuresti pt analize, sepram ca e o mica recadere din cazua racelii. Din viroza s-a suprainfectat pt ca nu mai am sistem imun.
Acum sunt deja mai bine si sper ca in cateva zile sa revina valorile la normal.
Sofia a citit mult in vacanta, si a desenat....de maine poate reluam si pianul. La mate etc n-o sa faca decat daca ii scot eu ceva fise la imprimanta, n-avem niciun caiet /culegere la noi :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Nicoleta spune:
La multi ani! Sa fiti sanatosi si voiosi tot anul!
Noi inca in vacanta, pana luni... Stef nu a facut pentru scoala mare lucru. Insa a mers 5 zile la scoala de schi :). Astazi abia a intrat prima data la un concurs pe net, de citit, cu puncte. Ne-am aprovizionat azi de la biblioteca, are 3 carti noi, de citit pana sambata.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
sorana spune:
Ce mai citesc copiii?
A mea citeste acum ceva cu baronul Munchaussen.
Dar nu e prea incantata.
Si nu stiu ce sa-i iau ...as trece maine pe la librarie.
happiness spune:
Sorana, am mai zis, a mea citeste inca povesti. ![]()
Azi incepe scoala...Sa dea Domnul sa fim sanatosi si sa avem doar FB-uri cu totii! La multi ani din nou!
darvla spune:
Buna dimineata si La multi ani!
Eu tocmai l-am dus pe cel mic la gradi( Daria merge singura ca doar trece strada si e la scoala, de pe balcon ii vad si clasa iar in pauze mai arunc un ochi sa vad ce face) si m-am apucat de ocupatia mea preferata in ultimul an: sa caut un job. Cam greu dar nu disper.
Plus je vois les gens, plus j'aime mon chien!
Nicoleta spune:
darvla, succes!
Happiness, sa avem cu totii un an bun, indiferent ce inseamna asta pentru fiecare! Eu imi doresc pentru copiii mei sa fie sanatosi si voiosi.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...