Suntem in clasa a doua:2010-2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
darvla spune:
Fetelor, ne primiti si pe noi in grupul vostru? Va citesc de mult dar n-am avut curaj pana acum. Am si eu o fetita in clasa a doua , o cheama Daria, a terminat prima clasa intai si la fel de bine(sau f.b.) o ducem si in clasa a doua. Suntem din Cluj si va salutam pe toti!!!!!!!!!!
doar marea
madyrizi spune:
bine ai venit! 
nici noi nu mai mergem la scoala, suntem deja in vacanta. de fapt, alex e deja plecat la bunici
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Sabina spune:
bine-ai venit, sa ne mai spui de Daria!
Anya, noi plecam maine. galagia facute de ai mei se aude sigur pana la voi in vale (sau pe deal? noi tot pe deal, dar pe partea ailalata langa caminul alpin)
maine nu se mai fac ore , iar azi a fost serbarea , Sofia a mers cu matusa ei, ca eu sunt racita cobza.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
darvla spune:
Multumesc de primire!
Pe mine ma cheama Delia, si pe langa Daria mai am si un baietel, Vlad, la gradinita.
Despre Daria, pot sa va spun ca e o fetita tare isteata, ii place foarte mult matematica ( nu i se trage de la mine, ca eu am terminat Litere)si e extrem de ambitioasa. Azi fac ore pana la 11 si apoi vacanta( cam scurta, din pacate).
Va uram tuturor SARBATORI FERICITE!!!! si mai vorbim dupa vacanta.
doar marea
Tisina spune:
Dragi mamici de "clasa a II-a", si nu numai, intru pe scurt doar sa va urez un An Nou linistit, plin de bucurii si de realizari scolare (si nu numai
), copii fericiti (ca isteti sunt cu totii) si numai surprize placute! Sa auzim numai vesti bune pe acest site, si sa fim sanatosi si voiosi tot anul care vine!
La multi ani!
Cu toata simpatia,
, mama de clasa a II-a si de grupa mijlocie 
sorana spune:
Un an nou foarte bun tuturor!
Sa aveti parte de multe bucurii si realizari in 2011!
Din pacate de miercuri incepe scoala. Din fericire n-avem teme deloc in vacanta asta
. Oricum de maine incepem sa facem la engleza (are miercuri si acolo are tema
) si (sper eu) un pic de mate.