Suntem in clasa a doua:2010-2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La multi ani! Sanatate multa si numai bucurii.

Citit? Ultima varianta a fost ca nu-i mai sau mancare daca nu citeste macar 3 pagini!!! Daca nu le da doamna ceva obligatoriu, nici macar benzile desenate nu-l intereseaza. S-ar juca toata ziua sau ar sta la desene animate. In schimb l-am trimis sa verifice caietele de engleza si a facut doua exercitii...asa ca i-a venit lui.
Copiii au stat 1 saptamana la munte si ne-am dus si noi de revelion la ei. Am tras cu artificii, ne-am dat pe derdelusul din zona - am evitat partiile oficiale pe care presupun ca era aglomeratie si tiganie. Duminica ne-am intors in Bucuresti. Luni i-am dus pentru prima oara in viat alor la patinoar si Matei (sportiv de soiul lui) n-a avut nevoie sa fie tinut, asa ca ca o ora jumatate s-a dat fara probleme, iar la sfarsit incerca piruete. Cel mic a mers vre-o ora tinut de tati. Eu pazeam hainele pe margine (nu m-am urcat in viata mea pe patine si tati n-ar fi avut mani suficiente sa ma tina si pe mine, plus ca n-a mai pus nici el patine in picioare de vre-o 30 de ani). Ieri am fost la piscina ca sa terminam vacanta bine.
Acum am inceput scoala/gradinita/serviciul si nu stiu ce parere au copiii dar eu abia astept vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

La multi ani! Multa multa sanatate,iar zambetele copiilor sa va lumineze tot anul!

gata prima zi de scoala. Am vb cu scolarelul la telefon sa vad primele impresii...si era taaaaaaaaaare incantat. A zi ca a fost "super"! Desi aseara l-am intrebat daca se bucura ca incepe scoala si mi-a raspuns ca NU, ar mai vrea sa fie vacanta.

Sorana, David citeste acum Cuore si Aventuri in Alaska.
Dar cel mai mult i-a placut Araminta Nalucila- sunt 3 vol. dar sunt carticele mici cu scris maricel si mai largut...sunt foarte usor de citit.
Daca vrei, maine o sa-l pun sa ia primul vol cu el la scoala si eventual sa mearga la Monica si sa i-o imprumute.

Lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce-ar fi sa faceti (ca eu nu prea am cum si de ce... desi daca este cineva interesat scriu si eu) o lista cu ce citesc copiii vostri in clasa a doua si le place (ma refer mai ales la carti)? Pe prima pagina? (poate ne inspiram si noi la vara)

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Si noi, peste vreo 2 ani....Ca multe lucruri am aflat eu de pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Uau Lalya ce bine e sa ai copiii colegi in aceeasi scoala.
Da, multumesc mult, roaga-l pe David sa-i aduca Monicai primul volum.
Daca am scris prea tarziu si nu mai intri azi, atunci ramane pe vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am uitat sa zic - Cuore varianta aia originala? Adica lunga si plictisitoare? Uau.
Fi-mea s-a plictisit de baron si l-a lasat (dupa un capitol). Acum a inceput ceva numit "ora de magie".
Nu sunt convinsa ca fac bine ce fac dar perseverez
Ma refer la citit si la faptul ca i-am tot zis ca daca nu-i place o carte s-o lase si sa ia alta. Si mie mi s-a intamplat (nu o data) sa citesc cateva pagini sau chiar mai multe si sa constat ca nu-mi place si s-o las. Si eu am citit si inca citesc destul de mult. Pentru mine e important sa citeasca de placere nu pentru ca "trebuie". Stiu ca o sa aiba chestii pe care trebuie sa le citeasca dar sper ca pana atunci sa prinda gustul cititului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Imi pare rau ca scriu asa de tz...dar nu am avut timp pana acum.

Sorana, maine o sa vina David la Monica...sunt mai multe "Monici" prin clasa?...o sa-i spun sa vina in prima pauza...sper sa se "gaseasca"

vb maine...
noapte buna!

Lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Capitol nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159975

Mergi la inceput