Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
honeybaby spune:
La multi ani Dami!
Sa-ti fie viata o poveste minunata
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
stefimic spune:
LA MULTI ANI! DAMIANA
Sa cresti mare si sanatoasa cu multe bucurii pentru parintii tai!
LA MULTE LUNITE iepurasilor:THEODOR STEFAN, TUDOR, TANYA IOANA, CEZAR.
DENISA aseara nu le-am vazut dar am admirat dimineata pozicile scumpei MAYA, o dulceata de fetita, super pozele din natura.
NAFI, ALINA capul sus fetelor, totul o sa fie bine, sunt sigura.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Erina spune:
Ami multumim pentru link. Tin pumnii sa se descurce toate!
Andira, chiar m-am gindit la tine cind era pomenit Europolul in finalul cartii.
Mi-a placut prima parte a trilogiei dar acum ma gindesc serios sa nu mai continui cu celelalte 2. Eu sunt o fire extrem de sensibila (poate asa la prima vedere nu se vede, intimidind lumea de cele mai multe ori) si de aceea am fost foarte impresionata de istoria crimelor comise de Martin.
M-a socat pur si simplu partea in care Mikael este sechestrat de catre acesta.Cind am spus ca am visat urit nu era o figura de stil, mai mult, vedeam cum ma incarca negativ...
Nimic de zis personajul Lisabeth e foarte interesant si cartea e scrisa foarte bine, intr-o maniera captivanta dar ma intreb: cu ce am ramas dupa citirea ei?
Am citit carti istorice, tot felul de cari gen Lollita, proza scurta japoneza cu adevarat gothica, am vazut Battle Royale si Audition si alte filme japoneze care dau cu adevarat fiori...dar acum am alta filosofie...si parca alta sensibilitate (de dupa nasterea copiilor)...
Masaru Emoto a facut experimente asupra apei supusa la diversi stimuli externi http://www.masaru-emoto.net/english/ephoto.html(si cum stiti ca, corpul uman e 70% apa, concluzia o trageti voi.
Acum am The Secret de Rhonda Byrne, va spun daca merita citita.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
dayanara spune:
erina am gasit pozele larei pt concurs
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=16
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Roxana, citisem deja ca a pus Ami link pe prima pagina si am zis ca ti-a raspuns ea. Pup.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
andira spune:
La Multi Ani, Oana, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o zi minunata!!
La Multi Ani Dami, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Bumbitza - multumim! deja e mai bine.
Erina - pe mine m-a impresionat stilul in care a fost scrisa cartea. Descria tot felul de imagini mai mult sau mai putin placute, fara insa nici un fel de implicare personala, practic te lasa sa aduni tu sentimentele, fara aportul lui. Nu stiu daca ma exprim bine, dar stilul mi-a placut extraordinar.
Volumul 2 are cateva chestii si mai urate, insa pot fi citite datorita stilului impersonal de a le reda. Altfel cred ca dadea in altele, si nu s-ar fi putut citi.
Apropo de ce ziceai tu, m-am regasit in exact ce spuneai, si mie imi plac toate tipurile de estetica hand-made, ca sa zic asa (stiu ca suna cam aiurea, dar sunt cu piciul in brate si nu ma duce mintea acum dimineata ) - quilting, croitorie, crosetat, tricotat, bijuterii hand-made, brodat - daca s-ar putea trai din asta as fi cea mai fericita.
Am descoperit si un master la Academia de arta din Londra, pe tema cu hainele, of ce mi-ar fi placut sa-l fac.... poate in alta viata
N-am vazut rochita facuta de tine, e pe contul comun?
Va rog, imi dati si mie parola?
Cand eram in Canada, ne-am dus sa vizitam niste case de vanzare, ca sa ne facem idee cam ce ne-ar trebui pentru familia noastra, cat costa, cum sunt aranjate etc. Am vizitat vreo 5. Ultima in care am fost insa m-a lasat cu gura cascata.
Era atata bun-gust in casa aceea, in accesorii, in aranjamentele din camere, in alegerea culorilor - destul de indrazneata de altfel: alb-roz in sufragerie, rosu inchis in 2 camere, portocaliu in alta, albastru inchis etc, incat i-am intrebat pe proprietari la sfarsit daca as putea cumpara casa cu tot ce e in ea. S-au uitat nitel uimiti la mine si apoi au zambit si-au spus sa le dau un pret, pentru ca orice se poate . Mi-am adus aminte de asta pentru ca la demisol era o camera a proprietarei, care avea tot felul de materiale, foarfeci, masina de cusut, mese cum sunt cele de calcat, si l-am intrebat pe el daca sotia face quilting. A parut surprins ca mi-am dat seama imediat, dar se vedea ca ea chiar se pricepea si avea un simt estetic fantastic.
Cred ca e si pe net casa, insa in poze nu se vede asa bine. O sa incerc sa o caut.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
iliraluca spune:
La multi ani Oana!! Sa ai o zi perfecta si mereu multa fericire langa baietii tai.
Dami, sa cresti mare si frumoasa(deja mission completed) si sanatoasa in familia ta reusita.
Am votat poza Larei, de cate ori putem vota?
Am vazut pozele de pe picasa, am lasat comentarii acolo si am vazut-o si pe frumoasa si eleganta Maya. Superbe pozele.
Erina, am citit si The Secret si mai multe variante ale lui Emoto, pe mine m-au fascinat. Sunt niste lucruri atat de naturale, ai impresia ca le stii de o viata.
revin mai tarziu, scriu de pe telef, doarme Kira langa mine in pat
BDana spune:
Buna dimineata
Roxana, abia acum am cititi din urma, dupa 2 zile de pauza si am dat de afirmatia asta "bdana mi-am cerut scuze pe 2 pagini cred, daca nu se accepta poti sa-mi zici si marim pedeapsa
" . Milioane de scuze iti cer eu tie ptr ca nu mai stiu la ce te referi. Sunt batrana si obosita si am uitat . Oricum esti scuzata, desi nu cred ca ai de ce.
dayanara spune:
bdana imi ceream scuze ca te.am confundat cu aia tanara si frumoasa leea :))))
serios acum, de faza ca erai in china si nu se poate vedea picasa, dar pana la urma m.am lamurit
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE