Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mai intreb si eu o data

cum e cu comentariile pe picasa? ca ma loghez si cand ma duc in casuta aia add coment nu ma lasa sa scriu, nu apare cursoul nu se poate scrie!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Alina - multa sanatate!
Stai linistita, sunt convinsa ca o sa fie totul bine. Te inteleg perfect cu gandurile pe care ti le-ai facut, am trecut si eu prin asta cand am descoperit ca ma doare sanul drept, si medicul oncolog mi-a spus ca e ceva acolo, si sa ma duc la ecografie. Pana sa ajung acolo am tras si eu o boceala de nu mai puteam , ma gandeam la copii ca... dar e totul ok!!!
Cred ca fiecare mama se gandeste la copii, dar sunt convinsa ca e la fel ca la mine, adica se rezolva. si bucura-te de pitica, ca sigur nu-s motive de ingrijorare!

Mai fetelor, chiar vroiam sa va spun, ma mir ca n-a aparut nici o graviduta pana acum! La prichindei eram deja 4 . 3 cu erori de calcul si eu.

O suspectam pe Gaby ca ia conducerea, dar mi-am adus aminte ca a facut cezariana. Ma gandeam si la Oana si la Andra, dar imi aduc aminte prin ce au trecut ele la nastere si dupa nastere. Rox - ai nascut normal sau cezariana? ca nu mai stiu. Te am si pe tine pe lista.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

andira eu am nascut normal, dar mai stau pt ca mi.e frica de sarcina, adica sa o ridic pe silvana in brate, si va fi din ce in ce mai grea, sa urc sa cobor cu ea etc, astept ca la ivan sa poata avea mai multa independenta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Dragi mamici lansez si eu niste intrebari si va rog daca se poate sa ma ajutati cu un mic raspuns.
1. cum dezinfectai cutitul de bucatarie? se poate fierbe?
2. carnea fiarta congelata e ok?
3. voi cum spalati carnea? doar cu apa?

Multumesc anticipat tuturor!

Andira ai PM.
La multi ani Damiana!!

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rox, Ami - multumesc pentru parola!

Rox - asa e, ai dreptate aici.

Of, nu mai pot sa scriu, ii da al doilea dintisor si e super-maraita. Azi cred ca ii dau un borcanel de mere cu afine, ca vad ca nu ne intelegem, si ala macar stiu ca-i place.
V-am lasat.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata..multumim de dam si noi una cu lapte azi...

la multi ani oana multa sanatate si tot ce iti doresti,sa fii fericita,sa te bucuri de baietelul tau si sa fi iubita de toti cei dragi tie....LA MULTI ANI

la multi ani dami...multa sanatate si voiosie,fericire,veselie...la multi ani

lamulte lunite sarbatoritilor de azi....

Bumbitza multumesc mult pentru sfaturi...fetita mea se tragea de ureche foarte des,si avea si nervi,se tragea asa de ureche pana incepea sa planga...

adelina a dormit bine,dar plange mult ziua,vad ca acum iar a inceput sa planga..nu stiu ce se intampla cu ea...plec la ea....

o zi buna la toate fetele

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

imi amintesc de atb cat a ridicat caruciorul cu tot cu nicholas!
nici eu n.am avut probleme dar mi.e tare frica sa ridic...nu stiu de ce

ami spalat cu detergent si apa cred ca e suficient, chiar daca.l fierbi si.l tii la aer, steril tot nu ramane, dar daca totusi vrei, dupa folosire, curata.l cu spirt sau ceva solutie dezinfectanta sa.ti fie mai usor si la indemana
la inceput, ii fierbeam carnea congelata lui ivan, apoi i.o congelam in piure cu celealte legume, de ceva timp insa, i.o pun la fiert impreuna cu legumele, n.o mai fierb separat si da o congelez dupa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

mai intreb si eu o data

cum e cu comentariile pe picasa? ca ma loghez si cand ma duc in casuta aia add coment nu ma lasa sa scriu, nu apare cursoul nu se poate scrie!

POZE

La mine merge cand dau clik. Mai incearca, nu stiu de ce nu poti scrie.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

bai fetelor nebunelor, ROXI si ANDIRA, cat de mult m-am andit si eu la subiectul asta cu o noua sarcina, de asta nu am lasat nici ginecoloaga la nasterea IOANEI sa-mi lege trompele.
problema la noi este ca daca ma aude sotul ma trimite de acasa, el spune hotarat ca nu mai vrea alti copii, dar eu traiesc in suflet cu ideea unei noi sarcini si a inca unui copil.
cert este ca e greu de crescut, noi suntem singuri, si financiar ne-a fost destul de dificil, dar eu tot nu pot spune cu siguranta ca nu voi mai avea alt copil.
voi cum ati evaluat situatia cand v-ati apucat de bebe 3?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LA MULTI ANI, OANA !!!
Draga mamica, sa ai parte de multa sanatate si bucurie toata viata, sa fii iubita si rasfatata la fel cum o faci si tu cu cei dragi tie !!! Uite ce dar frumos de soare si caldura ai primit azi, pe masura sufletului tau !!!

Mergi la inceput