Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
irinabobe spune:
LA MULTI ANI OANA sa fii fericita si sa te bucuri alaturi de sotul si frumosul tau mic!
Denisa da mie mi se pare un cadou haios pentru bunici, stiu ca il vor aprecia...acum trebuie sa gasesc unde se fac calendare personalizate mai ieftinute...
Castelana de ce esti in butoi?
Sanzi multumesc pentru raspuns, m-am mai linistit acum daca si voi ziceti ca e inca ok...astept sa vad cum progreseaza si luna asta...
Bumbitzastiu ca exista, deja i-am luat un cub dar singura chestie pe care o face cu el e sa bage bucatile mici in gura , o sa ma uit si dupa un cub din ala muzical cred ca e de la fisher price cand nimereste sa bage bucatica potrivita in gaura canta...da sa vad unde gasesc si la ce pret ca daca iar dau un milion pe o jucarie pe care nu o baga in seama ma inscriu si eu la presul denisei...
ami_84 spune:
Neata!
Dau cafea tuturor.
Eu am intrat intr-o incurcatura si inca nu am scos-o la capat. Ma rog sa fie bine pana la urma. Stau toata ziua dupa Irina mai nou ca se ridica in picioare imediat cum prinde ocazia si imi este frica sa nu se loveasca. De fapt am si scapat-o daunazi cu capul de marginea unui dulap.
Felicit toti iepurasii pentru progrese!
Am pus link pe prima pagina sa o votam pe Lara in concursul DC.
O zi buna!
Irina (8 martie 2010)
CoriMami spune:
Neata, eu dau ness cu lapte!
La multi ani OANA! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau iubit si de sotzul tau drag!
Am vazut si eu poze minunate:
Daria de marsy_baby, cu ochisori albastri minunati si motz haios
Maya pe covor de frunze, vorbareata si eleganta, ca de obicei!
Raducu de Annya si mami a lui, 2 frumosi!
Urez multa sanatate Alinei, si un fratior/surioara cat mai curand pt Asteropi
La noi azi a plecat tati 5 zile in strainatatzuri.
Si asa nu intru eu prea des, dar zilele astea urmeaza sa am program full, vine mama, apoi fratele meu din UK (nu l-ammai vazut din mai de la botez) apoi si sotul, toti sub acelasi acoperis. Abia astept sa punem mese si sa depanam povesti!
revin, plage petalaaa
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
dayanara spune:
La multi ani dami! sa cresti mare si sa fii sanatoasa si fericita, ca frumoasa esti deja
irina eu abia zilele trecute am trimis parintilor pozele de la botez :))) daca ma apuc de calendar la 18 ani e gata
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
La multi ani Damiana Sa iti fie viata un basm frumos!!!
La multi ani mamicii finute si inimoase Oana! Sa fii sanatoasa si mereu cu inima vesela! Sa traiesti fericita sa iti vezi stranepotii mari!
Eric frumos, sa iti traiasca mamica!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
dayanara spune:
La multi Oana ! sa fii fericita alaturi de eric si sot!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
stefimic spune:
LA MULTI ANI! OANA
Sa fii sanatoasa mamica draga, sa-ti vezi visele implinite prin puiul tau drag si scump.
esti o persoana minunata, sa-ti dea viata multa putere si multa, multa fericire pentru ca le meriti din plin.
Sa ne traiesti mamico!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
babyangel spune:
'neata fete dragi,
va invit la o cafeluta Starbucks..na,ca sa malaud! E buna,buna!
Alina multe ganduri pozitive pt tine si totul va fi ok! Hai sa sa te bucuri de singurul lucru bun din toata povestea asta:...ai slabit 3 kg ...Sa stii ca si bunica mea la 81 de ani a avut exact aceeasi problema(noi suspectam un cancer de colon) si de fapt a avut niste polipi pe care i-a extirpat(mai multi) si acum are 87 de ani si poate manca orice fara probleme.
Tin pumnii pt rezultat!! Pupici multi Ioannei!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
honeybaby spune:
La multi ani Oana !!!!
Sa fie fericita si iubita alaturi de sot si Eric !!!!!!
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna