Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
dayanara spune:
oana ce face eric cum se simte?
ina voi cum sunteti?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
stefimic spune:
salutare si pe seara de la noi, am vazut ca aveti spor si am zis sa mai citesc si eu ceva ca daca nu acum voi ramane iar in urma si incerc din rasputeri sa ma tin si eu de grup.
DENISA ce-mi place mie la voi, pot sa ti-o trimit si eu pe IOANA cu diversificarea, am vazut ca sunteti la faza cu meniu la alegere.
mai vreau si eu pozici cu MAYA(daca sunt si nu am apucat eu sa le vad scuze).
MIHAELA ce bine te inteleg eu pe tine la faza cu somnul, cand vorbesti despre tine parca ma descrii pe mine, nici eu nu stiu de ce se trezeste asa des noaptea si ar sta numai la titzi, sunt curioasa cand o voi intarca daca isi va modifica programul.
vreau sa urez si eu sanatate multa bolnaviorilor.
ROXI ce puiuti frumosi ai tu acolo, SILVANA creste asa de rumos si mie chiar mi se pare afi o fire calma si linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
andra_s spune:
Alina hai ca va fi bine, vei vedea si ia partea frumoasa a intamplarii, v-ati hotarat la bebe nr 2 eu cred ca nu mai aveti rabdare pana in primavara pup mamica si printesa Asteropi
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
stefi
na am incercat sa pun comentariu la poza mayei si nu ma lasa, nu pot sa dau clicl acolo, m.am logat si degeaba, apare locul de comentariu, dar nu pot scrie in el!!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andra_s spune:
Alina ce faine sunt pozele, a crescut Asteropi si se vede ca s-a simtit f bine la buni
nu pot sa nu remarc ce frumoasa este Anees a Alinei, si pitica lui Mihai la fel, pe ea o stiam de la Irina
Prichindelul Corinei? era pedepsit? Cu ea m-am intalnit in spital, ea era gravi, aproape de termen, iar eu abia nascusem si chiar vorbeam ca v-ati pus toate pe facut copii in aceeasi perioada si uite asa mi-am amintit si de Simona, si ea e mamica de 2010
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Alina - super pozele. Imi place de printesa ta vesela
Irina - wow !!!! imi plac mult noile poze. Buna idea cu caldendarul pt bunici. Tocmai ce am scapat de niste bani si suntem in pom si asa vor fi si de craciun cred . Cred ca o sa punem si noi in practica.
Ileana- imi plac mult salopetele Kirei. Ce cuminte sta ea in cadita aceea mica. Maya stropeste si din cea mare , in aia mica cred ca se rastoarna cu totul.
Mie imi plac mult persoanele cu ochii deschisi si parul inchis la culoare
Erina- nu stiu daca am mai scris. Super pozele de la halloween party . imi place cum iti sta in buline si lui David in galben.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
Seara buna! Hai ca pana recuperez eu se trezeste fii-mea... N-am reusit tot cap trecut, decat pana la pag 13..nah ca e cu noroc. Hai ca ma apuc de scris.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Multumesc mult fetelor pt cuvintele frumoase (Stanucel, Sanzi, Oanaiacovita)
Stanucel, vroiam sa-ti spun ca te admir pentru taria si intelepciunea cu care ai luat decizia de a ramane cu sotul, pt copiii tai. Barbatii sunt slabi prin natura lor, cum dau de greu dau inapoi sau o iau razna. Am mai zis eu...de ce credeti ca D-zeu nu i-a conceput pe ei sa fie mame? Voi stiti cel mai bine ce e intre voi, isi pot da cu parerea multi despre ce ar trebui sa faci, dar pana una alta nu ei sunt in situatia respectiva si cel mai bine e sa procedezi in functie de ce va este voua bine, tie si minunilor tale. fata puternica ce esti tu!
Cat despre otita, vad ca acum s-a linistit. Se mai trage de urechi dar nu tot timpul, cum zicea si Sanzi de cele mai multe ori de oboseala sau cand e pusa in dificultate mai face asa.
Oana, sper sa nu dureze asa mult gazele si la noi...Am inceput sa-i dau Enterolaxis, sper sa-i mearga mai bine.
L-am vazut pe Eric innebunit dupa Gummybear :)) super! Neaparat ii fac si eu ilincai un filmulet s-o vedeti si pe ea ce caraghioasa e.
sanatate multa micului! acum am vazut ca e bolnavior...
Honey, daca o lasa asa plange f mult si cu cat oboseste mai mult cu atat ne e mai greu s-o adormim...am incercat la un moment dat dar cand a trecut de 12 noaptea si ea era din ce in ce mai agitata am cedat.
Dayanara, Iliraluca, merci si voua de raspuns ref la urechiusa
Vazut poze cu Kira, superscumpa! Ce idee interesanta cu balonasele de sapun, ia sa incerc si eu :)
LAlexandra, ce mai se aseamana copiii nostri :) pun si un :( de la sine inteles...merci mult pt raspuns.
Mihaela, cum sa ma supar? e binevenita parerea ta! nu stiu ce sa zic, despre venit acasa...e pensionata partial si ii convine mai mult sa vina acasa si sa participe la seminarii...deocamdata mai astept si voi vedea.
Revin ca mi s-a facut foame intre timp.
Bumbitza spune:
Irinabobe, exista jucarii speciale, sortatoare se cheama si-s intr-adevar destul de ok, dar scumpele...
Child, am ratat filmuletul cu Albert, unde-l mai gasesc si eu? :((
Andra, multumesc de sfat. O sa incerc si cu MagneB6, cu siguranta imi va prinde bine.
Delia13, sper ca sunteti bine..adica se rezolva nu?
Lara, imi plac f mult postarile tale, esti de nota 10 :)
Leea111...eu inca ma retin de la multe mancarici gustoase, pt ca Ilinca sufera cu gazele si nu vreau s-o chinui eu si mai mult.
Nafi, sper sa fie totul ok, bafta la dr!
Bluekidoo felicitari pt progresele Tanyei l
Castelana uite un mare pt tine sa uiti de suparari!
Andira, sanatate mult pisicutei
Ella de unde-ti vin maica ideile astea? auzi la ea, LVNM...nu mai pot de ras :)))
Fete ma opresc aici cu recuperatul ca am obosit, daca mi-ati mai adresat ceva dupa pag 13 incolo, va rog sa mai imi scrieti o data :( Multam. Ma bag la papa si apoi la somn.
O noapte linistita tuturor
castelanaC spune:
Buna fetele!
am intrat sa va zic doar ca mi-a iesit capul afara din butoi si e un soareeeeeeeee, ca nu-l pot lasa asa de capul sau si trebuie sa ma bucur de el!
merci tuturor de toate incurajarile, ei astea-s pase tracatoare, altfel numai de miere m-as fi aplecat, ce naiba!
Miria sa-ti traiasca fetita!
Astero, ei o sa iasa perfecta si analiza biopsiei si sa vezi ce fratior trantiti ca sa sarbatoriti asa o reusita!
Ina
bumbita
Lalexandra linte= lenticchie in Italia, se mananca mai ales la Roma de anul nou, cica au bani tot anul ( datorita formei bobitelor!)
va pup am inttat asa pe fuga, sunt cu toate asa de vraiste ca ma baga-n butoi la loc, dar eu ma tin tare, batz!
castelana mami fericita