Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fustita am folosit si noi in vara asta,nu era prea confortabil pentru ea si puneam si pantalonas scurt pe dedesubt...s-au bady-ul

noi am fost in parc azi,am profitat de vreme frumoasa,am dat-o in leagan pentru prima data...

chiar am vrut sa intreb daca si la voi plang bebelusii cand plecati de langa ei...adelina, plange doar cand ma intorc cu spatele spre ea...cum am intors spatele urla,m-am speriat am dezbracat-o credeam ca are ceva,dar ea radea la mine,am repetat faza si acelasi lucru,urla de zici ca o taie cineva...dar vad ca mai sunt mamici care se plang de asemenea faze cu copilasi,deci nu imi fac griji...
sunt franta de oboseala si am facut febra musculara cu ea in brate...dar trec toate...

o noapte buna si linistita va urez...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pai, numai cu bebe trebuie sa stea ca Dami vine cu noi.
Cine, ma, sa stea cu el asa de chef ca sa plec eu?
Of! Sper sa apara vreo varianta pana atunci, c-o sa regret toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gazzica

Buna seara tuturor! Fetelor am o intrebare la voi,ati auzit cumva de clinica OFTAPRO? Eu am strabism,si am impresia ca fiul meu ma mosteneste...Am asteptat sa treaca de 6 luni,acum avem 6 luni si 3 sapt, putem merge la consultatie! Am auzit ca aceasta clinica este buna! Va rog sa-mi spuneti daca ati auzit de ea. Va multumesc.

Am auzit ca o recomanda alta mamica, dar nu am fost personal, nu stiu mai multe despre ea.
Dar stiu din citite ca bebele se mai poate uita crucis pana pe la 9 luni, deci cred ca e prea devreme sa te duci.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Va ofer o cafeluta aburinda..

Revin, ma striga iepurasul.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Multumesc si celorlalte mamici care mi-au raspuns la intrebarile mele. Nici eu nu sunt cu exageratul doar ca acum dupa ce a facut Irina diaree de la portocala, m-am speriat ca s-a imbolnavit din nou. Si nu a-si vrea sa se repete.
Am citit mai demult ca scria MihaelaG ca doctorii care vin acasa nu ar fi suficienti pregatiti. Da-mi voie sa iti spun ca cel putin aici in Iasi stiu sigur ca toti medicii au doua ore in program prevazute pentru munca de teren. Asa ca poate doctorita Bumbitei o viziteaza in acest interval. Parerea mea.
Ma tot invart ca nu stiu ce sa imi fac de mancare azi...
Meniul Irinei pe azi:
- lapte;
- "ciorbita cu perisoare";
- mar copt cu iaurt.
Dimineata i-am dat LP ca a tb sa ii dau un pliculet cu biotics.
Un we placut tuturor si multa sanatate mamicilor si iepurasilor!

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata!

Ami - multumesc ptr cafea. mi-ai luat-o inainte caci ma gandeam s-o ofer eu. oricum eu adaug biscuitii umpluti cu mere!

Astazi am multe de facut caci mi-am propus sa incep sa umplu cutiile cu lucruri in vederea mutarii. Ricky mi-a dat o mana de ajutor lasandu-ma sa dorm de la 23 pana la 7 fara sa faca vreun zgomot!Bravul de el!

La 10.30 vine babysittera-a iar dupa amiaza as vrea sa merg la expo aici langa noi unde este fiera cavalli. aduc caluti din toata lumea , plus animalute de tot felul ptr ca , copii sa se familiarizeze un pic cu viata la tara. Ricky e cam mic ptr asta, nu ar intelege el mare lucru dar eu ma voi delecta cu siguranta caci sunt mare iubitoare de caiSper sa pot ajunge!

Va doresc o zi superba si iepurici sanatosi si linistiti!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Am revenit cu o intrebare.
Fetelor care dati papica pasata mai mare, la furculita de exemplu, in cacuta rezultat se vede mai bine ce a papt? Cand ii dadeam ff fin pasat, diferea la culori, acum se vad si bucatele parca. E normal?
Scuze pentru intrebare, dar ma macina acum.
Mutumesc.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Am revenit cu o intrebare.
Fetelor care dati papica pasata mai mare, la furculita de exemplu, in cacuta rezultat se vede mai bine ce a papt? Cand ii dadeam ff fin pasat, diferea la culori, acum se vad si bucatele parca. E normal?
Scuze pentru intrebare, dar ma macina acum.
Mutumesc.

Irina (8 martie 2010)

Si eu ii pasez legumele cu furculita si se vede. mai ales morcovelul care se digera mai greu.

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Ella, i-am dat pana acum de 2 ori kiwi..ca era in cosul cu fructe, acu serios, fara seminte nu vad ce rau poate face...oricum, asa cum zici, curatat ramane putin, de fapt orice i-am introdus nou i-am pus in cantitate mica la inceput, nu pt ca mi-as fi programat sa fac asa...mai mult instinctiv...
ami, noi nu mancam inca decat chestii fine, vreau sa zic super omogenizate si blenduite...asa ca...pas.
Dar de fapt stai, ca trebuie sa ma plang...de o vreme tare rau papam legume, am tot dat vina pe dintisori, da' culmea ca fructele si cerealele a reiceput sa le pape bine. Nu ca m-as stresa, dar asa, sa stiti ca mai este un mofturos...
kossir, ce fain...vacantaaaa, ce mi-as dori si eu...
Sofia e de gasca, mai, ea tine cu baietii, ca tot erau pe aici niste mototoli, hop si ea, sa arate ca si fetele pot fi comode

de fapt ziceam ca o sa detaliez. Uit ca face si Ovi 8 luni si tot la stadiul de stat in fundulet suntem. Fac cu el exercitii de intoarcere, rede..si cam atat ii place sa-l tin in picioare, sustinut, dar nu face pasi..sta pe varfuri ca o mimoza... In fundulet sta nesustinut, dar si cand cade...rupe patul
l-am pus si in rotobil dar nu e prea interesat de deplasare, ii place doar ca are perspectiva mai buna asupra lucrurilor, asa ca rade, striga si chiuie.
imi dau seama ca e un intarziat, ca doar am termen de referinta pe Alex car era o sfarleaza, ca doar la 6 luni nu eu l-am impins din mijlocul patului jos, ca sa nu mai spun ca la 11 luni a facut primii pasi singur, iar la un an se plimba de unul singur prin casa fara probleme. atunci i-am si strans tarcul ca nu-si mai avea rostul.
no...ajunge, ca-i dimineata..

aaa, apropo de tatici cu jucarii, pe langa roboti si nave spatiale, Alex a primit o pusca cu aer comprimat e jucarie, e drept, dar bilele alea au viteza cand ies, plus ca-s numa bune de inghitit de catre bebelusi pai sa nu-i trag una lu' tata-su drept la ...tinta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata

fustitza - are si Eliza, chiar ieri radeam cu mama : parca ar purta centura, i se aduna toata in talie, se face sul, din cauza mersului in 4 labe si a statului in fund cu picioarele cracanici (fusta e din material mai gros si ar vrea sa fie "pe corp")

mana stanga- si Eliza a folosit-o cu preponderenta, mai ales cand invata sa apuce, acum nu mai predomina nici o mana, dar in vremea aia ii ziceam "americanca lu' mama" :)

Felicitari Asteropi pt noii dintzisori! darnica zana maselutza!

we placut!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput