Abuz...DA sau NU??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nikole,exact asa sa prezintzi situatzia avocatului cu care iei legatura!

Ma bucur ca ai intzeles ce am vrut sa spun!Multa putere itzi doresc!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Nikole,
cum a mai spus toata lumea e abuz!
intr-un fel sint si eu in situatia ta, 2 copii mici abuz dar la mine psihologic si economic ca fizic am avut grija sa-l avertizez ca ajunge la inchisoare si te inteleg este f f greu cu 2 copii mici sa te desparti. ai unde pleca de la el? ai pe cineva sa te ajute? spun sincer ca eu as fugi mincind pamintul daca as avea unde si cum dar imi este imposibil de abia am gasit un job platit minimum si nu as putea plati nici macar chiria din el ...eu mai trebuie sa mai rabd pina reusesc sa ma pun pe picioare dar tu daca ai resurse si cine sa te ajute nu mai sta o clipa! FUGI! pt ca problemele dintre voi au efect f urit asupra copiilor. poate legile braziliene sint mai bune decit cele americane si te avantajeaza mai mult si statul te poate ajuta cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Dana, multumesc

Msl1, asta e buba, pai de aveam unde pleca, mai deschideam eu subiect....offf
Nu am unde pleca, locuim in apartamentul soacrei, urma sa ne mutam acum in decembrie...
noi am tinut economiile cu dintii, atat cat am putut, ptr a putea pune ceva pe picioare.
Eu de la anul urma sa urmez cursurile unei scoali de estetica de 2 ani,destul de costisitoare si asta, insa e o mare dorinta a mea, de care inca ma tin strans, si mai sper sa reusesc sa o incep-termin

E nasol, o sa vedem cum facem, de asta sper inca intr-o despartire civilizata.
As putea veni in tara, insa i-am promis ca voi incerca sa imi cladesc aici un viitor ptr a fi aproape de copii, sa-i viziteze daca va vrea...si va vrea, cu siguranta!

Tare rau imi pare ca treci si tu prin asa ceva, tare rau imi pare ptr mine, noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nikole, imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar ai pt. cine sa lupti.
Nu ai putea sa il inregistrezi o data? si sa dai inregistrarea unei prietene de acolo sau din Romania?
Daca stii ca se poate discuta cu el si calm nu poti sa-i spui intentiile tale? (dupa ce te consulti cu un avocat).
Cred ca e prea dificil sa te intorci in tara, daca el va fi un om rational va fi mai bine pt. toti a stai acolo (plus ca e Braziliaaaaa ), daca nu a reusit casnicia nu inseamna ca nu trebuie sa reuseasca relatia parinteasca.
Te imbratisez cu drag i capul sus, frumoaso!

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Xio, am discutat cu el calm, i-am spus clar ca âtitudinea lui efectiv m-a imbolnavit, si s-a terminat.
Nu spune nimic, se uita in pamant, tace ca pestele...

mai rau ca peste cateva ore de tacere apasatoare, ii pune copilului un joc cu scene de violenta, pistol, sange, bombe...
eu ii faceam baie Luanei, cand am ajuns in sufragerie am simtit ca ma scurg efectiv.
I-am explicat copilului cum am putut ca nu-i un joc fain, si l-am lasat sa joace bob sponge ptr cateva minute...
o foaie de hartie sa-i picteze o buburuza nu ar fi luat in mana...e mai usor sa-i pui copilului telecomanda de la joc

unde naiba pot eu dovedi toate astea, si mai ales cum???

Si eu mi-as dori sa raman aici, m-am obisnuit cat de cat, e o tara frumoasa...
in tara as fi mult mai ok, insa nu-i corect sa-l privez de a-si vedea copiii crescand, plus ca s-ar opune, mai mult ca sigur, si nu vreau sa ma intind prin tribunale.
In Tokyo, am serviciul asigurat pana Luana implineste 1 an, insa acolo nu as vrea sa ma intorc...

am nevoie ca D-zeu sa-mi deschida o fereastra, ptr ca nu-i deloc usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Abuz...nu mai sta...nu se va schimba.Felicitari pentru vointa/putere.
msl unde in USA??? poate te pot ajuta cu ceva

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Nikole, imi pare tare rau! iti trimit un gand bun, sa ai multa putere!

cred ca el e inca in denial si nici nu realizeaza ce urmeaza sa se intample. o sa fie disperat cand se vede fara familie. un patron singur. s-ar putea ca atunci sa se trezeasca la realitate si sa vrea sa se schimbe, macar in al tzenspelea ceas.

ma bucur ca ai luat initiativa asta si esti foarte hotarata. ei cred ca daca sunt doi copii la mijloc femeia e stuck in relatie si ei pot sa isi continue abuzurile in voie.

cred ca ti-a fost tare greu anul asta, si cu bebelus, cu tot stresul pe cap si singura acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nikole
Imi pare rau ca treci prin asa ceva...
SI eu zic ca si fetele, fugi, daca nu mai poti suporta, iar la cum descii situatia, clar nu mai e de suportat, mai ales daca ati mai avut discutii pe tema asta. Si in plus de asta, sunt unele lucruri care ranesc iremediabil...
Imbratisari! Multa bafta!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Of Nikole, acum am vazut si eu subiectul tau. Nu imi vine sa cred ce spui, pareati un cuplu f reusit dar...uneori aparentele inseala :(.
Asa cum spui si tu o data aparuta sila fata de el cam greu sa te reintorci la sentimente mai bune, mai ales ca el nu se va schimba peste noapte in nici un caz. Tu stii cel mai bine situatia de acasa, tu il cunsoti cel mai bine si vei stii daca e posibila o schimbare rapida si de durata, adica pt totdeauna, tu stii cat de mult mai poti indura situatia. Eu stiu ca si tu ai avut pb cu starile anxioase si e foarte posibil sa ajungi sa le ai din nou din cauza stressului prin car etreci si atunci copii ce vor face ? Cu un tata abuziv si cu tine cu astfel de stari. Deci trebuie sa faci ceva in urgenta. Eu nu pot decat sa te sustin de aici de departe si sa iti urez sa ai curaj sa infrunti situatia. Ai insa si mare grija cu iesirile lui abuzive, sa nu fie si violent la un moment dat. Incearca sa ramai tu calma atunci cand il apuca pe el sa te jigneasca, macar sa nu ajungeti la un conflict major care sa duca la cine stie ce.
Bafta multa si curaj :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole
Nu am unde pleca, locuim in apartamentul soacrei, urma sa ne mutam acum in decembrie...
noi am tinut economiile cu dintii, atat cat am putut, ptr a putea pune ceva pe picioare.
Eu de la anul urma sa urmez cursurile unei scoali de estetica de 2 ani,destul de costisitoare si asta, insa e o mare dorinta a mea, de care inca ma tin strans, si mai sper sa reusesc sa o incep-termin

E nasol, o sa vedem cum facem, de asta sper inca intr-o despartire civilizata.
As putea veni in tara, insa i-am promis ca voi incerca sa imi cladesc aici un viitor ptr a fi aproape de copii, sa-i viziteze daca va vrea...si va vrea, cu siguranta!

Nikole, omul tau e din nascare asa si nu se va schimba. Am stat 8 ani cu un abuzator psihic si emotional, ca ai miei (nah, ai nostri) copii la 5 ani erau deja psihotereapeut! Eu in pshihoterapie si in plus cu el la consilier matrimonial. Nu a functionat.

Deci: Cand m-am despartit eram ca tine: fara bani, fara masina, fara scoala in Elvetia. Draga Nikole, le-am rezolvat incet incet pe toate. Am vorbit clar cu parintii lui ca trebuie sa ma ajute cu ingrijirea copiilor ca eu sa pot face scoala si sa le pot asigura puilor un viitor linistit si sa am si eu un statut social respectuos. Oamenii au fost de partea mea. Am divortat cu taraboi, avocati, judecatorie; ce mai, balci!
Am fost de multe ori in genunchi - depresie, anxietate – dar m-am ridicat si sunt acum pe picioarele mele. M-am mutat singura cu 2 copii la peste 300 km de el, sunt independenta si mandra ca am reusit sa scap de el si sa-mi refac sanatatela si viata. Raportul sau cu copiii s-a imbunatatit simtitor dupa despartire.

Deci Nikole draga, se poate! Nu te speria in fata greutatilor care esista si vor veni inevitabil. Dar sa stai cu un asemenea om nu e admisibil – BATE COPILUL CU CUREAUA!?!? Pai eu as fi denuntat situatia in secunda 2 la politie si protectia copilului si as fi plecat de la el in secunda 3!

Nu stiu cum sunt legile in Brazilia, dar aici femeia si copiii sunt sustinuti si protejati. Intereseaza-te daca esista asociatii ale mamelor single in oras.

Succes si mult curaj!

Mergi la inceput