Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da, chiar sunt foarte diferiti. O fi ei mici si cu nevoi identice, dar deja se vad diferentele de personalitate, temperament.
Kea, Andrei nu are un prieten, el nu pot sa spun ca e foarte dornic de compania celorlalti copii. Daca ar fi sa aleg un cuvant care sa-l defineasca este "exploratorul". Asta il pasioneaza pe el: sa exploreze si iar sa exploreze! De interesat, il intereseaza jocurile copiilor mai mari, dar nu vrea neaparat sa se implice in joaca lor, cat sa-i urmareasca.

Andiaroro, m-a amuzat copios calendarul muncilor gradinaresti in functie de luna. Ca sa stiti si voi, duminica, 21 noiembrie, apucati-va de semanat morcovi, ca e un moment deosebit de prielnic!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Am pierdut mesajul

Simply, ma bucur mult ca Luca e bine!

Maya, tu intrebasei de cheesecake. Stiu ca am vazut la tv un concurs intre praji cu branza americane, germane si italiene parca. Erau ceva diferente, dar nu semnificative, asa ca, daca vrei sa faci, eu iti recomand una din variantele germane, ca pe asta am incercat-o si ne-a placut. Poti scoate din reteta macul, iar in loc de quark, merge si branza de vaci. http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/15588/Prajitura-cu-branza-dulce-si-mac/

Trimit ca nu stiu daca nu mi se trezeste copilul intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ana, eu am facut clatitele japoneze care arata cam ca ale tale, dar e drept ca nu m-am uitat decat la poze, la reteta nu.

Astea sunt: http://adamache-laura.blogspot.com/2008/04/dorayaki-clatite-japoneze.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele rapid -rapid, ca prea mult nu ma mai tin ochii..
sunt complet depasita de situatie, asa ca am chemat-o pe tanti la curatenie maine, asta daca nu face atac de panica in clipa in care intra in casa .
am reusit sa bag cumparaturile in frigider, ce n-a fost de frigider zac in sacose in bucatarie.... dar chiar nu mai pot sa le iau la mana acum; n-or crapa nepuse la loc pana maine
azi n-am ajuns nici la mami la spital pentru ca mutzu meu a adormit la ora 3; nu mi-a facut niciodata asa, nu stiu ce a fost cu el; de la 11 s-a tot fatait sa adoarma, eu faceam mancare, asa ca am asteptat sa pice ca sa termin si sa-l scot afara la frumusetea de soare de azi; la 1 am zis gata, hai afara.... el nimic, ma tragea in pat la nani nani.... pana s-a facut 3; asa ca a dormit pana la 5 jumate cand s-a trezit si s-a pus pe urlete vreo ora, mi-a picat si drumul la cumparaturi, am facut doar lista completata cu unspe'mii de telefoane la cristi cand imi mai aduuceam aminte de ceva....
maine ma asteapta o zi grea, trebuie sa fac iar mancare pentru tot familionul, si pentru mutzu, si pt mami vreo 3 feluri pentru 3 zile, si pt tati sa-i dau la pachet la el......
sambata plecam la cheia ca este ziua socrului, face 60 de ani si chef mare; eu n-am nicio tragere de inima sa plec si sa-l las pe tati singur la mine acasa si mami la spital.....; o sa plec si cu mancaricile de mutz dupa mine, dar si el este la fel ca ai vostri intr-o faza nemancacioasa; ar vrea numai titi daca as avea destul; a da, si sa rontaie toate nebuniile, pufuleti, covrigi, paine, biscuiti.... numai o ciorba n-ar gusta si el; oricum este spaima ciorbelor, la el trebuie sa fie super groase, dar nu cu legume, nuuuuu..... ci cu taitei/orez; (mai e vreun bebitz care nu mananca ciorbite????????) galustele nu le suporta (grisul nu-i place gatit in nici un fel); azi i-am facut ce-i place lui cel mai tare: piure cu ficatei si a mancat binisor; si seara a cerut singur un borcanel (ceea ce n-a mai vrut de ceva vreme incoace), si aveam doar unele ramase din ce nu mancase el ca nu-i placeau.... dar l-a halit pe tot; stiam ca si-a mai schimbat gusturile, ca-l vad eu ca nu mai nimeresc deloc mancarea cum ar vrea el.... si doar in piure nu am de gand sa-l tin; oricum este un progres imens mancatul de ficatel, pe care inainte nu-l suporta absolut deloc si acum il mananca si de 3 ori/zi
peste nu reusesc sa-l fac sa manance- aici seamana cu mine, ca in afara de pastrav (si ala numai la teflon si cu usturoi+hrean).... rar ma ating de altceva (daca simt miros de.... balta.... mor pe loc)
aaaaaa, nu v-am zis ca mutzu este spaima ciocolatei.... si habar nu am cum a ajuns el sa ceara asa ceva; a "gustat-o" in zbor la un kinder pingui pe care-l manca surioara si pana sa ne prindem noi muscase o bucatoaie imensa pe care o savura de ziceai ca mori langa el de pofta....si tragea de restul tipand miam -miam- papam papam....., si nu stiu cum a asociat culoarea sau mirosul.... ca acum daca vede bomboane sau cioco... e teroare sa-i dam si lui; asa ca se manaca cioco pe furis la noi in casa.... ca altfel... se imparte frateste cu mutzu. evident ca nu fac o tragedie din "gustatul ocazional", atata timp cat doar asta ramane..; sa va zic ca surioara cu poftele ei de sarcina tot ciuguleste cate un KFC si cand vede punga mutzu se aseaza langa ea, scotoceste si striga "papam-papam".... obligatoriu trebuie sa avem chiflute de la ei, ca le adora, asta ca sa nu se repeada la cartofi 9pe care-i mesteca si-i scuipa...) sau la carnita!!!!
hai ca m-am intins cat o zi de post.... dar sunt "nevorbita"
PS: am corectat deja zeci de greseli de scriere/ortografie/exprimare........ restul va faceti si voi ca nu le vedeti, da?

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineta, buna dimineta

haideti repede la apel.... si la cafea

astazi am ajuns la serv la 8.10 - era mai bine cand stateam in trafic si cantam in masina trei sferturi de ora (si mancam si sandwisurile pregatite de domnul sot )

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

uleiurile esentiale - eu initial am mazgalit micsunica pe la nasuc cu pinosol ca ma bucuram ca asa putea respira 1/2 ora pe nas (chinuit, harait, dar respirat pe nas) asa ca deci am testat pinul si eucaliptul si ce mai are pe acolo
nu cred ca trebuie pastrata nu-stiu-ce-distanta intre sursa si bebe pentru ca, de ex, capsulele cu karvol se sparg si se pun pe o batistuta pe perna sau unguentul pulmex baby care tot asa contine uleiuri din astea si se unge pieptul si spatele
testarea stiu ca se face aplicand un pic pe piele si vazut daca apare vre-o reactie

lavanda este indicata in alergii, bronsite, rinita cronica (cam atat am retinut eu, dar sigur sunt mai multe)

anamariame ai reusit sa verifici gradul de umiditate?

Mergi la inceput

va povesteam ieri de nemancatul micsunicii (la noi asta e semn de boala, nu de neplacut mancarea sau mofturi)
cred (sper) ca am descoperit problema - pana acum i-am facut doar supe (cu galusti sau cu taitei de pui sau vita); am citit recomandarea cu borsul din plus, am cumparat, am facut si de aici i-am dat iarasi stomacul peste cap
este o mare porcarie borsul ala (daca e considerat cel mai bun, clar ca nu mai incerc niciodata cu altceva decat cand imi va aduce mama din productie proprie); ca sa nu mai spun ca se schimba si gustul mancarii cand e calda/rece deci clar nu e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata

Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra. Vroiam sa va spun ca participam la concursul Clipe de vara si, daca va plac fotografiile noastre, va asteptam sa ne votati.

Multumim,
Ioana si Carol

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata tufete

Dyana, linisteste-te si tu putin, nu stiu cum poti sa fii asa in priza si cu nervii-n cirlionti toata ziua! Trage aer in piept, respira adinc si nu te mai enerva pt orice. Trebuie sa fii mai calma, altfel cum vrei ca mutzu sa ia exemplu?

Sper ca puiutii bolnaviori sint mai bine si mamicile mai odihnite

Gianina, trebuia sa pui masina pe diagonala si sa stai in trafic, daca e mai bine decit la servici

Dragoana mea turuie incontinuu, ba pe franceza, ba pe ro, ba pe limba ei. Chiar am vazut un salt semnificativ intre ce vocabular avea pina in 18 luni si ce are acum, la 19. Insa vad ca la voi avansul e si mai mare, pt ca faceti propozitii ... noi inca le asteptam, sa vedem cum ies, in ce limba pasareasca. Imi pare rau ca Aris nu mai intra, sa ne spuna despre Vitamina cum vb.

In rest, ne pregatim de week-end. M-as duce la epilat, da mi-e lene cind ma gindesc sa stau pe-acolo pina imi vine rindul, pina ma bibileste (citeodata ma enerveaza la cit vb cucoana)... ma mai gindesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Sa va spun cum m-am trezit eu azi dimineata: cu mutrita lui fiu-meu deasupra fetei mele. Ma privea intens Gulia si, cand am deschis ochii de-a binelea, mi-a zis: "Mama, papa!", asa ca m-am conformat si am inceput o noua zi!

Sper ca zi voi fi mai silitoare decat ieri. Kea, clatitele tale sunt mai faine decat ale mele, dar pregatirea lor mi se pare putin mai complicata. Dyana, ai multe pe cap zilele astea, dar tu le faci fata, ca esti maestra la rezolvat probleme in vremuri de restriste.

Spor la munci tuturor!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput