Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, eu stiam ca e total interzis popcorn-ul pana la...nu stiu ce varsta!! Ca bobu' ala este f. periculos, au fost si adulti care s-au inecat si au murit fiindca le-a ramas in gat. Eu de popcorn si de alune ma feresc ca de dracu'.
Da' vad ca Alexandra e de-a mea, nu-i place carnea. Scumpa de ea
Am vazut dop-modelul, maaama, cat de "bine-reprezentata" poate sa fie, ce bulane, ce falcutze...incredibil! Eu habar n-am cat are Phiphi acum, dar o banuiesc ca undeva pana-n 11 kile.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Ahh, ce pofta mi-ati facut cu lintea!! Eu "la arabi" in Cluj mancam mereu supa crema de linte, ce bunatate!!! Neaparat voi cauta si eu (cred ca la magazinu' naturist as gasi, dar nu cred ca in conserva, ci asa, la pungulite...oare cat ar trebui sa fiarba?) . Si pate-ul o sa incerc sa fac, merci de retzeta, Elena, o sa fac sa vad daca are succes la Sophiphi si la huzband.
Nu v-am zis ce-am facut aseara: am fost la Balul Bobocilor:))). Eu si huzband, Phiphi a ramas home. Dar n-am stat decat la spectacol/ concurs de Miss si Mister, n-am fost ca alte dati la zbantuiala, hehe, ca ne astepta zbantzuita noastra, mai mult de 3 ore juma nu ne-am indurat sa lipsim. Da' a fost super distractiv, pacat ca am plecat inainte sa anunte castigatorii (desi pana si la asemenea concursuri sforile-s trase dinainte, sa fim seriosi) si inainte sa cante Parazitii. Am apucat-o numai pe Andreea Banica. De dragul Olishkai, fiind amice, ma abtin sa-mi zic parerea despre fiintza asta, in orice caz, mi se pare un coshmar din toate punctele de vedere (atata ca are melodii cantabile), ce replici de autobaza poa' sa aiba-n ea, cred ca nici "gigi" lui Victoras n-au asa glume-n program En fin...
Cand am ajuns acasa pe la 21.30, cam la fiecare etaj am auzit cate-un urlet scurt de nemultumire, iar cand am intrat in casa a fost asa de fericita ca a fugit in fatza MTV si a inceput sa execute niste dansuri super elaborate, zambindu-ne laaarg de tot

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ahh, ce pofta mi-ati facut cu lintea!! Eu "la arabi" in Cluj mancam mereu supa crema de linte, ce bunatate!!! Neaparat voi cauta si eu (cred ca la magazinu' naturist as gasi, dar nu cred ca in conserva, ci asa, la pungulite...oare cat ar trebui sa fiarba?) . Si pate-ul o sa incerc sa fac, merci de retzeta, Elena, o sa fac sa vad daca are succes la Sophiphi si la huzband.
Nu v-am zis ce-am facut aseara: am fost la Balul Bobocilor:))). Eu si huzband, Phiphi a ramas home. Dar n-am stat decat la spectacol/ concurs de Miss si Mister, n-am fost ca alte dati la zbantuiala, hehe, ca ne astepta zbantzuita noastra, mai mult de 3 ore juma nu ne-am indurat sa lipsim. Da' a fost super distractiv, pacat ca am plecat inainte sa anunte castigatorii (desi pana si la asemenea concursuri sforile-s trase dinainte, sa fim seriosi) si inainte sa cante Parazitii. Am apucat-o numai pe Andreea Banica. De dragul Olishkai, fiind amice, ma abtin sa-mi zic parerea despre fiintza asta, in orice caz, mi se pare un coshmar din toate punctele de vedere (atata ca are melodii cantabile), ce replici de autobaza poa' sa aiba-n ea, cred ca nici "gigi" lui Victoras n-au asa glume-n program En fin...
Cand am ajuns acasa pe la 21.30, cam la fiecare etaj am auzit cate-un urlet scurt de nemultumire, iar cand am intrat in casa a fost asa de fericita ca a fugit in fatza MTV si a inceput sa execute niste dansuri super elaborate, zambindu-ne laaarg de tot

17 luni
Manole forever
Sovata

Ilinca, incearca sa o filmezi cand danseaza asa fain, ca eu am o banuiala ca astia doi ai nostri vor face o formatie de dans! (eu nu pot sa-l filmez atunci, ca trebuie sa execut si eu figurile

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!

Mergi la inceput

Acum am vazut ca si Anaan a zis de popcorn. Novus, te rog, nu ne mai pune inima la incercare, da-l naibii de popcorn (acuma zic si eu asa panicata de parca te pregatesti sa-i dai zilnic:))). Sa stii Anaan ca eu nu am citit, dar struguri nu i-am dat fiindca asa m-a avertizat si pe mine instinctul. Fiindca era curioasa i-am rupt in 2 o boaba mare si i-am scos samburii, dar nu i-a placut deloc.
Mai demult vorbeati de dulciuri. Am facut si eu greseala sa i le prezint fetei; adica v-am zis ca vara-mea ii lua cate un dots si ii placea enorm. Asa ca acm ii mai dam cate unul/ saptamana, cand chiar nu putem birui cu ea altfel in oras (nu vrea in carucior distante lungi, de ex); dots e calmantul ideal. Si acum face legatura, cum fosnim un ambalaj vine ca pekinezul meu, atata ca nu face sluj ca el ci striga la noi de numa. Gata, nu mai putem manca ciocolata de fatza cu ea!
Fatza de cat de dura ma dadeam cand am nascut-o (imi propusesem: fara TV sau calc, fara dulciuri, fara E-uri etc etc) am mai cedat, am mai facut compromisuri. Acum dulce-i mai fac eu zahar ars (cu fructoza) sau muffins cu fructoza (n-am mai facut de-un secol).
Dar am pe lista niste BIG NO-NO pentru acum si viitor: nu pufuleti, nu sucuri din comertz (gen Teddy, bleah), nu macdonald, nu hidoasele Barbie!! Acum sa vad cate vor ramane pe lista!!
A, novus, asa face si maica-mea papanasi, dar apoi ii tavaleste in pesmet.

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Ilinca, eu am cumoarat mereu lintea fiarta gata, dar se fierbe ca pe fasole, cu o l-ta de bicarbonat(am incercat la fasole, o fragezeste foarte bine). Poti lua linte rosie, e tare gustoasa... am facut odata si salata cu linte, cu ceva castrevete, rosii, patrunjel, asa, fresh, e tare buna...
Deci ce problema am eu: am schimbat semnatura dar vad ca la mesaje tot cea veche e...ce oi fi gresit iar, ca am verificat-o si e buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pe unde umblati? Cred ca va bucurati de vremea de afara, e superb. Andrei e la tanti, l-am dus de azi dimineata, de pe la zece, sa pot eu face curatenie prin toata casa ca se anunta oaspeti. Acum am luat o pauza, ca tot robotim de cateva ceasuri bune ( si eu, si H.). Azi vin niste prieteni de la Cluj cu doi copilasi putin mai mari decat Andrei, o sa avem o seara de joaca. Maine ne viziteaza rubedeniile, adica socru-meu si cumnatul cu familia. Sambata viitoare petrec cu prietenii, ca in weekendul asta unii dintre ei erau plecati si atunci am reprogramat chefuiala. Se anunta o saptamana plina!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Si la noi e o vrema superba! De-ar tine asa pana prin...martie.(ma rog, hai o saptamana in preajma sarbatorilor as putea suporta niste zapada...)
V-am zis ca suntem si noi supeeer treeeendy si fitzoooosi, aveeem Malllll...alaltaieri a fost inaugurarea, am auzit c-a fost lume si tzara. Noi azi am dat o tura ca am vrut sa vad si io faimoasa Cora, sa fac niste mici cumparaturi, de-ale gurii, ca bani de mallll...mai incolo, mai din partzi. Vai, am fost ca in filmele cu prosti, cand am vazut parcarea subterana m-am panicat, eu am rau de inaltime si prin urmare oroare si de pante/rampe si astea erau destul de inclinate, aveam impresia ca ma arunc in hau:)))). M-am descurcat, ca n-am avut ce face...Parcarea era plina-ochi, noroc ca am ginit pe unul iesind...locurile stramte, cred ca un jeep nu prea ar incapea, abia m-am strecurat io din vreo 5 manevre, ca si masina mea e destul de mare/lata. En fin, ideea de baza era ca avem si noi unde sa ne fatzaim cand e vreme proasta, sa vedem un 3D, ceva:))). N-am apucat decat sa dam o roata scurta la primul etaj, ca Sophiphi era cam marrr-marrr, ma gandeam ca-i e somn (ajunsi acasa i-a zburat somnul, desigur). Nici n-am apucat sa vad daca au ceva gen kiddy land, sper ca da.

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu am o stare mizerabila, iar afara e intunecat si ploua!!!
M-am dus sa ma tund, ca aman de cel putin o luna jumate momentul. Si o intreb pe coafeza ce parere are. Si cum nici urma de alt client pe acolo, si-a prospus sa faca din mine clientul zilei. Si vroia sa ma si vopseasca, bine ca n-aveam atatia bani la mine! Bun, ma tunde scurt dupa un model din catalog asupra caruia am cazut de acord, numai ca m-a tuns mult mai scurt decat acolo. Cumva nu era rau. De fapt cred ca tunsoarea e faina, numai ca nu ma avantajeaza. Si vin acasa. Barbatu-meu se uita lung la mine si ma intreaba daca mie imi place. Si apoi cica "da, e faina"! Dar l-am tot suprins uitandu-se la mine pe furis si ma gandesc ca arat ca naiba, asa ca acum tocmai trag o tura de plans. Mi-a mai zis si ca data viitoare mergem sa ma tund nu stiu unde, in alta parte. Deci clar nu-i place! Si am mai platit si 30€.

Mergi la inceput

Kea, te inteleg perfect, si pe mine m-a tuns acum vreo 3 ani o zaluda-aeriana-prostanaca muuult prea scurt, desi ii aratasem clar cat, dar ea efectiv m-a ciopartit pana sa apuc eu sa zic "peshte". Si asta exact inainte de banchetul claselor a XII a, ca de-aia ma facusem "frumoasa". Partea buna e ca parul creste repede, o sa uiti in curand neajunsul asta...iar sotul o sa se obisnuiasca:))).
Eu chiar sunt nemultumita ca imi creste intr-un ritm asa rapid, bai, cam la 6-7 zile de la vopsit imi apar radacinile contrastand cu blondul meu de ileana cosanzeana

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

O, Kea, nu te mai necaji, eu cred ca ti se pare, nu esti tu impacata ca n-a iesit ca-n revista.
Pune o poza si-s convinsa ca fetele vor fi incantate

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!

Mergi la inceput