Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***
Raspunsuri - Pagina 16
elena.elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Gianina, intr-un final voila reteta de papanasi fierti 200 gr branza dulce se amesteca cu 1 ou, 2-3 linguri de gris (depinde de cat de apoasa e branza ), din aluatul asta se fac bilute care se dau prin faina si se pun la fiert la foc mediu cam 20 minute Daca tot am ajuns iar la bucatarit mai dati-mi idei de mancaruri agreate de pici, azi am incercat chiftelute coapte in cuptor dar s-a prins ca e carne si au fost nu bun Alexandra ar manca non stop orez, in diverse combinatii si piure de cartof www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eva
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Novuselu', mai baga o data catalogul excursionistelor vesele! ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Neata !!
Excursionistele vesele : Novus, Olga, Denisamada, Ela, Anaan, Pisik, Monnvas, Anca, Bianca, Saby, Gina
Mai avem 1 camera libera daca sunt doritoare
Reamintesc locatia http://www.podulturcului.com/ 17-19 dec 2010
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui elena.elena Scriu reteta aici: o tava de ficat de pui (cam 500 gr.), 2 cepe marisoare, 2 galbenuse fierte, un pachet de unt moale, mustar, dafin ,sare, piper. Ceapa se taie solzisori si se inabuse in ulei plus putina apa, se adauga ficatul si se inabuse pana e facut, aici am pus foaia de dafin si piper. Se lasa la racit si se baga apoi in robot compozitia aceasta, sare, o l-ta de mustar, galbenusele de ou si untul. Se mixeaza pana se face totul pasta. A iesit aproape o spuma, fff fina. daca nu aveti robot, dati rin masina de tocat ficatul si apoi cu mixerul amestecati cu restul. daca incearca cineva astept impresii Eva |
S-a notat, multumim !

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elena.elena
Eva |
Ooo suna f bine reteta de chiftelute, o sa incerc cu siguranta, mersi !
Baa si reteta de la Jamie aici ca eu notez tot , sa fiu pregatita daca ma apuca cheful de bucatareala cumva
Anaan spune:
Buna dimineata!![]()
Monnvas, stiinta fie cu tine!![]()
Denisamada, buhuhu de dimineata!
Novus, ai mare, mare grija cu Ada cand mananca popcorn. Acum cateva luni a murit un copilas de doi ani inecat cu popcorn; am vazut la tv; si o doctorita spunea ca este unul dintre cele mai periculoase alimente pentru copiii sub trei ani. Sa nu te superi pe mine ca-ti zic grozavia asta, dar am ramas marcata si mi-e frica sa-i dau lui Andrei
. Zicea si de strugurii cu samburi mari si coaja groasa. Si dr. Spock le enumera printre potentialele pericole de inecare, asa ca o fi ceva cu astea!
( daca dai un search simplu pe net o sa vezi ce periculos este popcornul asta)
Sper ca nu v-am stricat inceputul de zi!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
anamariame spune:
Neata, tufete!Elena, eu fac des pate de ficat exact dupa reteta pe care ai scris-o tu aici, si e foarte bun. Singura diferenta e ca fie fac ficatul la aparatul de gatit cu aburi, fie il fierb in borcan, pentru a-si pastra proprietatile.Azi incerc insa reteta ta de supa crema de linte, caci am in frigider linte si chiar nu stiam ce sa fac cu ea.Anaan, m-am cutremurat ce am citit, dar e bine ca ne-ai spus. Si Eva a gustat popcorn o data, iar strugurii astia de care zice Spock o irita la gurita. A mai patit cineva asa?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Hai ca iar raspund in timp ce citesc, desi n-am mult de recuperat, se vede ca-i "uichend" (cum scriau ucenicii mei din primul an de invatamant, dar aia erau ucenici pe bune- SAM
- nu ca ai lui Anaan:)))
Am vazut pozele de la Constanta la topicul lui Dodo: ce de mamici! ce de copilasi! ce mobilizare!
Anastasia e tare scumpa, mi-o si imaginez, suava si delicata impartind palme si turuind intr-una:))). Ce-i Zou Zou pet ala, ceva animal care stie face multe chestii?
Si Victoras al Florinelei vad ca e campion ca categoria vocabular. Avem multi din categoria "ciripitori"; Anaan, tu l-ai incadrat pe Gulie la explorator si de-atunci ma tot gandesc ce e Sophiphi:))). E un fel de "Sporty girl", mare dansatoare, acrobata, alpinista...Dansatoare a fost de mica, dar pana pe la 15 luni a fost mai mult genul analitic, chiar credeam c-o sa semene cu mine, statea mereu pe margine si analiza de numa numa tot ce se intampla, fara sa se prea implice efectiv. Dar de-acum gata, nu mai seamana cu mamaliga de mine, ea vrea sa rupa scena:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
elena.elena spune:
Vai, bine de stiu chestia cu pop-cornul, Eva mananca f rar ca nu iii cumpar, mai bine pufuleti daca trebuie neaparat. O sa pun poze cu reteta de rizotto sa vad daca imi iese ![]()
Eva
Ilinca_M. spune:
Doamne, Olishka, dar stiu ca ai cateva faze demne de topicul ala, stii tu care, cu "mi-a fost rusine"
Auzi, tu, ce "taxi" si-a chemat ea!!

Ai putea sa-mi trimiti si mie niste "bere gratis"? ![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Doamne, Olishka, dar stiu ca ai cateva faze demne de topicul ala, stii tu care, cu "mi-a fost rusine" Auzi, tu, ce "taxi" si-a chemat ea!!![]() ![]() Ai putea sa-mi trimiti si mie niste "bere gratis"? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Si niste "irisi"!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)